Το προφίλ της εβδομάδας 28 Μαρτίου έως 3 Απριλίου 2016, από τον Πέρρη Κρητικό

Δημοσιεύθηκε

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας για την εβδομάδα 28 Μαρτίου έως 3 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Δύσκολη εβδομάδα για όλους μα ειδικότερα για τους 6,7 και 9/4ου που θα πρέπει να είσαστε πολύ προσεχτικοί σε ότι και αν κάνετε. Ελέγξτε τον παρορμητισμό και την σπασμωδικότητα του λόγου και των αντιδράσεων σας, αποφεύγοντας έτσι να κοντραριστείτε με ανωτέρους στο χώρο της δουλειάς και γενικά με ανθρώπους από τους οποίους έχετε συμφέροντα ενώ θα πρέπει να προσέξετε και τις μετακινήσεις σας. Οι 28/3ου έως 3/4ου έχετε να περιμένετε συναισθηματικές χαρές κάθε μορφής ή και κάποια ευχάριστη γνωριμία οι ελεύτεροι. Το Σ/Κ είναι πολύ καλό να δείτε φίλους και να περάσετε όμορφα

ΤΑΥΡΟΣ
Το χάρισμα της υπομονής για όσους το έχουν θα αποδειχθεί πολύτιμο αυτή την εβδομάδα καθώς οι ιδέες σας θα προσκρούουν σε ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεστε ή συντροφεύεστε και έχουν κάποια θέση και σαν αποτέλεσμα θα δυσκολέψουν τις κινήσεις που κάνετε καιρό προκειμένου να πετύχετε πολυπόθητα θέλω σας, προκαλώντας σας νευρικότητα και ψυχική αναστάτωση. Οι 5/5ου είστε οι πιο τυχεροί απ’ όλους σε οτιδήποτε επιδιώκεται. Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα έχετε ευχάριστες συζητήσεις, νέα μετακινήσεις και γενικά είναι μέρες που μπορείτε να προγραμματίσετε κάποιο ταξιδάκι μικρού ή μεγάλου χαρακτήρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μια δύσκολη εβδομάδα που θα πρέπει να προσέξετε τις εντάσεις που μπορεί να προκληθούν στον οικογενειακό χώρο όπως και εξαιτίας της παρέμβασης τρίτων σε οικογενειακά ζητήματα ακόμα και σε οικονομικού χαρακτήρα θέματα. Οι 27,28/5ου ρίξτε τους τόνους και μη δημιουργείτε κόντρες και αντιπαραθέσεις με τους γύρω σας χωρίς λόγο ενώ οι 6/6ου υπομονή στις δοκιμασίες που περνούν οι σημαντικές για εσάς σχέσεις και συνεργασίες. Πέμπτη , Παρασκευή θα είστε πιο καχύποπτοι απ’ ότι συνήθως ενώ το Σ/Κ είναι το καλύτερο διήμερο για όλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φαίνεται πως αυτή η εβδομάδα δεν βοηθά τα σχέδια πολλών και ειδικότερα των γεννημένων 9,10,11/7ου που είναι και σε πιο δύσκολη κατάσταση από τους υπολοίπους και θα πρέπει να δείξουν μεγαλύτερη προσοχή σε ότι και αν κάνουν. Υπάρχουν άτομα με τα οποία σχετίζεστε με οποιοδήποτε τρόπο που αποτελούν τροχοπέδη σε σημαντικά θέλω σας και αυτό θα σας αναστατώσει και θα κάνει πολύ πιο νευρικό τον λόγο και τις αντιδράσεις σας. Οι γεννημένοι το 2ο 10ήμερο του Ιουλίου είστε οι πιο τυχεροί την εβδομάδα αυτή καθώς έχετε να περιμένετε ευχάριστα μηνύματα και προσκλήσεις που δεν πρέπει να αρνηθείτε. Πέμπτη και Παρασκευή θα νιώθετε αυξημένη την ανάγκη συντρόφευσης .

ΛΕΩΝ
Συζητήσεις θα κάνετε αυτή την εβδομάδα με φίλους και γνωστούς σχετικά με κάποιες ιδέες που έχετε προκειμένου να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση αλλά φαίνεται πως υπάρχουν άτομα που συναλλάσσεστε και για κάποιο λόγο θα φανούν αρνητικοί στις ιδέες σας και εμπόδιο σε επαγγελματικά σας σχέδια. Τετάρτη και Πέμπτη να είσαστε προσεχτικοί στις οικονομικές συναλλαγές . Οι 29 και 30/7ου θα είσαστε γεμάτοι ενέργεια και όρεξη να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη οι καλύτερες μέρες της εβδομάδας για όλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το πιο εύκολο τις μέρες αυτές είναι να έρθετε σε μεγάλες ρίξεις με κοντινούς σας ανθρώπους. Οι αυξημένες σας απαιτήσεις ίσως και η κτητικότητα σας πολλές φορές θα σας κάνουν αρκετά επιθετικούς και απόλυτους. Οι γεννημένοι 8/9ου ίσως θα πρέπει να κοστολογήσετε ως σοβαρή μια πρόταση ή μια κατάσταση που επιστρέφει. Μόνο από το απόγευμα της παρασκευής δείχνει η εβδομάδα να είναι πιο ήρεμη και για εσάς.

ΖΥΓΟΣ
Οι κόντρες και οι διαφωνίες που θα έχετε με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες αυτή την εβδομάδα θα σας ρίξουν ψυχολογικά. Φαίνεται πως οι ιδέες σας οι απόψεις και οι επιλογές σας δεν θα βρίσκουν σύμφωνους ούτε τους ανθρώπους με τους οποίους έχετε κάποιας μορφής σχέση αλλά ούτε και την ίδια την οικογένεια η οποία φαίνεται να αντιδρά σε αυτές. Οι 10 και 12/10ου είσαστε εσείς που θα πρέπει να κρατάτε χαμηλούς τους τόνους και να είστε πιο προσεχτικοί σε ότι και αν κάνετε. Το Σ/Κ είναι το καλύτερο διήμερο της εβδομάδας για όλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η πίεση στον επαγγελματικό χώρο θα είναι μεγάλη αυτή την εβδομάδα και δεν θα σας επιτρέπει να κινηθείτε όπως εσείς θέλετε ενώ παράλληλα θα σας κάνει πιο επιθετικούς και στο λόγο και στη συμπεριφορά με άτομα τα οποία για κάποιο λόγο συνεργάζεστε. Καλό θα είναι να προσέχετε και τις μετακινήσεις σας Τετάρτη και Πέμπτη. Οι γεννημένοι το 2ο 10ήμερο του Νοέμβρη έχετε να περιμένετε συναισθηματικές χαρές κάθε είδους, κάποια ευχάριστη γνωριμία οι ελεύθεροι ή χαρές από τα παιδιά σας οι μεγαλύτεροι. Το Σ/Κ είναι το καλύτερο 2ήμερο να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αναγκαία έξοδα σας στριμώχνουν και σας αναγκάζουν να βρείτε τρόπους να ανταποκριθείτε σε αυτά ακόμα και αν πρέπει να στερηθείτε εσείς κάποια άλλα. Η αδυναμία πραγμάτωσης των θέλω σας αυτή την εβδομάδα θα σας ρίξει ψυχολογικά και θα φέρει εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες μα και με ανθρώπους της καρδιά σας. Οι 28,29/11ου θα νιώθετε δυναμικοί και θα είστε υπερδραστήριοι και έτοιμοι να πάτε κόντρα σε όλα προκειμένου να πετύχετε τα θέλω σας και να νιώσετε εσείς καλά ενώ οι 8/12ου είστε σε μια διαδικασία ξεκαθαρισμάτων του τι αξίζει και τι δεν αξίζει στη ζωή σας. Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη οι καλύτερες μέρες για όλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μια δύσκολη εβδομάδα είναι μπροστά σας που απαιτεί και υπομονή και μεθοδικότητα για να ξεφύγετε από τις παγίδες της. O χώρος του σπιτιού θα σας δημιουργήσει εντάσεις αυτή την εβδομάδα ιδιαίτερα σε εσάς που γεννηθήκατε 8,9 και 10/1ου. Ωστόσο οι μέρες δίνουν καλές επαφές και συναντήσεις στους από 11 έως 17/1ου και γενικότερα από την Παρασκευή το μεσημέρι η εβδομάδα θα αρχίσει να γλυκαίνει και για εσάς. Ωστόσο οι μέρες δεν επιδοτούν σημαντικά ανοίγματα και καλό θα ήτανε να μεταφέρεται στον Απρίλη ότι θεωρείται σημαντικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είτε γεγονότα είτε ειδήσεις είτε μια διαφωνία που μπορεί να έχετε με κοντινούς σας ανθρώπους θα καταφέρει να σας χαλάσει τη διάθεση τις ημέρες αυτές. Τόσο την Τετάρτη όσο και την Πέμπτη από την μεριά σας αποφύγετε κάθε μορφής ένταση και κινηθείτε προσεχτικά στα απαραίτητα και αναγκαία. Το Σ/Κ που είναι και οι καλύτερες μέρες για όλους θα αποζημιώσουν τους πολλούς που θα καταφέρουν αν ξεφύγουν από τις παγίδες της εβδομάδας.

ΙΧΘΕΙΣ
Μέχρι και την Παρασκευή θα σας προβληματίσουν πολύ οικονομικά θέματα και σε κάποιες περιπτώσεις τα οικονομικά θα γίνουν αιτία μεγάλων εντάσεων ακόμα και με κοντινούς σας ανθρώπους. Όμως οι από 10 έως και 18/3ου θα έχετε μια καλή στιγμή αυτή την εβδομάδα που θα σας επιβεβαιώσει, θα σας ανεβάσει ψυχολογικά και θα καλύψει συναισθηματικές σας ανάγκες. Όλοι προσπαθήστε να μη φορτώνεστε ευθύνες που δεν σας αναλογούν τις δύσκολες αυτές μέρες. Το Σ/Κ μπορεί να σας ξεκουράσει.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα