Το προφίλ της εβδομάδας 2 έως 8 Μαΐου, από τον Πέρρη Κρητικό

Δημοσιεύθηκε

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο με αστρολογικές προβλέψεις και αναλύσεις από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας από 2 έως 8 Μαΐου 2016

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα δείχνει ιδανική με τις ισχυρές όψεις του Ήλιου με Δία και Πλούτωνα που μόνο θετικά μπορούν να φέρουν. Πολύ καλή και η νέα σελήνη απ τον Ταύρο που θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα και να διαχειριστείτε σωστά και προς το συμφέρον σας επαγγελματικές ευκαιρίες που θα προκύψουν και θα είναι ικανές να αποδώσουν και μάλιστα άμεσα. Η στήριξη από τον οικογενειακό χώρο δεν θα λείψει. Άνθρωποι της καρδιά σας θα είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν με τα θέλω και τις επιδιώξεις σας. Οι 6 και 11/4ου είστε εσείς που περνάτε πιο δύσκολα και που θα πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί σε ότι και αν κάνετε.
ΤΑΥΡΟΣ
Η νέα Σελήνη γίνεται στο δικό σας ζώδιο και σας καλεί να ασχοληθείτε με τα θέλω σας και με ότι πραγματικά σας ευχαριστεί. Οι συζητήσεις θα είναι πολλές αυτό το μήνα και το κλείσιμο κάποιας συμφωνίας που κυνηγάτε καιρό θα σας δώσει μεγάλη χαρά ενώ φαίνεται πως θα υπάρχει και κάποιος μεγαλύτερος ή εμπειρότερος από τον χώρο των συνεργασιών ο οποίος θα σας στηρίξει έμπρακτα. Οι γεννημένοι το τελευταίο 10ήμερο του Απρίλη έχουν να περιμένουν κάποια συναισθηματική χαρά ή κάποιο όφελος- κέρδος ενώ οι πιο τυχεροί απ’ όλους σε ότι και αν κάνουν εξακολουθούν να είναι οι 3/5ου .
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ότι και αν συμβαίνει στη ζωή σας φαίνεται πως η κερκίδα σας ήταν και είναι η οικογένεια σας από την οποία έχετε τρομερή στήριξη και η οποία γίνεται τα αυτιά που χρειάζεστε για να μιλήσετε, να εξωτερικεύσετε όλες τις εσωτερικές ζυμώσεις που γίνονται όλο αυτό το διάστημα μέσα σας και να νιώσετε πιο ανάλαφροι και πιο ήρεμοι ψυχικά. Οι 27,28/5ου προσέξτε τις εντάσεις που μπορεί να προκαλείτε και εσείς οι ίδιοι με τους γύρω σας ενώ οι 5 και 6/6ου είστε οι πιο πιεσμένοι από σχέσεις και συνεργασίες που περνούν τις δοκιμασίες τους και έχουν αυξημένες απαιτήσεις από εσάς.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η νέα Σελήνη στον Ταύρο δείχνει ένα πολύ κοινωνικό διάστημα για εσάς που οι φίλοι και οι νέοι κύκλοι οι οποίοι σας ανοίγονται φαίνεται να έχουν κυρίαρχο ρόλο στη ζωή σας αφού θα μπορούν να στηρίξουν ή να επιδοτήσουν με κάποιο τρόπο συζητήσεις και κινήσεις σας για εποικοδομητικές συνεργασίες που θα μπορούσαν να σας αποφέρουν και κάποιο κέρδος. Οι 9 και 13/7ου περνάτε ένα διάστημα που όσα ξέρατε αλλάζουν και θα πρέπει να φανείτε προσαρμοστικοί σε αυτές τις αλλαγές ενώ οι 3/7ου εκμεταλλευτείτε τις ιδέες και τη δημιουργική φαντασία που σας χαρακτηρίζει αυτό το διάστημα.
ΛΕΩΝ
Πολύ καλή εβδομάδα για όλους αφού η νέα Σελήνη σας βοηθά στα φιλόδοξα σχέδια σας ενώ μια οικονομική βοήθεια που μπορεί να σας δοθεί από την οικογένεια θα σας λύσει τα χέρια και θα σας δημιουργήσει ένα αίσθημα ασφάλειας όσων αφορά τις κτήσεις σας. Οι 29/7ου νιώθετε υπερδραστήριοι και σας χαρακτηρίζει τρομερή δυναμική ώστε να κυνηγήσετε τα θέλω σας ενώ οι 7/8ου προχωράτε αργά και σταθερά γνωρίζοντας πως μόνο με υπομονή θα πετύχετε αυτά που θέλετε. Τετάρτη και Πέμπτη οι καλύτερες μέρες για όλους.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με εξαίρεση τους 7/9ου που είναι πολύ πιεσμένοι από ένα πρόβλημα του παρελθόντος που ξανά επιστρέφει πολύ πιο απαιτητικό, για τους υπολοίπους, η εβδομάδα τρέχει πολύ καλά και ήρεμα. Το μυαλό σας δουλεύει με απίστευτες στροφές αυτό το διάστημα, οι ιδέες σας είναι παραγωγικές και εφαρμόσιμες και η οικογένεια θα φανεί υποστηρικτική σε αυτές στηρίζοντας σημαντικά σας θέλω. Οι 5/9ου εξακολουθούν να είναι οι πιο τυχεροί όλων αφού ευνοείται το κάθε τι με το οποίο καταπιάνονται. Η Παρασκευή και το Σάββατο είναι οι καλύτερες μέρες για όλους.


ΖΥΓΟΣ
Η νέα Σελήνη στον Ταύρο θα σας φέρει οικονομική βοήθεια είτε από την οικογένεια είτε από ανεξάρτητες από την δουλειά πηγές εσόδων και αυτό θα σας κάνει να αναθαρρήσετε ψυχολογικά . η στήριξη που θα έχετε από φίλους και τον κοινωνικό περίγυρο θα είναι μεγάλη και μόνο οι 10 και 14/10ου δεν θα μπορέσουν να καρπωθούν τα οικονομικά οφέλη του καιρού και αυτό γιατί οι δυσκολίες που περνούν είναι μεγάλες και θα πρέπει να ρίξουν τους τόνους τους και να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα που τους επιβάλει ο καιρός. Τετάρτη και Πέμπτη το καλύτερο 2ήμερο.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η αυξημένη ανάγκη συντρόφευσης που θα έχετε όλο αυτό το διάστημα θα σας κάνει και ευέλικτους και προσαρμόσιμους και δεκτικούς στα αιτήματα των γύρω σας ενώ παράλληλα θα βελτιώσει πολύ τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Φίλοι και άνθρωποι του κοινωνικού περίγυρου θα δείχνουν έμπρακτα την προθυμία τους να συνεργαστούν μαζί σας προκειμένου να σας βοηθήσουν στους υψηλούς στόχους που έχετε θέσει ενώ σε ένα οικονομικό σας εγχείρημα φαίνεται πως δεν είστε μόνοι. Παρασκευή και Σάββατο οι καλύτερες μέρες για όλους.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Μπροστά σε μια εξαιρετικών αποδόσεων εβδομάδα που μπορεί να καλύψει ανάγκες σας και να εξαφανίσει ανασφάλειες κυρίως σε ότι αφορά τις οικονομικές ανάγκες τις περιόδου το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ζητήσετε και να πάρετε από ανθρώπους που είναι έτοιμοι να σας δώσουν και αν σας στηρίξουν. Ο Ήλιος στο τρίγωνο του με το Δία αλλά και το καινούριο φεγγάρι σας δίνει ένα διάστημα που όλα θα πάνε όπως τα υπολογίζετε και τα εύχεστε.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι λίγοι οι Αιγόκεροι που στο τέλος αυτής της εβδομάδας δεν θα έχουν να θυμούνται κάτι καλό που άφησαν οι μέρες αυτές στη ζωή τους. Η εξαιρετική αυτή εβδομάδα μπορεί να ζεστάνει τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους που αγαπάτε, να σας χαρίσει συγκινήσεις και σε πολλούς από εσάς, αν νιώθετε μόνοι, ακόμα και μια γνωριμία με ένα άνθρωπο που δείχνει έτοιμο να μοιραστεί μαζί σας σημαντικά πράγματα. Το καινούριο φεγγάρι γεννά τον πιο αποδοτικό και τυχερό μήνα του 2016 για εσάς και αυτό αφορά τους περισσότερο σημαντικούς τομείς της ζωή σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τόσο οι θετικές όψεις του Ήλιου όσο και το καινούριο φεγγάρι δείχνουν ότι κάτι αλλάζει προς το καλύτερο την καθημερινότητα σας τουλάχιστον σε ότι αφορά το χώρο που ζείτε και τις σχέσεις σας με τους δικούς σας ανθρώπους. Τον μήνα αυτό θα νιώσετε τους ανθρώπους που σας αγαπούν να σας στηρίζουν πραγματικά ενώ θα έχετε πολλές ευχάριστες συγκεντρώσεις ή και τη δυνατότητα κάποιοι να ξεκινήσετε μια πολλά.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα