Το προφίλ της εβδομάδας 11 εως 17 Ιαν 2016, από τον Πέρρη Κρητικό

Δημοσιεύθηκε

ΚΡΙΟΣ
Αυτές είναι μαγικές μέρες συναισθηματικά για τους 6ως 22/4ου μα και για όλους τους Κριούς αφού τους φέρνουν κέρδη και αιτίες χαράς. Το δυνατό τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία θα σας αναγκάσει να αφιερώσετε ακόμα περισσότερο από τον χρόνο σας σε επαγγελματικές – συνεργασιακές υποχρεώσεις ενώ υπόσχεται ένα ανοδικό επαγγελματικά διάστημα σε όσους μοχθούν με θετικό αντίκτυπο στα οικονομικά σας. Στα τέλη της εβδομάδας πολλοί θα νοιώσετε έντονα την ανάγκη να ξεφύγετε από τις υποχρεώσεις σας και πιθανά να έχετε τάσεις φυγής.

ΤΑΥΡΟΣ
Από την Τετάρτη το βραδύ που επηρεάζει το δυνατό τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία όλα θα έχουν πιο ευχάριστο χρώμα.. Είναι ότι καλύτερο για εσάς καθώς θα δώσει στον κάθε ένα μία ξεχωριστή αιτία χαράς, συναισθηματικής ή και επαγγελματικής ευκαιρίας. Σας υπόσχεται μία περισσότερο ευέλικτη σκέψη που θα επιτρέψει να έχετε πιο πολλές ευκαιρίες στο να περάσετε έξυπνα μέσα από κάθε λογής δυσκολία. πιο τυχεροί όλων οι 12 και 13 Ιανουαρίου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Προβλήματα συνεννόησης θα έχετε οι 3/6ου . Η κόντρα δεν σας ευνοεί για αυτό φερθείτε διπλωματικά για να μην βγείτε χαμένοι. Όμως αποτελείτε την εξαίρεση στην υπέροχη αυτή εβδομάδα με το δυνατό τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία να σας κάνει πιο μεθοδικούς και πρακτικούς τόσο σε προσωπικά όσο και σε θέματα οικονομικών διεκδικήσεων. Όμως και το καλό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό θα βοηθήσει ακόμα και με την μεσολάβηση τρίτων να πάει καλύτερα ένα θέμα που σας απασχολεί έντονα. Για όλους το Σ/Κ δείχνει πιο καλό αν εξαιρέσουμε έξοδα που θα μπορούσαν να προκύψουν στην διάρκειά του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Αφροδίτη με τον Ουρανό θα σας δώσουν οικονομικές ανάσες τις μέρες αυτές που έστω και με άγχος ως τα τέλη της εβδομάδας θα έχετε βάλει τις υποχρεώσεις σας σε μία σειρά. Το δυνατό τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία την Τετάρτη το βράδυ και για όλον τον μήνα σας δίνει ένα δυνατό συμπαραστάτη – φίλο που θα βοηθήσει μια συνεργασία ή μία προσπάθειά σας. Σε πολλούς υπόσχεται να δέσει μία σημαντική για εσάς συμφωνία και να ομαλοποιήσει μία σχέση σας. Ένταση έχουν οι μέρες για τους 7/7ου που γενικά θα πρέπει να είναι προσεχτικοί σε ότι και αν κάνουν τις μέρες αυτές. Πιο καλές για όλους η Τετάρτη και η Πέμπτη καθώς στην διάρκειά τους μπορείτε να κερδίσετε πρόσωπα και εντυπώσεις.

ΛΕΩΝ
Η Αφροδίτη από τον Τοξότη θα δώσει σε εσάς του β 15ημέρου ένα αισιόδοξο 7ήμερο που θα σας επιτρέψει να ασχοληθείτε με ότι αγαπάτε και να έχετε καλές στιγμές με τους ανθρώπους της καρδιάς σας η και γνωριμίες αν είστε μόνοι. Το δυνατό τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία πιθανά θα καταφέρει να ομαλοποιήσει τον επαγγελματικό χώρο που εξακολουθεί να έχει μεγάλες αλλαγές . ακόμα θα σας βοηθήσει να διορθώσετε λάθη και να κάνετε πιο αποδοτική και συμφέρουσα την ολοκλήρωση των επαγγελματικών αλλαγών που εδώ και καιρό γίνονται. Το Σ/Κ θα είναι εξαιρετικό για όλους.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι 5 Σεπτεμβρίου έχετε αιτίες οικογενειακές μα και άλλης μορφής που θα σας δυσκολέψουν Όμως και στα προσωπικά σας ακόμα και το παραμικρό μπορεί να σας φέρει σε σύγκρουση με ένα άτομο που πρέπει να υπολογίζεται την δύναμή του και τις αντιδράσεις του. Κατά τα άλλα και για τους πολλούς η εβδομάδα δείχνει ιδανική για εσάς καθώς τόσο το δυνατό τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία όσο και αυτό της Αφροδίτης με τον Ουρανό δείχνουν ότι αυτόν τον καιρό το δύσκολο είναι να μην κερδίσετε από τις τόσες ευκαιρίες που υπάρχουν γύρω σας και το εύκολο να δείτε και να κερδίσετε σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό πεδίο περισσότερα από όσα προσδοκούσατε μέχρι χθες.

ΖΥΓΟΣ
Το δυνατό τρίγωνο του ήλιου με τον Δία γεννά ένα διάστημα που υπόσχετε να κάνει πιο ζεστό τον οικογενειακό σας χώρο και να δώσει αιτίες να ξαναζεστάνουν τις σχέσεις σας με τους πολύ κοντινούς σας αλλά και θα γλυκάνει με μία θετική παρουσία τις συνθήκες στους χώρους που ζείτε. Ερωτικά η διεκδίκηση ενός ατόμου θα σας ανεβάζει ψυχολογικά αλλά ίσως δεν είναι ακόμα καιρός να ενδώσετε. Ξαφνικές μα ευχάριστες μετακινήσεις έχουν οι μέρες που γενικά θα είναι για όλους πολύ αποδοτικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κέρδη οικονομικά και αισιοδοξία φέρνουν οι μέρες αυτές που σε τίποτα δεν μοιάζουν με το καταιγισμό αρνητικών καταστάσεων του περασμένου 7ημέρου. Το δυνατό τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία δείχνει πως τώρα είναι πιο εύκολο να καταφέρετε να φέρετε σε μία ουσιαστική ισορροπία μία σχέση σας ( κάτι που θα βοηθήσει να πάρετε μία απόφαση για το μέλλον της ) ή τελικά να κλείσετε μία σημαντική συμφωνία από την οποία προσδοκάτε οφέλη. Αυτόν τον καιρό πιθανά να είναι αναγκαίο να κάνετε πολλές επαφές ή και μετακινήσεις προκειμένου να πετύχετε στόχους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι από 6ως και 14/12ου θα έχετε μία από τις μέρες που ακολουθούν μία επιβεβαίωση , μία νίκη μία χαρά ή ακόμα και μία κατάκτηση. Το δυνατό τρίγωνο του ήλιου με τον Δία και γενικά οι θετικές όψεις των ημερών σας προτρέπουν να φορτώστε σε αυτές τις μέρες ότι θεωρείτε πιο σημαντικά είτε σαν δουλειά, συνάντηση είτε σαν προσπάθεια κλπ. Όλα δείχνουν πως είναι τώρα πιο πιθανό μέσα στον μήνα θα καταφέρετε να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και να ξεκινήσετε ένα διαφορετικό τρόπο διαχείρισης εσόδων εξόδων βασισμένο σε νέα δεδομένα. Ευχάριστη δείχνει και μία μετακίνηση της Κυριακή για αυτό πείτε ναι στην πρόταση που θα την προκαλέσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το δυνατό τρίγωνο του ήλιου με τον Δία σας αφορά άμεσα και θα πρέπει να το δείτε και να το θεωρήσετε το σαν ένα δώρο του σύμπαντος σε εσάς αυτήν την δύσκολη εποχή. αν ένα μήνυμα για τους πολλούς να κάνετε ένα αισιόδοξο ξεκίνημα αλλά και να ορίσετε εξελίξεις μίας σχέσης σας . Η πολύ θετική αυτή όψη θα σας αγγίξει λίγο πολύ όλους μα έχει κύριους αποδέκτες τους γεννημένους στις 13 του Ιανουαρίου και αφορά είτε συναισθηματικό ή υλικό κέρδος ή ότι άλλο μπορεί να σας κάνει χαρούμενους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εξαιρετικό το ξεκίνημα της εβδομάδας σας δίνει αιτίες να είστε πιο αισιόδοξοι και να διώξετε τις όποιες ανησυχίες σας γέννησε το περασμένο 7ήμερο. Το δυνατό τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία θα ηρεμίσει τον ψυχικό σας κόσμο και θα σας βοηθήσει δημιουργήσετε εσωτερικές άμυνες και να οργανώσετε πιο μεθοδικά τις κινήσεις – αντιδράσεις σας απέναντι σε ότι σας ενοχλεί. Εξαιρετικό το Σαββατοκύριακο για όλους καθώς θα υπάρξουν μηνύματα , προσκλήσεις ίσως και μία ευχάριστη μετακίνηση και γενικά θα έχετε αιτίες να το κάνουν διαφορετικό από πολλά προηγούμενα και εσάς χαρούμενους.

ΙΧΘΕΙΣ
Δευτέρα και Τρίτη μπορεί να πιεστείτε ψυχολογικά αλλά μέσα από την πίεση θα βρείτε και λύση σε ένα πρόβλημά σας. Απ την Τετάρτη όλες οι μέρες είναι εξαιρετικά αποδοτικές και συναισθηματικά και επαγγελματικά για αυτό να εκμεταλλευτείτε παραγωγικά κάθε τους ώρα. Το δυνατό τρίγωνο του ήλιου με τον Δία θα ομαλοποιήσει σχέσεις σας και από τον χώρο των κοινωνικών – φιλικών σας γνωριμιών θα μπορούσατε να ζητήσετε την συμβουλή και την συμπαράσταση ενός καλού και έμπειρου ατόμου που ή είδη ξέρετε ή θα γνωρίσετε για να λύσετε ένα θέμα που σας ταλαιπωρεί ψυχολογικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα