1ο Athens Startup and Business Network Cluster

Δημοσιεύθηκε

Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015 στις 19:00 στις εγκαταστάσεις της θερμοκοιτίδας The cube, Κλεισόβης 8, Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί το 1ο Athens Startup and Business Network Cluster με είσοδο ελεύθερη.

networking

Σκοπός και φιλοδοξία του 1ου “Athens Startups & Business Network Cluster” Meetup, είναι η παρουσίαση των τρόπων και των μεθόδων μέσω των οποίων η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη ( ΕΚΕ) μετατρέπεται σε στρατηγικό εργαλείο, ως απαραίτητο εφόδιο των START-UPpers, για την εξασφάλιση της επιτυχία τους.

Εισηγητές:
• Γεώργιος Γιαννούλας ( Ιnstructor & Commercial Director/ Developer APSON CSR ):
Εισαγωγή- πρόλογος: ΕΚΕ: Από την υπεύθυνη επιχειρηματικότητα στην προσέλκυση επενδύσεων

• Νίκος Ι. Πέντσας ( Founder Athens meet up – Startup and Business Network Cluster & Head of International Business Development APSON CSR)
TOWARDS A CSR ECONOMY. Η ΕΚΕ και η σημασία της ως σημαντικός πυλώνας και στρατηγικό εργαλείο ανάπτυξης για τις νεοφυείς επιχειρήσεις.
• Δρ. Αναστασία Ψωμιάδη ( Ιδρύτρια & Πρόεδρος APSON EKE): STARTUP YOUR SUCCESS through CSR. Πέτυχε τους στρατηγικούς σου στόχους με εργαλείο την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη! Η ΕΚΕ αναγκαία περισσότερο από ποτέ… Η ΕΚΕ μέσον για την εμπορική καινοτομία, προσέλκυση επενδύσεων, ενδυνάμωση brand! H Tailor made ΕΚΕ για κάθε start up-per, ελεύθερο επαγγελματία, στέλεχος επιχείρησης ή οργανισμού εξασφαλίζει την κερδοφορία και τη βιωσιμότητα.

startup-ready

Σας προσκαλούμε start- uppers και όσους ενδιαφέρονται να αναπτύξουν την ιδέα τους ή την επιχείρησή τους να παρακολουθήσουν τρόπους με τους οποίους η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη έχει ρόλο στα πρώτα βήματα της δραστηριότητάς τους ως Πόλος έλξης επενδυτών και παράγοντας επίτευξης πωλήσεων.

*Tα Μeetup  είναι μία social networking διεθνής κοινότητα, η οποία υφίσταται σε 200 κράτη και χιλιάδες πόλεις. Αριθμεί περισσότερα από 315.000 group και εκατομμύρια μέλη, με αντικείμενα ενασχόλησης που αφορούν στην επιχειρηματικότητα και σε άλλα αντικείμενα δικτύωσης πολιτών και κοινοτήτων. Η κοινότητα των Meetup συγκεντρώνει επιχειρηματικά στελέχη και επιστήμονες που επιθυμούν τη δικτύωση, τη γνώση και την ανταλλαγή πληροφοριών, αλλά και διεθνούς φήμης πανεπιστήμια και προσωπικότητες.

Το Athens Startup and Business Network Cluster  είναι μια νεοσύστατη κοινότητα του διεθνούς forum Meetup, η οποία έχει ιδρυθεί τον Δεκέμβριο του 2014 από τον επιστημονικό συνεργάτη της APSON CSR για θέματα διεθνών σχέσεων και στρατηγικής ανάπτυξης, Νικόλαο Ι. Πέντσα.

Στόχος του υπόψη group του meetup, είναι μέσα από τακτικές και δημιουργικές συναντήσεις ιδιωτών, επιχειρηματιών, επαγγελματιών και startups, να δώσει σε όλους μία εξαιρετική ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις από έμπειρα και αναγνωρισμένα στελέχη επιχειρήσεων, να μοιραστούν εμπειρίες, να συμμετέχουν σε workshops, να αλληλεπιδρούν και να δικτυωθούν με την κοινότητά του.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα