Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη γιορτάζουν την ημέρα των ερωτευμένων

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη μέσα από τα επιλεγμένα και ξεχωριστά προϊόντα τους μοιράζουν αγάπη και γιορτάζουν την ημέρα των ερωτευμένων. Ανακαλύψτε τις πιο γλυκές γεύσεις για τον Άγιο Βαλεντίνο και χαρίστε χαμόγελα στο έτερον σας ήμισυ.

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη σας δίνουν την ευκαιρία να μοιραστείτε στιγμές απόλαυσης και αληθινής αγάπης με λαχταριστά ροφήματα σε μοναδικές γεύσεις και αρώματα, σοκολατένια γλειφιτζούρια στα πιο ρομαντικά σχήματα και χρώματα και πανέμορφα Gift Boxes με ιδιαίτερα μηνύματα αγάπης, βέλγικες πραλίνες και τυλιχτά σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς.

Ανακαλύψτε στο www.kl.gr το απόλυτο Valentine’s Day Combo που περιλαμβάνει 2 τεμάχια του αξεπέραστου «Ελληνικού Χαρμάνι Διπλός» σε συνδυασμό με μια απολαυστική κασετίνα με τρουφάκια από σοκολάτα ruby και με έκπτωση -10%! Οι προσφορές δεν σταματούν εδώ καθώς σε όλα τα φυσικά καταστήματα θα βρείτε ένα ακόμα Valentine’s Day Combo με έκπτωση -10% που περιέχει φρεσκοκομμένο καφέ 400γρ καθώς και το απόλυτο σοκολατούχο ρόφημα Pink Velvet 250γρ.

Διάρκεια ενεργειών: Από 01/02 έως 14/02 

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Νέα υπηρεσία Wi-Fi onboard στις πτήσεις της AEGEAN
Prev Νέα υπηρεσία Wi-Fi onboard στις πτήσεις της AEGEAN
Next AEGEAN: H διαδικασία εγκατάστασης εξοπλισμού Internet στο στόλο της