Τι είναι το «Smotel» στα τουριστικά καταλύματα
Τι είναι το «Smotel» στα τουριστικά καταλύματα

Δημοσιεύθηκε

Smotel λέγεται το νέο brand name από την Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (ΣΕΤΚΕ)

Νέα γενιά τουριστικών καταλυμάτων

Το Smotel είναι ένα από τα τρία εγχειρήματα που η ΣΕΤΚΕ δημιούργησε τα τελευταία χρόνια όπως και το Καλάθι Πρωινού και ο Τουρισμός Εμπειρίας. Με την ολοκλήρωσή του θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στον μετασχηματισμό των μικρών τουριστικών καταλυμάτων.

Ενώ, θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στη διαμόρφωση του νέου, σύγχρονου μοντέλου του ελληνικού τουρισμού στη μετά-πανδημική περίοδο. Η ανάπτυξη του smotel, αποτελεί σημαντική στιγμή για τον κλάδο που μπαίνουν σε μία νέα εποχή. Ενώ θα έχει αντίκτυπο γενικότερα στην ελληνική βιομηχανία της φιλοξενίας και θα αναβαθμίσει την επιλογή φιλοξενίας-διαμονής

Τι είναι το Smotel

Με το νέο brand name Smotel θα μπορεί να πιστοποιείται ένα τουριστικό κατάλυμα, ανεξαρτήτως κατηγορίας και μεγέθους. Με την προϋπόθεση ότι θα παρέχει αναβαθμισμένες και εξειδικευμένες υπηρεσίες και παροχές προς τους πελάτες του. Με στόχο την καλύτερη  εμπειρία της φιλοξενίας.

Στη νέα κατηγορία τουριστικών καταλυμάτων θα μπορούν να εντάσσονται επιχειρήσεις του κλάδου, που πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές. Τα καταλύματα για να πιστοποιηθούν με το νέο brand name θα πρέπει να παρέχουν στους πελάτες τους αναβαθμισμένες υπηρεσίες, όπως το Καλάθι Πρωινού. Ενώ, θα πρέπει να παρέχουν τουλάχιστον μια μορφή τουρισμού εμπειρίας.

Ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας, κ. Παναγιώτης Τοκούζης, υπογραμμίζει ότι στόχος είναι η δημιουργία ενός νέου είδους ποιοτικά αναβαθμισμένων τουριστικών καταλυμάτων.

Μια νέα πρόταση στη διαμονή. «Αν υπάρχουν κάποιες σταθερές που παγιώνονται και στη μετα-covid εποχή, είναι η έντονη επιθυμία και διάθεση των ταξιδιωτών για νέες, αναβαθμισμένες και αυθεντικές εμπειρίες, τις οποίες τώρα μπορούν να παρέχουν τα smotel.

Το νέο brand name της ΣΕΤΚΕ, το οποίο είναι πλέον γεγονός, στόχο έχει να καθιερώσει στη συνείδηση του σύγχρονου ταξιδιώτη μία διαφορετική και ποιοτική πρόταση διαμονής, αλλάζοντας την εικόνα των μικρών τουριστικών καταλυμάτων όπως τα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Φιλοδοξία μας είναι αυτό το νέο μοντέλο καταλύματος να καθιερωθεί στο ελληνικό, τουριστικό γίγνεσθαι και, σύντομα, και σε ευρωπαϊκό»

Φιλοδοξία της ΣΕΤΚΕ είναι να δημιουργήσει μία νέα «γενιά» τουριστικών καταλυμάτων, που θα αλλάξουν τα δεδομένα στον χώρο της Φιλοξενίας

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα