Ποια είναι τα καλύτερα ελληνικά νησιά – crowd free νησιά από την Guardian

Ποια είναι τα καλύτερα ελληνικά νησιά - crowd free νησιά από την Guardian

Τα καλύτερα ελληνικά νησιά για όσους θέλουν ήσυχες διακοπές στην Ελλάδα δημοσίευσε η Guardian. Το αφιέρωμα έχει μια λίστα από δέκα προορισμούς όπου ο ελληνικός πολιτισμός και η ελληνική φιλοξενία έχουν ακόμα αυθεντικότητα.

Στο αφιέρωμα γίνεται λόγος για την ουσία του ελληνικού πολιτισμού χωρίς τον μαζικό τουρισμό, και ότι η Ελλάδα είναι η λέξη στα χείλη όλων. Μετά από ένα χρόνο συνεχόμενων περιορισμών οι Ευρωπαίοι φαίνεται ότι ονειρεύονται τις ελληνικές ηλιόλουστες παραλίες. Όπως δείχνουν οι ταξιδιωτικές τάσεις  όλο και περισσότεροι ταξιδιώτες αναζητούν την ησυχία και την ιδιωτικότητα στις διακοπές τους.

Δέκα προορισμοί λοιπόν σύμφωνα με την Guardian προσφέρουν ποιοτικές διακοπές με την ελληνική αυθεντικότητα. Μέρη όπου οι άνθρωποι είναι υπερήφανοι που προσφέρουν φιλοξενία με μεράκι, αγάπη και ψυχή. Τα καλύτερα νησιά ή μέρη που μοιάζουν  νησιά σε ένα πολύ όμορφο αφιέρωμα

Πρώτη στη λίστα η Άνδρος με την εξαιρετική της κουζίνα, τα μονοπάτια της και τα όμορφα χωριά της. Η Εύβοια παρομοιάζεται με την Καραϊβική και την ευκολία πρόσβασης από την Αθήνα. Το Γαλαξίδι με την νεοκλασική ομορφιά του κοντά στους Δελφούς και την ατμόσφαιρα ενός ελληνικού νησιού.

Η Φολέγανδρος με την μεσαιωνική Χώρα και τα ήρεμα λιθόστρωτα δρομάκια. Η Λέρος παρουσιάζεται σαν ήρεμη όαση με πολλούς όμορφους όρμους με βότσαλα και σημαντική ιστορία. Τα Κύθηρα για τους καταρράκτες, φαράγγια και την αίσθηση της περιπέτειας. Η Αστυπάλαια για την ονειρεμένη χώρα της και την αυθεντική φιλοξενία

Η Σύρος για την  ζωντανή πολιτιστική ζωή, τα γραφικά χωριά και τις καλοκαιρινές γιορτές. Το Πήλιο για τα γραφικά χωριά και τις πράσινες δασώδεις κοιλάδες. Και τέλος η Μάνη για την ιδιομορφία της που θυμίζει μερικές φορές την Τοσκάνη.

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Chanel No5: Το γυναικείο άρωμα μύθος- 100 χρόνια γοητείας
Prev Chanel No5: Το γυναικείο άρωμα μύθος- 100 χρόνια γοητείας
Next Πως τίμησε η Lego Classicists την Ελληνική επανάσταση
Πως τίμησε η Lego Classicists την Ελληνική επανάσταση