Το προφίλ της εβδομάδας 8 έως 14 Μαΐου 2017, από τον Πέρρη Κρητικό

Δημοσιεύθηκε

Shaping the future of AI: Το ετήσιο συνέδριο του Digital World Summit Greece, στις 28 Μαΐου, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών

Shaping the future of AI: Το ετήσιο συνέδριο του Digital World Summit Greece, στις 28 Μαΐου, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών

Το Digital World Summit Greece, η εθνική πλατφόρμα διαλόγου για τη διακυβέρνηση των νέων τεχνολογιών που τελεί υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών και του

Διαβάστε περισσότερα...

Μια εβδομάδα εξαιρετικά δυναμική και έντονη με πολλές όψεις και μια πανσέληνο την Πέμπτη 11 Απριλίου στο ζώδιο του Σκορπιού η οποία θα είναι έντονη όπως κάθε πανσέληνο που γίνεται στον Σκορπιό.

Κριός
Η εβδομάδα δεν ξεκινά και με τις καλύτερες προδιαγραφές αφού μέχρι και το βράδυ της θα πρέπει να προσέξετε εντάσεις και διαφωνίες οικογενειακού κυρίως χαρακτήρα. Η πανσέληνος από τον χώρο του Σκορπιού θα σας βοηθήσει να κάνετε έναν απολογισμό των οικονομικών κινήσεων των προηγούμενων ημερών και πολλοί ιδίως γεννημένοι 25 με 30/3ου θα μείνετε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Μεγάλες τάσεις φυγής από δύσκολες καταστάσεις θα έχετε οι 9,25 και 26/4ου .
Ταύρος
Η πανσέληνος σας αφορά άμεσα αφού γίνεται στο απέναντι από το δικό σας ζώδιο που σημαίνει πως θα κάνετε κάποιες αναγκαίες και ρεαλιστικές συζητήσεις που θα βελτιώσουν την επικοινωνία και γενικά το κλίμα ανάμεσα σε εσάς και σε σημαντικές σας σχέσεις και συνεργασίες. Παρ΄όλα αυτά την Πέμπτη θα πρέπει να προσέξετε σπατάλες προς χάριν ψυχολογικής ανάτασης και γενικά πραγμάτων φανερών ή και κρυφών που σας κάνουν χαρούμενους γιατί θα έχετε την τάση να το παρακάνετε.
Δίδυμοι
Η εβδομάδα ξεκινά με οικονομικά άγχοι για εσάς και απρόσμενα έξοδα μέχρι το βράδυ της Δευτέρας ενώ η πανσέληνος στο σκορπίο θα σας κάνει άκρως αποδοτικούς και οργανωτικούς στη δουλειά προκειμένου να αυξήσετε τα έσοδα σας. Την Πέμπτη θα έχετε αυξημένη διάθεση να βγείτε έξω με φίλους και να περάσετε όμορφα ξεφεύγοντας από επαγγελματικές πιέσεις και από τη δυσκολία που αντιμετωπίζετε στο να επιτευχθούν κάποιοι στόχοι σας. Φυσικά οι 4/6ου όχι μόνο δεν αντιμετωπίζουν κανένα προβλημα στην επίτευξη στόχων αλλά είναι σε θέση να πετυχαίνουν ακόμα και άπιαστους φαινομενικά στόχους.
Καρκίνος
Ίντριγκες, ζήλιες και πάθη θα φέρει αυτή η πανσέληνος για εσάς ενώ η ερωτικότητα σας θα είναι πολύ αυξημένη. Οι περισσότεροι θα ασχοληθείτε ιδιαίτερα με ανθρώπους και πράγματα που αγαπάτε ενώ οι μεγαλύτεροι θα παίρνετε χαρές και από τα παιδιά σας. Το άγχος σας για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία όπως και η εξέλιξη μιας καινούριας συμφωνίας, συνεργασίας σας κρατά ανήσυχους και σε πολλές περιπτώσεις ξάγρυπνους ειδικά τους γεννημένους 11,17 και 18/7ου που είστε και οι πιο πιεσμένοι.
Λέων
Οι γεννημένοι 28/7ου έως 2/8ου είστε οι πιο τυχεροί την εβδομάδα αυτή αφού τα νέα θα είναι πολλά και οι συζητήσεις,προσκλήσεις και μετακινήσεις που θα έχετε θα είναι αυξημένες και πολύ ευχάριστες. Η πανσέληνος στο σκορπίο θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τάξη οικογενειακά ζητήματα και θα θέλετε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι και στην οικογένεια. Προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να είσαστε πολύ προσεχτικοί με τις ιδέες που σας βάζουν γνωστοί και φίλοι γιατι οι πιθανότητες να σας οδηγήσουν σε λανθασμένες σκέψεις και αποφάσεις είναι αυξημένες.
Παρθένος
Η Δευτέρα φαίνεται πως είναι μέρα που μπορεί να φέρει αναγκαία έξοδα λόγω κοινωνικών υποχρεώσεων που δεν μπορείτε να αποφύγετε. Την Πέμπτη η νέα σελήνη από τον Σκορπιό σηματοδοτεί ένα διάστημα αυξημένων συζητήσεων και μετακινήσεων.θα ανταμώσετε με πιο μακρινούς συγγενείς που για κάποιους λόγους είχατε χαθεί ή απομακρυνθεί και με τους οποίους θα αντάλλαξετε ευχάριστα νέα ενώ την Πέμπτη αποφύγετε οικονομικές σπατάλες προκειμένου να φανείτε ή να πραγματώσετε κάποιο φιλόδοξο όνειρο που δεν αντέχει η τσέπη σας γιατί θα βγείτε χαμένοι.
Ζυγός
Η πανσέληνος της πέμπτης γίνεται στον 2ο φυσικό σας και αυτό σημαίνει πως όλη σας η προσοχή θα είναι στραμμένη στην τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων και στο πως θα κάνετε σωστή διαχείριση των οικονομικών απολαβών που πιθανότατα να έχετε αυτό το διάστημα. Οι γεννημένοι 7/10ου έχετε την τύχη με το μέρος σας σε ότι και αν κάνετε ενώ οι 12,18 και 19/10ου θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα την τάση σας να θέλετε να φύγετε από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με σύντροφο ή συνεργάτες διότι τα προβλήματα που υπάρχουν είναι σοβαρά και χρειάζονται λύσεις για να μην τερματίσουν σημαντικές για εσάς σχέσεις.
Σκορπιός
Η πανσέληνος γίνεται στο δικό σας ζώδιο δίνοντας σας μια περίοδο στην οποία θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και το τι πραγματικά θέλετε εσείς αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τα θέλω των άλλων. Το μυαλό θα δουλεύει πολύ γρήγορα και η ανάγκη σας για ταξίδια είτε πραγματικά είτε με το νου θα είναι μεγάλη. Η Πέμπτη είναι μια μέρα που μπορεί να βγάλει έξοδα που δεν είχατε κατά νου προκειμένου να ευχαριστήσετε ανθρώπους της καρδιά σας ή και να πραγματοποιήσετε μια δική σας επιθυμία
Τοξότης
Για τους 27/11 έως 2/12ου η εβδομάδα θα δώσει συναισθηματικές χαρές ενώ για τους πολλούς δίνει οικονομικές ανησυχίες τουλάχιστον στο ξεκίνημά της. Η πανσέληνος που γίνεται στον σκορπιό θα σας κάνει πιο ευαίσθητους και ευσυγκίνητους σε κάποιες περιπτώσεις και θα νιώσετε την ανάγκη να αποτραβηχτείτε από τον πολύ τον κόσμο και να μελαγχολήσετε λίγο παραπάνω αναπολώντας στιγμές από το παρελθόν. Η Τετάρτη θα φέρει νεύρα και ένταση σε σχέσεις και συνεργασίες με αποτέλεσμα την Πέμπτη οι πιεστικές καταστάσεις να σας κάνουν να θέλετε να φύγετε μακριά από το σπίτι, ακόμα και από τους αγαπημένους σας .
Αιγόκερος
Η πανσέληνος θα δημιουργήσει ένα πιο καλό κλίμα στις φιλικές σας σχέσεις και πιθανά να σας φέρει περισσότερο κοντά σε έναν κύκλο που τον απαρτίζουν αξιόλογα και θετικά προς εσάς άτομα. Οι γεννημένοι 11 έως 15/1ου θα μπορούσαν να έχουν κάποια οικονομική ενίσχυση από τρίτους ενώ οι 10,16 και 17/1ου φροντίστε να κάνετε ρεαλιστική και ειλικρινή συζήτηση με τα άτομα της οικογενείας αν θέλετε να βρεθούν ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε.
Υδροχόος
Η πανσέληνος από τον σκορπιό βοηθά να υπάρξει κάποια καλυτέρευση στα επαγγελματικά σας και μία ευκαιρία προβολής σε αυτό που κάνετε για όσους το επιθυμείτε φυσικά. Παράλληλα δεν θα λείψει και η οικογενειακή στήριξη στα σχέδιά σας. Την Πέμπτη να διπλοτσεκάρετε και αυτά που ακούτε μα και αυτά που μεταφέρετε σε άλλους διότι θα μπορούσαν να μην είναι απόλυτα αληθή και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με τους αγαπημένους σας. Οι 3/2ου έχετε όλη την τύχη με το μέρος σας,εκμεταλλευτείτε την .
Ιχθεις
Ενώ η Δευτέρα είναι μια μέρα που θα μπορούσε να σας στεναχωρήσει κάποιος αγαπημένος σας ή κάποιο παιδί εσάς τους μεγαλύτερους, η υπόλοιπη εβδομάδα χαρακτηρίζεται από την πανσέληνο που γίνεται στον 9ο φυσικό σας και σας δίνει μια περίοδο αισιόδοξης διάθεσης, ταξιδιάρικης σκέψης, ευστροφίας και έξυπνων λύσεων στα όποια θέματα σας προβληματίζουν. Η Πέμπτη είναι μια μέρα που θα πρέπει να προσέξετε το πορτοφόλι σας γιατί μπορεί να έχετε οικονομική απώλεια για οικογενειακούς λόγους.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα