Κομψά, χειροποίητα και αντιβακτηριακά γάντια από μια σχεδιάστρια μόδας

Δημοσιεύθηκε

H Rina Hansen ξεκίνησε την καριέρα της ως προμηθευτής γαντιών της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας, της φρουράς της Δανικής βασιλικής οικογένειας αλλά και του FBI.

Το όνειρο της όμως ήταν, να κατασκευάσει οικολογικά και κομψά ταξιδιωτικά γάντια μιας χρήσης από καουτσούκ. Μάλιστα, της πήρε 11 χρόνια για να πείσει τον ιδιοκτήτη της Rhanders, μιας δανικής εταιρίας κατασκευής γαντιών, που ιδρύθηκε το 1811, να πουλήσει σε αυτήν την επιχείρηση. Το όνειρο της πραγματοποιήθηκε πολύ γρήγορα μιας και σε μόλις ένα χρόνο, από την απόκτηση της Rhanders, η Hansen παρουσίασε την συλλογή της από γάντια με αντιβακτηριακή προστασία που αποτρέπει μέχρι 99,99%  τα παθογόνα βακτήρια και μικροοργανισμούς. “Ήταν σκοπός της ζωής μου να αναβιώσω ένα τόσο παλιό brand με τόσο μεγάλη ιστορία και να καινοτομήσω στην δημιουργία χειροποίητων προϊόντων” είπε στο Vogue

Η εταιρία είναι σύμφωνη με όλα τα χαρακτηριστικά της βιώσιμης ανάπτυξης για την προστασία του περιβάλλοντος. Στο site της εταιρίας Rhanders υπάρχουν όλα τα προϊόντα της εταιρίας καθώς και το eshop. Τα γάντια κατασκευάζονται μόνο από φυσικά και βιώσιμα υλικά, το δέρμα δεν παράγεται τεχνητά, αλλά από ένα υποπροϊόν που παράγεται από τη φύση και συνδέεται με τον κύκλο της ζωής. Αυτό μπορεί να διαπιστωθεί στις μικρές λεπτομέρειες και μικροσκοπικές ατέλειες που κάνουν κάθε δέρμα διαφορετικό.

Τώρα εν μέσω της πανδημίας η εταιρία δωρίζει τα γάντια της σε διάφορες οργανώσεις που βοηθούν παιδιά και σχολεία με σκοπό να βοηθήσει στην προστασία κατά του Covid-19. Παρότι τα γάντια δεν είναι ιατρικής χρήσης αποτελούν ένα καινοτόμο προϊόν αντιβακτηριακής προστασίας.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα