ecstaSEA γεύσης, της Εμμανουέλας Κόκκαλη

Όπως η θάλασσα ενώνεται και ενώνει κουλτούρες, πολιτισμούς, ιδέες και ανθρώπους γύρω από το τραπέζι, έτσι και το Rakkan Bar Restaurant – ο μοναδικός προορισμός για τους λάτρεις της Ιαπωνικής fusion κουζίνας στην Αθήνα – ενώνει τις «δυνάμεις» του με το βραβευμένο εστιατόριο VAROULKO Seaside και σας προσκαλούν να απολαύσετε μια ecstaSEA γεύσης, μέσα από ένα ειδικά διαμορφωμένο menu* 7 πιάτων, το οποίο προσφέρεται παράλληλα και στα 2 εστιατόρια με 58,00€/ άτομο, μόνο κάθε Πέμπτη βράδυ, από τις 07 έως τις 28 Μαΐου.

Οι βραβευμένοι chef Naruse Fumiaki (Rakkan Bar Restaurant) και Λευτέρης Λαζάρου (VAROULKO Seaside) παντρεύουν τη δημιουργικότητα με την παράδοση και υπογράφουν ένα fixed menu το οποίο βασίζεται σε αγαπημένες «θαλασσινές» συνταγές από την Ασία, την Ευρώπη αλλά και την Ελλάδα και μας προσφέρουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε και να απολαύσουμε μερικά από τα μοναδικά signature dishes των δύο ξεχωριστών Chef.

H ecstaSEA γεύσης περιλαμβάνει 7 γεύσεις που αφορούν σε 3 πιάτα κι επιδόρπιο από τα δύο εστιατόρια.

RAKKAN VAROULKO SEASIDE

Πρώτο πιάτο RAKKAN Fresh Seafood Salad Carpaccio λαβράκι
Ανάμικτη πράσινη σαλάτα με φύκια, μαριναρισμένο σε έξτρα
καλαμάρι, σολομό και λαυράκι παρθένο ελαιόλαδο

Δεύτερο πιάτο King Crab Tartar Ψητή σουπιά
Βασιλικό καβούρι με tobiko,truffle yuzu sauce με λάδι κύμινου
και avocado, mango και κανταΐφι

Κυρίως Χιλιανό λαβράκι με πουρέ πατάτας Χριστόψαρο με τσορίθο
και σάλτσα σαμπάνιας με μίσο & ταμπουλέ κουνουπίδι

Επιδόρπιο Namelaka: Τραγανή γκοφρέτα πραλίνας ή Κύβος λεμονιού με sorbet
σε crème σοκολάτας γάλακτος με ζελέ από lychee και ζαχαρωμένα
passion fruit και πέρλες σοκολάτα τριαντάφυλλα

*Το menu ecstaSEA γεύσης θα βρίσκεται διαθέσιμο και στα δύο εστιατόρια για τις τέσσερις Πέμπτες του Μαΐου: Πέμπτη 07 • 14 • 21 Μαΐου και 28 Μαΐου

Rakkan Bar Restaurant

Σε ένα εντυπωσιακό περιβάλλον με βασική θεματική τον Ιαπωνικό μινιμαλισμό όπως αυτός εκφράζεται μέσα από τους 9.900 κύβους που στολίζουν την οροφή του χώρου, το Rakkan Bar Restaurant επαναπροσδιορίζει την απόλαυση και υποδέχεται τους λάτρεις της fusion Ιαπωνικής κουζίνας.

Ένας διεθνής προορισμός για να απολαύσετε γεύματα, ελαφριά πιάτα αλλά και τα signature dishes του RAKKAN με την υπογραφή του βραβευμένου chef Naruse Fumiaki συνοδευμένα από εκλεπτυσμένους ήχους, πρωτότυπα cocktails & premium spirits.

Rakkan στα Ιαπωνικά σημαίνει «αισιοδοξία» και εμείς φιλοδοξούμε οι επισκέπτες μας να αισθάνονται … πιο αισιόδοξοι από ποτέ!

Κηφισίας 238-240 Κηφισιά, 14562 Athens, Greece • Τηλέφωνο: 21 0808 7941
Email: info@rakkanrestaurant.com Web: www.rakkanrestaurant.gr
Facebook: facebook.com/RakkanBarLoungeRestaurant
Instagram: @rakkanrestaurant

VAROULKO Seaside

Το Βαρούλκο έριξε άγκυρα στο Μικρολίμανο και σερβίρει τη μαγειρευτή θαλασσινή κουζίνα του Λευτέρη Λαζάρου, αποτυπώνοντας την αγάπη του για το ψάρι και τα θαλασσινά.

Το Βαρούλκο Seaside λειτουργεί όλο το χρόνο, μεσημέρι και βράδυ σε έναν κομψό χώρο δίπλα στη θάλασσα φέρνοντας μια νέα πρόταση για δύο διαφορετικά μενού. Για το μεσημέρι ο Λευτέρης Λαζάρου προτείνει πιάτα πιο απλά και μεζέδες, όπως ταραμοσαλάτα, κριθαράκι με γαρίδες και λημνιό κρασί, ντακάκια θαλασσινών, ψητή σουπιά με αρωματισμένο ελαιόλαδο, τα οποία συνοδεύει ιδανικά η λίστα ούζων, ελληνικών αποσταγμάτων και η λίστα κρασιών που περιλαμβάνει πολλές ελληνικές ετικέτες σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Το βράδυ μπορείτε να απολαύσετε το δείπνο σας πάνω στο ξύλινο ντεκ, δοκιμάζοντας ευφάνταστες, δημιουργικές γεύσεις με υψηλή μαγειρική τεχνική, γεμάτες πηγαία νοστιμιά. Τα εξαιρετικά επιδόρπια επιμελείται ο Δημήτρης Χρονόπουλος.

Ακτή Κουμουνδούρου52 • Μικρολίμανο, Πειραιάς
Τηλέφωνο: 210 5228400
E-mail: info@varoulko.gr
www.varoulko.gr
Facebook: facebook.com/Βαρούλκοseaside
Instagram: @varoulkoseaside

Published by

Εμμανουέλα Κόκκαλη

Γράφει με μεγάλη χαρά κείμενα με συνταγές που η ίδια μαγείρευε καθημερινά στο σπίτι της.Ένα απόγευμα, τον Φεβρουάριο του 2010, καθώς διαβάζει ένα blog, ακολουθεί τα βήματα δημιουργίας ενός δικού της και βρίσκεται μπροστά σε μια χαρούμενη σελίδα με το όνομα Εating Αround, ένα blog φαγητού. Παράλληλα, δίνει κείμενα στο trome.gr, το lovecooking.gr και το lifezone.gr, το AthinoramaUmami.gr, το exostispress.gr και φυσικά στο Flust.gr. Μαγειρεύει επίσης στην εκπομπή Join Us του Σκαι και είναι ραδιοφωνική παραγωγός στο amagiradio.com
Prev Γιορτάζοντας την Ημέρα της Ευρώπης στη διεθνή έκθεση EXPO στο Μιλάνο
Next 10 πράγματα που δεν γνώριζες για τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, του Βαγγέλη Γεωργίου

Leave a comment

Για προστασία της εργασίας μας, έχουμε απενεργοποιήση το δεξί κλικ! Αν επιθυμείτε να μοιραστείτε το περιεχόμενό μας, χρησιμοποιείστε τα κουμπιά κοινοποίησης.