Επτά πληγές του σήμερα σε μια φωτογράφηση

10151300_688173407905668_730138301_n

Επτά πληγές του σήμερα… Πως μπορούν να γίνουν τέχνη, ελπίδα, φωτεινό αύριο; Πως μπορούν να γίνουν φωνή διαμαρτυρίας για επτά γνωστούς Ροδίτες που φωτογραφήθηκαν “τσαλακωμένοι”, σε ρόλους εντελώς αντιφατικούς με το προφίλ και την ζωή τους. Την Μ.Δευτέρα ξεκινά η εβδομάδα των παθών και στο ξενοδοχείο Mediteranean στις 8 το βράδυ η γνωστή δημοσιογράφος Νατάσα Ράγιου σε συνεργασία με την συγγραφέα Αναστασία Κορινθίου, θα μας παρουσιάσουν τα προβλήματα του τώρα, που θέλουμε να γίνει χτες, σε ένα αύριο ελπιδοφόρο. Η beyond διαφημιστική και η Εμμανουέλλα Αραμπατζή είχε την σκηνοθετική επιμέλεια, ο Δημήτρης Μπιλιάς επιμελήθηκε την φωτογράφηση και η Ελένα Χιου το μακιγιάζ.

Οι επτά Ροδίτες που δέχτηκαν να συμμετέχουν στην πρωτότυπη αυτή δράση αντίδραση είναι η Λίτσα Φτακλάκη(κακοποίηση γυναικών) ο Εμμανουήλ Μοράρης (ανεργία-πείνα)η Μεμνουνέ Κιαζίμ(ναρκωτικά) η Δικαία Μαραβέλια(άστεγοι)η Ιουλία Μπονάρου(κοινωνική απομόνωση), η Εμμανουέλα Χούλη, Αντώνης και Ζηνέτα Χατζηρήγα(Bullying) η Αναστασία Κορινθίου και Μάριος Μαραβέλιας (αλκοολισμός). Στην εκδήλωση συμμετέχει ο Πάνος Κουμνάκης και η Χάρις Κόντου.

Που: Mediteranean hotel Rhodes

Πότε: Μ. Δευτέρα στις 20:00

10176122_689863074403368_9192459671218510965_n

Published by

editor

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, με θετική διάθεση, σκοπός μας είναι η έμπνευση όπως επίσης και η προβολή της νέας ελληνικής επιχειρηματικότητας.
Prev Είμαι σεξιστής και σου αρέσει, του Μιχάλη Παπαμιχαήλ
Next Startups: Πως να βγάλετε… λεφτά

One Comment

  1. […] Οι επτά πληγές του σήμερα, ανεργία, πείνα, ναρκωτικά, άστεγοι, κοινωνική απομόνωση, Bullying, αλκοολισμός. Ίσως δεν είναι μόνο αυτές οι πληγές της σύγχρονης εποχής, σίγουρα όμως είναι φαινόμενα που πλήττουν μεγάλο μέρος της κοινωνίας μας και που οι περισσότεροι έχουμε αντιμετωπίσει είτε στο οικογενειακό είτε στο φιλικό μας περιβάλλον. […]

Leave a comment

Για προστασία της εργασίας μας, έχουμε απενεργοποιήση το δεξί κλικ! Αν επιθυμείτε να μοιραστείτε το περιεχόμενό μας, χρησιμοποιείστε τα κουμπιά κοινοποίησης.