Το προφίλ της εβδομάδας 14 έως 20 Μαρτίου, από τον Πέρρη Κρητικό

Δημοσιεύθηκε

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας για την εβδομάδα 14 έως 20 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ
Κλεισμένοι στον εαυτό σας και στις σκέψεις σας θα είσαστε και αυτή τη εβδομάδα προκειμένου να ολοκληρώσετε μια περίοδο απολογισμού των πεπραγμένων σας και επαναπροσδιορισμού στόχων και από το Σ/Κ ουσιαστικά θα αρχίσετε να δραστηριοποιήστε και να επιδιώκετε να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Οι γεννημένοι το πρώτο 10ήμερο θα είσαστε πιο δραστήριοι από τους υπολοίπους, έτοιμοι για μετακινήσεις, ταξιδάκια ή και την εκμάθηση κάποιας ειδικότητας που μπορεί να σας χρησιμεύσει στο μέλλον ενώ οι 6, 7, και 8/4ου καλό θα είναι να είσαστε πιο προσεχτικοί σε οτιδήποτε κάνετε. Το Σ/Κ είναι εξαιρετικό για όλους.
ΤΑΥΡΟΣ
Ιδιαίτερα κοινωνικοί θα είσαστε και αυτή την εβδομάδα και θα καταφέρνετε να είσαστε ή να γίνεστε με κάποιο τρόπο το επίκεντρο της όποιας παρέας στην οποία βρίσκεστε. Η κινητικότητα που θα παρουσιάζει ο χώρος του σπιτιού σας αλλά και η καθημερινότητα σας γενικότερα, από και προς σπίτια φίλων, θα είναι χαρακτηριστική ενώ οι 6 και 7/5ου είσαστε οι πιο τυχεροί σε ότι και αν κάνετε. Την Δευτέρα προσέξετε λίγο τα οικονομικά σας ενώ Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή είναι οι καλύτερες μέρες να μιλήσετε, να επικοινωνήσετε και να προγραμματίσετε με άτομα της οικογενείας σας ένα πολύ καλό και ευχάριστο Σ/Κ
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ασχοληθείτε με τα επαγγελματικό-οικονομικά σας αυτή την εβδομάδα διότι όπως φαίνεται είναι ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό διάστημα να κυνηγήσετε φιλόδοξα σχέδια, να θέσετε νέους στόχους και να πετύχετε την κοινωνική καταξίωση που επιθυμείτε αυτό το διάστημα στον επαγγελματικό σας χώρο. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε οι γεννημένοι το πρώτο 10ήμερο καθώς όπως φαίνεται θα υπάρξουν εντάσεις με ανθρώπους τους οποίους διατηρείτε οποιασδήποτε μορφής σχέση επειδή θα προσπαθούν επιθετικά να σας περάσουν τις απόψεις τους. Οι 6/6ου είστε αρκετά πιεσμένοι. Δευτέρα και Τρίτη οι καλύτερες μέρες της εβδομάδας για όλους.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Και αυτή την εβδομάδα σας χαρακτηρίζει η ευρύτητα της σκέψης και η ικανότητα να βλέπετε τα πράγματα πολύπλευρα και να έχετε καλές και παραγωγικές ιδέες που ωφελούν και τα οικονομικά σας μα και συμβόλαια, συμφωνίες, συνεργασίες. Οι γεννημένοι το πρώτο 10ήμερο του ζωδίου έχετε να περιμένετε ευχάριστες συναισθηματικές εξελίξεις οποιασδήποτε μορφής ενώ οι γεννημένοι 16 με 21/7ου κάποιο ευχάριστο μήνυμα σχετικά με την θετική εξέλιξη ενός οικονομικού ζητήματος που σας ενδιαφέρει. Ιδιαίτερη προσοχή και υπομονή σε ότι και αν κάνετε πρέπει να δείξετε οι 9,10/7ου καθώς οι ανατροπές που συμβαίνουν στη ζωή σας είναι πολλές και όχι ευχάριστες. Τετάρτη και Πέμπτη οι καλύτερες μέρες για όλους.
ΛΕΩΝ
Καχύποπτοι με όλους και μυστικοπαθείς σε ότι και αν κάνετε θα είσαστε αυτή την εβδομάδα. Το παρασκήνιο θα είναι έντονο στη ζωή σας ενώ για ένα οικονομικό θέμα θα βοηθηθείτε είτε από τρίτους είτε χρησιμοποιώντας κάποια έξτρα πηγή εσόδων που δεν έχετε γνωστοποιήσει και δεν προέρχεται από τη δουλειά σας. Οι γεννημένοι το πρώτο 10ήμερο έχετε μια οξυδέρκεια και μια ενέργεια που σας επιτρέπουν να πετυχαίνετε αυτά που θέλετε, ακριβώς όπως τα θέλετε.. Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή θα είσαστε κλεισμένοι στον εαυτό σας και στον κλειστό οικογενειακό σας περίγυρο ενώ το Σ/Κ είναι το καλύτερο διήμερο για όλους


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ευέλικτοι, συνεργάσιμοι και πολύ συντροφικοί θα είσαστε αυτή την εβδομάδα απέναντι στις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες της ζωή σας. Είναι ένα διάστημα που επιδιώκεται να δέσετε συνεργασίες που θα μπορούσαν να σας ανεβάσουν κοινωνικά αλλά και επαγγελματικά. Οι γεννημένοι 8/9ου αντιμετωπίζουν μεγάλες πιέσεις από τον οικογενειακό χώρο και το μόνο που τους προσφέρει ο Δίας είναι ένα καλό στήριγμα να τις αντέχουν σε αντίθεση με τους 9/9ου που δέχονται τα ευεργετήματά του ανεμπόδιστα έχοντας την τύχη με το μέρος τους σε ότι και αν κάνουν. Τετάρτη, Πέμπτη , Παρασκευή οι καλύτερες μέρες να βρεθείτε με φίλους που νιώθετε σαν οικογένεια και να περάσετε όμορφα.
ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα είναι πολύ καλή για τα επαγγελματικά σας αλλά και απαιτητική αφού δεν σας αφήνει περιθώρια να σκεφτείτε ή να απασχοληθείτε και με κάτι άλλο. Εκφράζεστε και εκτονώνεστε μέσα από τη δουλειά αυτό το διάστημα και αυτό έχει θετικό αντίκτυπο και στα οικονομικά αλλά και στην εικόνα που χτίζεται στον επαγγελματικό σας χώρο. Οι 10,11 και ξημερώματα 12/10ου κρατήστε χαμηλούς τόνους στις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω σας και φανείτε προσεχτικοί σε ότι και αν κάνετε. Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή θα σας κρατούν απασχολημένους οικογενειακές υποχρεώσεις ενώ το Σ/Κ φαίνεται εξαιρετικό για να δείτε φίλους, να βγείτε και να περάσετε όμορφα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Διανύεται ένα πολύ καλό και ευνοϊκό διάστημα για τα συναισθηματικά της ζωή σας θέματα και φαίνεται πως είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να ασχοληθείτε με τα φιλόδοξα σχέδια σας και να πετύχετε πολυπόθητα θέλω σας. Για τις/τους μόνες/ους του πρώτου 10ημέρου είναι ένα πολύ καλό διάστημα για να ευοδώσει μια γνωριμία ενώ οι μεγαλύτεροι έχετε να περιμένετε κάποια χαρά από τα παιδιά σας ή κάποια θετική εξέλιξη σε ένα σημαντικό για εσάς θέλω. Δευτέρα, Τρίτη θα είσαστε πιο καχύποπτοι με τους γύρω σας ενώ το Σ/Κ φαίνεται πως θα καταπιαστείτε με υποχρεώσεις μεν, ευχάριστες δε.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Την εβδομάδα αυτή θα νιώθετε πολύ έντονα την ανάγκη να περάσετε χρόνο στο σπίτι σας πιο οικογενειακά απ’ ότι συνηθίζετε και να ασχοληθείτε πολύ περισσότερο με αυτό. Η κινητικότητα στο χώρο του σπιτιού θα είναι αυξημένη από αγαπημένα σας άτομα ενώ δεν θα λείψει και η πολύ καλύτερη επικοινωνία και συνεννόηση με την οικογένεια για θέματα σπιτιού. Οι του πρώτου 10ημέρου θα είσαστε πολύ πιο επιθετικά διεκδικητικοί και ανταγωνιστικοί απέναντι σε όσους και ότι θέλετε να πετύχετε και δεν θα αφήνετε καμιά ευκαιρία καλοπέρασης και ευχαρίστησης αναξιοποίητη. Το Σ/Κ είναι πολύ καλό για όλους.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η αυξημένη επικοινωνιακή διάθεση και η κινητικότητα θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της εβδομάδας αφού πολλά θα είναι αυτά που θα ακούσετε και θα έχετε τη διάθεση να σχολιάσετε. Επίσης ευχάριστα μηνύματα και συναπαντήματα επιφυλάσσει η εβδομάδα για τους περισσότερους με εξαίρεση τους 8 και 9/1ου που είναι και αυτοί που θα έχουν λόγους να μην είναι καλά. Εσείς προσοχή σε ότι και αν κάνετε και προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα που φέρνει η ζωή σας. Από την άλλη υπάρχουν και οι πολύ τυχεροί 7/1ου που έχουν να περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις σε οτιδήποτε και αν θέλουν. Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή είναι καλές καις συντροφικές μέρες για όλους.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο πυκνοκατοικημένος 2ος φυσικός σας οίκος θα σας δώσει μια καλή οικονομική ανάσα καθώς και τη δυνατότητα να την εκμεταλλευτείτε και να την αξιοποιήσετε καταλλήλως ενώ παράλληλα θα σας κάνει και πολύ κτητικούς απέναντι όχι μόνο σε υλικά αλλά και σε συναισθηματικά ζητήματα. Γενικά διανύεται ένα διάστημα που η βοήθεια από συγγενείς και αγαπημένους δεν λείπει και φαίνονται όλοι διατεθειμένοι να σας σας στηρίξουν με οποιοδήποτε τρόπο χρειάζεστε. Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι οι καλύτερες μέρες της εβδομάδας για να ασχοληθείτε με ότι και όποιους πραγματικά αγαπάτε .
ΙΧΘΕΙΣ
Και η εβδομάδα αυτή σας καλεί να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα θέλω σας και να βάλετε σε δεύτερη μοίρα τα θέλω των άλλων. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας σας ομορφαίνει και εμφανισιακά μα και την καθημερινότητα σας και παρά τις μικρό-εντάσεις που μπορεί να φέρει ο Άρης από τον Τοξότη για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, η Αφροδίτη τις αντισταθμίζει φέρνοντας ευχάριστα μηνύματα, συναπαντήματα και γενικά οποιουδήποτε είδους συναισθηματική χαρά. Οι 6 και 7/3ου είστε αρκετά πιεσμένοι. Η Τετάρτη, η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι οι καλύτερες μέρες για όλους.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα