Η επίδειξη μόδας της Chanel Métiers d’Art 2021/22

Η επίδειξη μόδας της Chanel Métiers d'Art 2021/22

Η επίδειξη μόδας της Chanel Métiers d’Art 2021/22  πραγματοποιήθηκε στο νέο παριζιάνικο κτίριο που δημιουργήθηκε από τη Chanel αφιερωμένο στη μόδα Métiers d’art.

Και ομολογουμένως ήταν μια επίδειξη μόδας με ιδιαίτερη ενέργεια τόσο από την αρχιτεκτονική του κτιρίου όσο και από τη συλλογή ρούχων. Η συλλογή Métiers d’Art αυτής της σεζόν μοιάζει με την περιορισμένη έκδοση της Chanel των connect-the-dots.

Κεντήματα που θυμίζουν γκράφιτι συνδυασμένα με ιδιαίτερο τρόπο με το logo του οίκου με παιχνιδιάρικο τρόπο. Σε έναν κόσμο όπου το street fashion έχει αποκτήσει τη δική του η Chanel συνδυάζει την χειροτεχνία με το μέλλον. Και αυτό είναι το key point της συλλογής της συλλογής Métiers d’Art.

Το Τοπ μόντελ Soo Joo στα μέσα του σόου βγήκε από την πασαρέλα και ανέβηκε σε ένα βάθρο και  ερμήνευσε ένα τραγούδι  που γράφτηκε ειδικά για το φινάλε. Στην πασαρέλα της Chanel η μόδα  από το streetwear μέχρι τη μουσική,  η υψηλή ραπτική είναι η μαγική λέξη

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Report: Πως πήγε η ελληνική startup σκηνή, το 2021
Next Γιατί δεν θυμόμαστε ονόματα;
Γιατί δεν θυμόμαστε ονόματα;