Το προφίλ της εβδομάδας 1 έως7 Μαΐου 2017, από τον Πέρρη Κρητικό

Δημοσιεύθηκε

Ο πιο θερμός μήνας της Άνοιξης, ο Μάης μεταφέρει την άνοδο της ψυχολογικής κατάστασης. Στις 3 του μήνα ο Ερμής ξεκινάει την ορθόδρομη κίνηση του που θα σταθεροποιηθεί στις 6 Μαΐου δείχνοντας ότι ο μήνας θα εξελιχθεί αρκετά καλά.

ΚΡΙΟΣ

Παρ όλο που η Δευτέρα είναι μέρα γεμάτη νευρικότητα και απρόοπτα Από το Πρωί της Τρίτης οι μέρες σας ανεβάζουν την διάθεση και εξυπηρετούν τα προγράμματά σας. Την Τετάρτη ο Ερμής ξεκινά την ορθόδρομη πορεία του και από τα τέλη της εβδομάδας θα μπορείτε να περιμένετε ξεμπλοκάρισμα κάποιων κολλημένων οικονομικών θεμάτων  και μία καλύτερη ροή στα έσοδά σας. Αυτές τις μέρες εσείς της πρώτης εβδομάδας του ζωδίου θα έχετε την τύχη με το μέρος σας . Μαζί θα έχετε τόσο οικονομικές όσο και συναισθηματικές απολαβές.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσέχοντας την δύστροπη Δευτέρα διαφωνίες , παρεξηγήσεις  μα και τις μετακινήσεις σας, οι υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας δείχνουν αρκετά ουδέτερες. Την Τετάρτη ο Ερμής ξεκινά την ορθόδρομη πορεία του και από τα τέλη της εβδομάδας ενεργοποιούνται προσωπικές υποθέσεις που για κάποιο λόγο είχαν φρενάρει τον τελευταίο καιρό. Από την Πέμπτη το μεσημέρι ξεκινά το καλύτερο 3ήμερο αυτών των ημερών για εσάς.  Φροντίστε λοιπόν να προγραμματίσετε τα πιο σημαντικά εκεί που όλα θα είναι πιο εύκολα για εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Δευτέρα θα σας πιέσει κυρίως σε οικονομικά θέματα, έξοδα κλπ. Είναι μέρα ακατάλληλη για οικονομικές κινήσεις και αποφάσεις.  Αυτές τις μέρες θα επανέλθει μία ιδέα ή και πρόταση ανάπτυξης είτε προσωπικής είτε επαγγελματικής στους γεννημένους  5 και 6 Ιουνίου που είστε και οι πιο τυχεροί σε όλους τους τομείς. Την Τετάρτη ο Ερμής ξεκινά την ορθόδρομη πορεία του και επαναφέρει σε ισορροπία μετά από ένα μπέρδεμα ή παρεξήγηση μία κοινωνική – φιλική σας σχέση. Εσείς της πρώτης εβδομάδας θα έχετε κάποιο ευχάριστο μήνυμα ή και μία θετική μεσολάβηση υπέρ σας από ένα φιλικό άτομο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γεμάτη άγχη τόσο οικογενειακά όσο και οικονομικά η Δευτέρα σας βάζει απέναντι σε ένα βουνό υποχρεώσεων και προβληματισμών. Όμως από την Τρίτη είναι πιο καλό να κάνετε τόσο τους υπολογισμούς όσο και τις κινήσεις σας ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα οικονομικά σας. Την Τετάρτη ο Ερμής ξεκινά την ορθόδρομη πορεία του και από τα τέλη της εβδομάδας θα επιτρέψει να ξαναμπεί σε σοβαρή συζήτηση μία επαγγελματική προοπτική ή μία συμφωνία. Εσείς του 2ου 10ημέρου θα έχετε θετική την παρέμβαση ενός καλού φίλου σε ένα θέμα που προσπαθείτε να προωθήσετε.

ΛΕΩΝ

Ψυχολογικές πιέσεις για διάφορους λόγους φέρνει η Δευτέρα  που είναι και  η πιο δύστροπη μέρα της εβδομάδας. Από την Τρίτη όμως θα είστε πολύ καλά και με διάθεση να κερδίσετε σε όλους τους τομείς. Ως και την  Πέμπτη όλα θα τρέχουν θετικά για εσάς και θα πάρετε ικανοποίηση από τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας. Την Τετάρτη ο Ερμής ξεκινά την ορθόδρομη πορεία του και από τα τέλη της εβδομάδας ξεμπλοκάρει οικονομικά θέματα. Οι μέρες αυτές δίνουν τύχη ανοίγματα μα και ένα είτε συναισθηματικό είτε άλλης μορφής κέρδος σε εσάς των 6 πρώτων ημερών του ζωδίου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι αρνητικές όψεις της Σελήνης την Δευτέρα μπορούν εύκολα να χαλάσουν το κλίμα  τόσο σε επαγγελματικές όσο και σε  άλλες σχέσεις από το τίποτα. Οι μέρες που ακολουθούν θα βοηθήσουν όλους να κάνουν κάποιους απαραιτήτους  απολογισμούς αλλά και τους 3 ως9 Σεπτέμβρη να δουν πιο καθαρά , να βρουν λύσεις μα και να έχουν μία σοβαρή επαφή με κάποιο σημαντικό άτομο. Την Τετάρτη ο κυβερνήτης σας ο Ερμής ξεκινά την ορθόδρομη πορεία του και από τα τέλη της εβδομάδας σας επιτρέπει να καταστρώνετε σχέδια που προς το παρών δεν πρέπει να ανακοινώνετε , άλλα και να κινηθείτε μυστικά όταν χρειάζεται για να οργανώσετε επόμενά σας βήματα. Από την Πέμπτη οι πιο καλές σας ημέρες.

ΖΥΓΟΣ

Η Δευτέρα μπορεί να σας φέρει σε αντιπαράθεση με άτομα του κοντινού σας χώρου που έχουν λόγους να σας επικρίνουν ή γενικά να διαφωνούν μαζί σας. Από την Τρίτη η αυξημένη κοινωνικότητα και οι φίλοι βοηθούν να ανέβει η ψυχολογία σας ενώ αυτές τις μέρες οι 8και 8 Οκτωβρίου θα έχετε εκ νέου μία πρόταση που στο πρόσφατο παρελθόν απορρίψατε.  Την Τετάρτη ο Ερμής ξεκινά την ορθόδρομη πορεία του και από τα τέλη της εβδομάδας θα βοηθήσει να γίνουν πιο ουσιαστικοί οι διάλογοι με συντρόφους ή συνεργάτες.  Οι 30/9ου ως και 4/10ου μπορείτε τις μέρες αυτές να κάνετε ξεκινήματα που απαιτούν αποφασιστικότητα και πρόγραμμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την Δευτέρα η καλή σας διάθεση θα προσκρούει στην αρνητικότητα των γύρω σας , για αυτό μην προσπαθείτε να πείσετε κανέναν και για τίποτα. Αποδοτικότατες κυρίους σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα Τρίτη ως και Πέμπτη. Την Τετάρτη ο Ερμής ξεκινά την ορθόδρομη πορεία του και από τα τέλη της εβδομάδας  θα κάνει πιο ξεκάθαρο το τοπίο στα επαγγελματικά σας ενώ στον ίδιο χώρο θα υπάρχει γενικά μία καλυτέρευση του κλίματος που μπορεί να αφορά ακόμα και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον ενός  ατόμου για εσάς. Οι 6/11ου στα καλύτερα σας περνάτε μία περίοδο δυνατών εμπνεύσεων αλλά και ευκαιριών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ξεκίνημα του μήνα το βαραίνουν οικονομικές κυρίως υποχρεώσεις που μπορούν να γίνουν και αιτία εντάσεων σε σχέσεις σας . Όμως από την Τρίτη θα βλέπετε πιο αισιόδοξα τα πράγματα ιδιαίτερα εσείς των 5 πρώτων ημερών του ζωδίου που θα πάρετε και συναισθηματικές χαρές τις μέρες αυτές. Την Τετάρτη ο Ερμής ξεκινά την ορθόδρομη πορεία του και από τα τέλη της εβδομάδας αρχίζει να δίνει ουσιαστικές λύσεις σε ένα πρόβλημα που από καιρό βασανίζει την σκέψη σας και αφορά το πώς θα διεκπεραιώσετε ένα θέμα που αυτόν τον καιρό πρέπει να ολοκληρωθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Δευτέρα φέρνει αντιθέσεις τόσο με συντρόφους όσο και  στις συνεργασίες σας και είναι μέρα που πρέπει να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους και να αποφύγετε τις προκλήσεις. Όμως οι μέρες αυτές δίνουν χαρές και συναισθηματικές επιβεβαιώσεις στους 31/12ου ως και 7/1ου που είστε και οι πιο ευνοημένοι Αιγόκεροι σε όλους τους τομείς. Την Τετάρτη ο Ερμής ξεκινά την ορθόδρομη πορεία του και από τα τέλη της εβδομάδας  κάνει πιο εύκολη την συνεννόηση με τους δικούς σας ανθρώπους ενώ βοηθά να γίνει καλύτερο το κλίμα και οι συνθήκες στους χώρους που ζείτε. Από το μεσημέρι της Πέμπτης ξεκινά το πιο ευχάριστο μέρος της εβδομάδας για όλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την Δευτέρα εύκολα μπορεί να σας αναστατώσει μία εξέλιξη , ένα νέο αλλά και πιθανά να έχετε λόγω άγχους πιο ευαίσθητη υγεία. Οι μέρες αυτές δίνουν λύσεις ή και μία πρόταση στους 3 και 2 Φεβρουαρίου που δείχνουν πιο ευνοημένοι σε όλους τους τομείς. Την Τετάρτη ο Ερμής ξεκινά την ορθόδρομη πορεία του και από τα τέλη της εβδομάδας θα κάνει πιο εύκολες τις μετακινήσεις σας αλλά και θα λύσει διαδικαστικά θέματα που είχαν καιρό μπλοκάρει. Οι 27 ως και 31 Ιανουαρίου θα μπορέσετε τις μέρες αυτές να κάνετε ξεκινήματα από αυτά που απαιτούν πρόγραμμα και αποφασιστικότητα όπως πχ δίαιτα, γυμναστική κλπ. Για όλους η Κυριακή είναι η πιο ευχάριστη μέρα.

ΙΧΘΕΙΣ

Την Δευτέρα και παρά την καλή δική σας διάθεση οι γύρω σας θα κάνουν τα πάντα για να σας ρίξουν ψυχολογικά.. Μην δίνετε λοιπόν συνέχεια σε χαζά πράγματα και μην απαντάτε σε προκλήσεις. Από την Τρίτη προσπαθήστε να βάλετε μία καλή τάξη στα επαγγελματικά και οικονομικά σας θέματα και μην ξοδεύετε άδικα. Την Τετάρτη ο Ερμής ξεκινά την ορθόδρομη πορεία του και από τα τέλη της εβδομάδας θα βοηθήσει πιο πολύ να έχετε μέτρο και πιο σωστούς οικονομικούς χειρισμούς. Οι 26 Ως 28/2ου θα έχετε οικογενειακές εντάσεις καθώς πιθανά κάποιο ανώριμο άτομο θα προκαλεί νευρικότητα στον χώρο σας. Οι 1 ως 5 /3ου θα μπορούσατε να κάνετε μία καλή συμφωνία ή μία πολύ ωφέλιμη συνάντηση τις μέρες αυτές.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα