Το προφίλ της εβδομάδας 28 Νοεμβρίου έως 4 Δεκεμβρίου 2016, από τον Πέρρη Κρητικό

Δημοσιεύθηκε

Shaping the future of AI: Το ετήσιο συνέδριο του Digital World Summit Greece, στις 28 Μαΐου, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών

Shaping the future of AI: Το ετήσιο συνέδριο του Digital World Summit Greece, στις 28 Μαΐου, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών

Το Digital World Summit Greece, η εθνική πλατφόρμα διαλόγου για τη διακυβέρνηση των νέων τεχνολογιών που τελεί υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών και του

Διαβάστε περισσότερα...

Πώς θα κυλίσει αυτή η εβδομάδα αστρολογικά για όλα τα ζώδια. Αναλυτικές προβλέψεις από τον Πέρρη Κρητικό

ΚΡΙΟΣ
Την δύσκολη Τρίτη που η Αφροδίτη κοντράρει με τον Ουρανό όλα μπορούν να ανατραπούν και ένα λάθος μία κακή στιγμή ή μία αρνητική συγκυρία μπορεί να φέρει και σχέσεις και συνεργασίες σε αδιέξοδο. Ο Ήλιος από τον Τοξότη θα επιτρέψει σε εσάς του 1ου 15ημέρου να ανοίξετε μαχητικούς διαλόγους με τα άτομα που συνεργάζεστε για να διεκδικήσετε μέσα από αυτούς ( τους διαλόγους) καλύτερους για εσάς όρους και συνθήκες. Κάποιοι θα κινηθείτε αρκετά επιθετικά και κτητικά πιθανά βάζοντας το στοιχείο της υπερβολής στον λόγο και τα αιτήματά σας. Η νέα Σελήνη θα σας βοηθήσει να δείτε και να κρίνετε πιο καθαρά και χωρίς αγκυλώσεις και ταμπού πρόσωπα και καταστάσεις και επιτρέπει κυρίως στους Κριούς του Μαρτίου να χαράξουν νέες πορείες η να ξεκινήσουν μία διαδρομή προκειμένου να κατακτήσουν ένα στόχο τους
ΤΑΥΡΟΣ
Η νέα Σελήνη της Τρίτης θα σας κάνει περισσότερο ωφελιμιστές και τις κινήσεις σας θα τις χαρακτηρίζει η ιδιοτέλεια καθώς αυτόν τον καιρό το πρώτο σας μέλημα θα είναι να βρείτε τρόπους να ισορροπήσετε οικονομικά και πόρους για να καλύψετε πρόσφατες εισοδηματικές απώλειες όμως αυτή η κτητική τάση θα επηρεάσει και τον συναισθηματικό σας κόσμο για αυτό άλλωστε και αυτόν τον καιρό θα είστε περισσότερο απαιτητικοί απέναντι σε συντρόφους ζητώντας ουσιαστικές αποδείξεις των συναισθημάτων τους με πράξεις καθώς τα λόγια και οι υποσχέσεις δεν δείχνουν ούτε να σας πείθουν ούτε να σας καλύπτουν. Ακόμα και οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης δείχνουν να σας επιτρέπουν να κερδίσετε μέσα από αρνητικές καταστάσεις τρίτων ώστε να προωθήσετε δικούς σας σκοπούς.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι δύσκολη όψη τις Αφροδίτης με τον Ουρανό θα σας φέρει έξοδα και πιθανά μία μεγάλη κόντρα με ένα άτομο της καρδιάς σας που μπορεί πραγματικά να σας στεναχωρεί πολύ. Η νέα Σελήνη από τον Τοξότη στο ξεκίνημα της εβδομάδας σας δείχνει ότι αυτόν τον καιρό ο πιο σίγουρος δρόμος να αντεπεξέλθετε στα όποια προβλήματά σας περνά μέσα από την σύμπλευση την ομαλή συνεργασία και την ομαδική προσπάθεια. Πιο τυχεροί τις μέρες αυτές οι γεννημένοι 7 και 8/6ου καθώς μπορούν να κουβεντιάσουν προτάσεις άλλα και να επαναπροσδιορίσουν σχέσεις συμβάσεις προς το συμφέρων τους και γενικά να φέρουν σε μία πιο βολική για αυτούς κατάσταση σχέσεις και συνεργασίες. Είναι καλό να εκμεταλλευτείτε την γενικά θετική και συγκαταβατική απέναντί σας στάση που έχουν σύντροφοι ή συνεργάτες αυτόν τον καιρό.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι γεννημένοι από 7,8 και 13 /7ου αποφύγετε όποιας μορφής ανταγωνιστικές προκλήσεις ακόμα και αν κάποιος σας προκαλέσει αρκετά έντονα. Κάποιοι από εσάς θα έρθουν αντιμέτωποι με δυσάρεστες ψυχολογικά καταστάσεις αλλά και αιτίες εξόδων εξ αιτίας των αρνητικών όψεων της Αφροδίτης που ολοκληρώνονται την Τρίτη με το Τετράγωνό της προς τον Ουρανό . Οι μέρες αυτές όμως για τους πολλούς δείχνουν να φέρνουν μία καλή επαγγελματική στιγμή ή ένα κέρδος σε πολλούς μαζί με μία εξέλιξη που θα τους δώσει μία χαρά μία ανακούφιση. Με την νέα Σελήνη στον Τοξότη αυτόν τον καιρό όσοι αποφασίσουν να ασχοληθούν περισσότερο με την δουλειά θα μπορέσουν να έχουν θεαματικά αποτελέσματα και πιθανά να βελτιώσουν τα έσοδά τους.
ΛΕΩΝ
Η κόντρα της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο ξεκίνημα της εβδομάδας σε άλλους θα δώσει μία ανησυχία για ένα θέμα υγείας και σε άλλους θα φέρει επαγγελματικές αλλαγές που θα σας αναστατώσουν πρόσκαιρα καθώς πιέσεις διαφόρων μορφών θα αποδιοργανώσουν λίγο τα προγραμματισμένα σας για αυτό τις μέρες αυτές στα επαγγελματικά κινηθείτε ψύχραιμα. Την Τρίτη θα έχουμε την νέα , φιλική προς το ζώδιό σας και ενθουσιώδη νέα Σελήνη στον Τοξότη. Τα συναισθηματικά σας θέματα θα πρωταγωνιστούν αυτόν τον καιρό και κάποιοι θα μπερδέψετε την δουλειά με συναισθηματικά ζητήματα κάτι που μπορεί να αποδώσει αλλά και να μπερδέψει τα πράγματα.. Θετική θα είναι η διαμεσολάβηση ενός φιλικού ατόμου σε υποθέσεις σας.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στον Τοξότη θα έχουμε με το ξεκίνημα της εβδομάδας την νέα Σελήνη. Η θέση Ήλιου και Σελήνης κάνουν επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας οικογενειακές υποθέσεις και οι μέρες βοηθούν να ξαναζεστάνετε σχέσεις αλλά και να κάνετε το σπίτι σας τόπο συνάντησης καθώς ότι οργανώσετε τις μέρες αυτές θα είναι αρκετά πετυχημένο. Κάτι ενδιαφέρον θα κινηθεί στην ζωή των γεννημένων το 3ο 10ήμερο του ζωδίου μα και οι γεννημένοι τον Αύγουστο θα πάρουν στα τέλη της εβδομάδας ένα πολύ ενδιαφέρον μήνυμα.. Οι περισσότεροι θα έχετε αιτίες μικρών ευχάριστων μετακινήσεων και συναντήσεων. Η αρνητική όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό μόνο σε λίγους ανασφαλείς θα δώσει προβλήματα σχέσεων ενώ κάποιοι πιθανά να κάνετε ένα λάθος έξοδο προκειμένου να εντυπωσιάσετε η για να στηρίξετε κάποιον που μπορεί να μην αξίζει την στήριξή σας.
ΖΥΓΟΣ
Την Τρίτη θα έχουμε την νέα Σελήνη στον Τοξότη . Το διάστημα των 28 ημερών που ακολουθεί θα σας δώσει πολλές αιτίες μετακίνησης και πιθανά από τώρα οι περισσότεροι οργανώνετε μικρές φυγές ενώ οι μέρες θα σας φέρουν πιο κοντά και με συγγενικά άτομα. Μακράς χρονικής διάρκειας αλλά και έντονες αντιπαραθέσεις που οδηγούν μία σχέση σε οριστική ρίξει θα έχουν και τις μέρες αυτές οι 14/10ου που ιδιαίτερα στο ξεκίνημα της εβδομάδας προσπαθήστε να μην ξεσπάτε εκεί που δεν σας φταίνε. Η τύχη θα αγκαλιάσει την ζωή των γεννημένων 10 Οκτωβρίου και η ευκαιρία να ξαναδείτε προοπτικές μέσα από κάτι που είτε είναι νέο είτε επιστρέφει σαν πρόσωπο , σαν πρόταση κλπ. Για όλους η Κυριακή είναι η πιο καλή μέρα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προσέχοντας ως τα ξημερώματα της Τετάρτης μετακινήσεις και κυρίως τα λόγια σας μπορείτε να ξεφύγετε χωρίς πρόβλημα και από την αρνητική όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό Από τον Τοξότη ξεκινά την Τρίτη νέα Σελήνη. Οικονομικά θέματα θα μονοπωλήσουν την σκέψη σας στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας και η ανάγκη να κάνετε πολύ προσεχτικούς οικονομικούς προγραμματισμούς για να αντεπεξέλθετε στα έξοδα του Δεκεμβρίου θα σας οδηγήσουν στο να κάνετε κινήσεις που να δυναμώσουν τελικά την οικονομία σας. Εντάσεις θα έχει ο οικογενειακός χώρος των από 7ως 10 Νοεμβρίου. Ο Ερμής από τα τέλη της εβδομάδας θα κάνει περισσότερο ρεαλιστικό τον λόγο σας και ωφελιμιστικές τις κινήσεις σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Στο ζώδιό σας την Τρίτη θα έχουμε την νέα Σελήνη που δείχνει να βοηθά τους περισσότερους να κάνουν αισιόδοξα ξεκινήματα κάθε μορφής. Αυτόν τον καιρό ίσως θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε την καλή πρόθεση των άλλων απέναντι στα αιτήματά σας και να δέσετε προς το συμφέρον σας μία σημαντική σχέση ή συνεργασία. Ο Κρόνος θα πιέσει τις μέρες αυτές με ευθύνες , διλλήματα και κάποιο πρόβλημα ικανό να ανατρέψει τα προγράμματα σας εσάς της 9ης και 10ης Δεκεμβρίου καλό είναι να προσέξτε τα έξοδά σας και γενικά καθώς υπάρχει μία αιτία που μπορεί να σας κάνει να χάσετε. Για όλους Τετάρτη και Πέμπτη δείχνουν οι πιο καλές μέρες. Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Συναισθηματική τύχη και μία καλή στιγμή επιβεβαίωσης και ψυχολογικής ανόδου έχουν να περιμένουν μέσα στις μέρες που ακολουθούν όλοι οι Αιγόκεροι του 3ου 10ημέρου. Η Νέα Σελήνη στο ξεκίνημα της εβδομάδας στον Τοξότη και στον 12ο φυσικό σας οίκο γεννά ένα διάστημα που θα σας ωθήσει να κάνετε μεγάλες αναθεωρήσεις και θα βγάλετε συμπεράσματα που στους περισσότερους θα διώξουν αμφιβολίες και θα σας επιτρέψουν να δείτε πιο θετικά την λειτουργία που έχουν και τον ευεργετικό ρόλο που παίζουν κάποια ή κάποιο άτομο στην ζωή σας. Οι περισσότεροι θα θέλετε μετά το νέο φεγγάρι να κάνετε γρήγορες κινήσεις για να κερδίσετε χαμένο έδαφος και πιθανά να είστε περισσότερο από ότι συνήθως παρορμητικοί στις αποφάσεις σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Αφροδίτη σε κόντρα με τον Ουρανό θα επηρεάσει αρνητικά τον ευαίσθητο ψυχισμό σας και σε κάποιους θα δώσει μία αιτία αναστάτωσης στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Η νέα Σελήνη από τον Τοξότη και στον 11ο φυσικό σας οίκο δίνει ένα νέο ένα κύκλο 28 ημερών που η κοινωνική σας ζωή θα γίνει πιο έντονη ενώ είναι πολύ πιθανό κάποιοι να κάνουν μία υψηλή γνωριμία με ένα σημαντικό πρόσωπο που να βοηθήσει στο κατόπιν τα σχέδιά σας και να λειτουργήσει πολύ ευεργετικά για εσάς. Πιο τυχεροί τις μέρες αυτές θα είναι οι γεννημένοι 5 και 6 Φεβρουαρίου που έχουν να περιμένουν μία πρόταση μία ευκαιρία να διακριθούν , ένα κέρδος ή μία αιτία για να δώσουν νέο νόημα στην ζωή τους. Οι πιο πολλοί έστω και δύσκολα θα καταφέρουν να κάνουν ή να αποκτήσουν κάτι που επιθυμούν.
ΙΧΘΕΙΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας η κόντρα της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να φέρει την κορύφωση μίας κόντρας με ένα κοντινό σχετικά άτομο με το οποίο πιθανά σας χωρίζουν οικονομικές διαφορές. Όμως το νέο φεγγάρι από τον Τοξότη την Τρίτη και στην κορυφή του Αστρολογικού σας χάρτη γεννά ένα διάστημα που στην διάρκειά του μπορείτε να τρέξετε με αποδόσεις επαγγελματικά σας θέματα και να προσδοκάτε οικονομικά κάποια καλυτέρευση που θα βοηθήσει να κλείσετε πολλά κενά και υποχρεώσεις. Τα έξοδα μπορεί να μην λείπουν όμως οι μέρες βοηθούν να καλύψετε αρκετά πολλές από τις εκκρεμότητες σας . το ίδιο ισχύει και για κοινωνικές σας εκκρεμότητες.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα