Your world of Wordpress Themes, Wordpress Templates by WpDance

Home » γεύσεις » Πολύ αργά για πρωινό, πολύ νωρίς για μεσημεριανό! της Εμμανουέλας Κόκκαλη

Πολύ αργά για πρωινό, πολύ νωρίς για μεσημεριανό! της Εμμανουέλας Κόκκαλη

Εμμανουέλα Κόκκαλη Νοε 29,2013 1 Σχόλιο

1452413_10202063580086718_800621974_n

Τις Κυριακές έχουμε ανάγκη λίγο κανάκεμα παραπάνω. Να μας τα φέρνουν όλα στο πιάτο, να προσφέρουμε στον εαυτό μας λίγη πολυτέλεια. Να τον καλοπιάνουμε που ξεκινάει μια ακόμα απαιτητική εβδομάδα. Φανταστείτε σκηνικό λοιπόν: Κυριλάτο ξενοδοχείο, 6ος όροφος, ψηλά, αρκετά ψηλά για να βλέπεις την Αθήνα «πιάτο» (όλα σ’ένα πιάτο οδηγούν, όπως καταλαβαίνετε) και ένας απέραντος μπουφές γεμάτος νοστιμιές για όλα τα γούστα! Ευγενικοί κύριοι να σας προσφέρουν τον καφέ σας και ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή σας. Αν δεν είναι αυτό χλιδή, τότε τι; Και μάλιστα όλα αυτά είναι πλέον προσιτά για όλους μας. A! και λέγονται «Brunch»…

To brunch προκύπτει από τον συνδυασμό των λέξεων «breakfast» και «lunch» και προσδιορίζει το γεύμα που λαμβάνουμε μεταξύ 12 και 3 το μεσημέρι. Όπως καταλαβαίνετε, οι Κυριακές είναι φτιαγμένες για τέτοιου είδους γεύματα. Είναι οι μέρες που ξυπνάς με την ησυχία σου, χωρίς ξυπνητήρι. Η ώρα περασμένη και αναρωτιέσαι αν πρέπει να φας βούτυρο με μέλι ή σάντουιτς με προσούτο. Και κάπως έτσι, τα υπόλοιπα γεύματα της ημέρας μεταφέρονται λίγο πιο αργά. Γιατί την Κυριακή οι ρυθμοί είναι αλλιώς και πολύ μας αρέσει αυτό.

Το brunch στο γνωστό St. George Lycabettus, προσφέρει όλα όσα σας περιγράφω και ακόμα παραπάνω. Τα έζησα και τα δοκίμασα όλα η ίδια, την περασμένη Κυριακή, όταν βρέθηκα εκεί με φίλες και πραγματικά πέρασα μια απολαυστική Κυριακή, γεμάτη γεύσεις! Ο μπουφές απόλυτα ενημερωμένος, με φρούτα, γλυκά, πολλά είδη κέικ, τυριά, σαλάτες, 4 είδη ψωμιού, ελιές και αλλαντικά. Τρώγαμε πρώτα το αλμυρό, μετά το γλυκό κι έπειτα ξανά το αλμυρό και κλείναμε με – τι άλλο;- με γλυκό! Γιατί τα είχαμε όλα στη διάθεσή μας, μέχρι εξαντλήσεως. Με 18 ευρώ/ άτομο, γεμίζεις το πιάτο σου όσες φορές θες και φεύγεις πλήρης κι ευτυχής. Ο σεφ Βασίλης Μήλιος φροντίζει γι’αυτό!

1393217_10153545994030301_153000440_n(1)

Επιπλέον, έχετε την ευκαιρία κάποιες Κυριακές, ενώ απολαμβάνετε τη θέα και το καλό φαγητό, να παρακολουθείτε private fashion shows Ελλήνων σχεδιαστών και μάλιστα με μουσικό χαλί από τη γνωστή ραδιοφωνική παραγωγό του Galaxy 92fm, Έφη Μαλτέζου. Αναλυτικά, για όλες τις θεματικές εκδηλώσεις και τις δραστηριότητες του St. George Lycabettus, μπορείτε να ενημερώνεστε από τη σελίδα τους στο facebook

St. George Lycabettus Κλεομένους 2, Κολωνάκι

Εμμανουέλα Κόκκαλη

Εμμανουέλα Κόκκαλη

blogger at eating around
Γράφει με μεγάλη χαρά κείμενα με συνταγές που η ίδια μαγείρευε καθημερινά στο σπίτι της.Ένα απόγευμα, τον Φεβρουάριο του 2010, καθώς διαβάζει ένα blog, ακολουθεί τα βήματα δημιουργίας ενός δικού της και βρίσκεται μπροστά σε μια χαρούμενη σελίδα με το όνομα Εating Αround, ένα blog φαγητού. Παράλληλα, δίνει κείμενα στο trome.gr, το lovecooking.gr και το lifezone.gr, το AthinoramaUmami.gr, το exostispress.gr και φυσικά στο Flust.gr. Μαγειρεύει επίσης στην εκπομπή Join Us του Σκαι και είναι ραδιοφωνική παραγωγός στο amagiradio.com
Εμμανουέλα Κόκκαλη

Add To TwiiterRetweet This Post item information on FacebookShare This Stumble ThisStumbleUpon This Digg ThisDigg This Add To Del.icio.usBookmark This
  • BizUpdate

  • Χορηγός Επικοινωνίας





  • Συνεντεύξεις

  • Εγγραφείτε στο newsletter μας

  • Facebook Watch: η νέα τηλεόραση είναι εδώ, της Κατερίνας Σταματελοπούλου

    Facebook Watch
    » Διαβάστε περισσότερα
  • Συνεργαζόμαστε με:

  • Ιστορίες που δεν σου είπαν

  • Υποστηρίζουμε το WWF Ελλάς

  • The #flusttags

Google+