Theta Healing: μια τεχνική σε μια παρουσίαση

Η τεχνική ThetaHealing είναι μια πρωτοποριακή τεχνική βασισμένη στη συνειδησιακή κατάσταση των εγκεφαλικών κυμάτων Θήτα. Η Άννα Κυριακίδου- Σύμβουλος και Eκπαιδεύτρια της Τεχνικής ThetaHealing της Vianna Stibal θα παρουσιάσει την τεχνική στο κοινό της Ρόδου το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015 ώρα 6-8 μ.μ στο Ακταίον της Ρόδου.

theta-healing

Στην παρουσίαση αυτή θα παρουσιαστούν όλα όσα αφορούν την Πρωτοποριακή Τεχνική ThetaHealing και θα κατανοήσετε πως ακριβώς λειτουργεί. Θα βιώσετε πώς να φέρετε τον εαυτό σας στη συνειδησιακή κατάσταση των εγκεφαλικών κυμάτων Θήτα, τι μπορείτε να επιτύχετε όταν είστε σε αυτή τη κατάσταση και πως η μέθοδος βοηθάει στην αυτογνωσία, στην αυτοθεραπεία καθώς και στη θεραπεία τρίτων. Με ποιο τρόπο να βελτιώσετε την υγεία σας σε ψυχικό και σωματικό επίπεδο, πώς να υλοποιείτε καταστάσεις ισορροπίας και αφθονίας στην καθημερινή σας ζωή. Πώς να αλλάζετε τις θεμελιακές πεποιθήσεις που αποτελούν τον θεμέλιο λίθο πολλών ασθενειών.

Η μέθοδος πήρε το όνομα της από το ελληνικό γράμμα θήτα και αναφέρεται στα θήτα κύματα του εγκεφάλου που έχουν συχνότητα 4-7 κύκλους ανά δευτερόλεπτο όπου επιτυγχάνεται βαθιά χαλάρωση. Ο θεραπευτής συντονίζεται με τα θήτα κύματα του εγκεφάλου και πάνω σε αυτόν τον συντονισμό δουλεύει και αντικαθιστά αρνητικές πεποιθήσεις που υπάρχουν στον υποσυνείδητο νου. Οι πεποιθήσεις αποτελούν μεγάλα μοτίβα σκέψεων που είναι καλά ριζωμένες στο υποσυνείδητο. Όταν αυτές έρθουν σε αντίθεση με τις συνειδητές επιθυμίες, αξίες, προθέσεις, στόχους, τότε δεν υπάρχουν πολλές επιλογές του τι θα συμβεί. Απλά θα ακολουθήσουμε την πορεία που μας καθορίζει το υποσυνείδητο και αυτό καταλήγει να γίνεται βασανιστικό και πολλές φορές οδηγεί σε ασθένειες ψυχοσωματικού τύπου. Οι ανισορροπίες στον οργανισμό επέρχονται από τις αρνητικές πεποιθήσεις που μας κληροδοτούνται και ανατροφοδοτούν καινούριες αρνητικές εμπειρίες. Με την μέθοδο Θήτα έχουμε την δυνατότητα να μπούμε στην κατάσταση των θήτα κυμάτων και με αυτόν τον τρόπο να ανακαλύψουμε τις θεμελιώδεις πεποιθήσεις και να επιλύσουμε οδυνηρές συγκρούσεις που μας ταλαιπωρούν. Με τις τεχνικές που μαθαίνουμε μπαίνουμε στην συνειδησιακή κατάσταση θήτα και με αυτή τη δυνατότητα εισερχόμαστε στο υποσυνείδητο για να ανακαλύψουμε τις αιτίες και να δώσουμε λύσεις στα υπάρχοντα προβλήματα Η θήτα κατάσταση επιτρέπει στον συνειδητό νου να συνδεθεί με τον υποσυνείδητο νου, εκεί που αποθηκεύονται οι εμπειρίες, οι παλιές αναμνήσεις, η δημιουργικότητα, τα συναισθήματα, η πνευματική σύνδεση και η έμπνευση.

Οι διεργασίες που χρησιμοποιούνται στο Theta Healing βοηθούν να δημιουργήσουμε την πραγματικότητά μας όπως εμείς την ονειρευόμαστε και ισορροπούμε μέσα σε αυτήν. Μέσα σε μερικές συνεδρίες ή και άμεσα μπορεί να επέλθει λύση. Καταγεγραμμένες μαρτυρίες από όλο τον κόσμο αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα των θεραπειών μέσω της Θήτα θεραπείας.

Η ίδια η Vianna Stibal, μητέρα τριών μικρών παιδιών, είχε διαγνωστεί με καρκίνο ο οποίος κατέστρεφε το δεξιό της μηριαίο οστό. Οποιαδήποτε προσπάθεια με την εναλλακτική ή συμβατική ιατρική απέτυχε, μέχρι που χρησιμοποίησε στον εαυτό της, μια απλή τεχνική την οποία εφάρμοζε στη δουλειά της κάνοντας διαισθητικές αναγνώσεις. Θεραπεύτηκε στιγμιαία. Έκπληκτη η Vianna άρχισε να χρησιμοποιεί αυτή την τεχνική σε συνεδρίες με πελάτες της και είδε αξιοθαύμαστες θεραπείες σε πολλούς. Από τότε έχει αφιερωθεί στη διάδοση της θεραπευτικής της τεχνικής σε όλο τον κόσμο εκπαιδεύοντας δασκάλους και θεραπευτές για την συνέχιση της τεχνικής.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό, χωρίς δηλώσεις συμμετοχής

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Στην Ατζέντα: Δράση για την κρίση του προσφυγικού
Next Ενεργειακή ένωση: τα πρώτα βήματα