Η Φάρμα της Άβας, μια ελληνική εταιρία φιναλίστ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα καινοτομίας στον αγροτικό τομέα

Δημοσιεύθηκε

Το Future Agro Challenge (FAC) είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα για καινοτόμες εταιρίες που αντιμετωπίζουν το θέμα βελτιστοποίησης της παροχής υγιούς τροφής από το γεωργό στον καταναλωτή.

Global Entrepreneurship Congress

Το πρωτάθλημα εκτείνεται σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως, και οι πιο καινοτόμες νεοσύστατες επιχειρήσεις που προκύπτουν από τους εν λόγω εθνικούς διαγωνισμούς θα διαγωνιστούν στον παγκόσμιο τελικό στο Μεντεγίν κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Συνεδρίου Επιχειρηματικότητας 2016 στις 14-17 Μαρτίου.

Η Ελληνική συμμετοχή ξεχώρισε φέτος με την εταιρία “Η Φάρμα της Άβας” (https://fava.gr/), μια online πλατφόρμα όπου συγκεντρώνει τα website Ελλήνων παραγωγών απο κάθε γωνιά της Ελλάδας, ώστε να πουλάνε οι ίδιοι τα προϊόντα τους. Με αυτό τον τρόπο ενισχύεται σημαντικά η τοπική οικονομία, η οικονομική βιωσιμότητα των μικρών επιχειρήσεων αλλά και το κοινό μπορεί να επιλέξει απο μια πολύ μεγάλη ποικιλία προϊόντων, και να αγοράσει σε τιμές Παραγωγού.

index i

Η ”Φάρμα της Άβας” έχει ήδη 60 ενεργά e-shops Παραγωγών. Ο κάθε Παραγωγός που ενδιαφέρεται να πουλήσει μόνος του τα προϊόντα του online, μπορεί να ανοίξει το e-shop του σε 1 μέρα, και είναι αξιοσημείωτο το πόσοι Παραγωγοί αλλά και καταναλωτές έχουν ανταποκριθεί σε αυτή την μοντέρνα εκδοχή της ανοιχτής αγοράς.

Στηρίξτε την Ελληνική υποψηφιότητα ψηφίζοντας μέσω facebook στο https://www.facebook.com/FutureAgroChallenge/app/343236642414878/.

 Για περισσότερες πληροφορίες δείτε:

http://gec.co/future-agro-challenge-global-finals

https://fava.gr/

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα