DWP Congress 2020 στη Ρόδο, της Κατερίνας Σταματελοπούλου

Με έσοδα που ξεπερνούν τα 300 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως, η βιομηχανία διοργάνωσης γάμων προορισμού εξελίσσεται σε έναν πολύ δυνατό κλάδο. Σύμφωνα με μελέτες ένα στα τέσσερα ζευγάρια σχεδιάζουν να παντρευτούν εκτός της χώρας τους. Το συνέδριο DWP, εδώ και 6 χρόνια, αποτελεί ένα κορυφαίο networking event για επαγγελματίες και προμηθευτές από όλο τον κόσμο, που ασχολούνται με την διοργάνωση γάμων προορισμού καθώς έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε πάνω από 30 ώρες δικτύωσης και 5000  συναντήσεις.

Το 7ο  DWP Congress θα διοργανωθεί στη Ρόδο στις εγκαταστάσεις του Mitsis Alila Resort & Spa που θα είναι ο επίσημος οικοδεσπότης του Destination Wedding Planners (DWP), από τις 1 έως 3 Απριλίου του 2020. Στο ultra-all-inclusive, 5* ξενοδοχείο Mitsis Alila Resort & Spa θα παρευρεθούν πάνω από 500 ειδικοί στους πολυτελείς γάμους από περισσότερες από 70 χώρες, με στόχο να αναδείξουν τις τελευταίες τάσεις στη βιομηχανία των γάμων, τους κορυφαίους προορισμούς, τους χώρους διοργάνωσης, τους δημιουργικούς συνεργάτες και τις υπηρεσίες που προσφέρονται, για να έρθουν σε επαφή και κυρίως, να συνεργαστούν μεταξύ τους.

Στην συνέντευξη τύπου που διοργάνωσε το Mitsis Alila Resort & Spa έγινε ενημέρωση σχετικά με την διοργάνωση του συνεδρίου στη Ρόδο στους εκπροσώπους φορέων, επαγγελματιών της Ρόδου και στα ΜΜΕ.  Ο κ. Sidh NC, Managing Director QNA International και ο κ. Λευτέρης Τσουκαλάς General Manager του ξενοδοχείου Mitsis Alila Resort & Spa μίλησαν στο flust.gr  για ποιους λόγους επιλέχθηκε η Ρόδος για την διοργάνωση του 2020, αλλά και για τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που προσφέρει το ξενοδοχείο Alila Resort & Spa ως Host Partner του συνεδρίου

Ο  κ. Λευτέρης Τσουκαλάς στην παρουσίαση του τόνισε επίσης: “Ας μην ξεχνάμε ότι η Ελλάδα συγκαταλέγεται στους κορυφαίους γαμήλιους προορισμούς και στο συνέδριο DWP καλούμαστε να επιβεβαιώσουμε με τον πιο πειστικό τρόπο σε όλο τον κόσμο πως η απαράμιλλη αυθεντική φιλοξενία, η ελληνική κουζίνα, ο τουρισμός και η κουλτούρα μας εγγυώνται την ποιότητα των υπηρεσιών για κάθε πολυτελή διοργάνωση, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες.”

Ο κ. Sidh NC Managing Director της εταιρίας QNA International διοργανώτριας του συνεδρίου DWP,  δήλωσε ότι είναι πολύ χαρούμενος που το DWP 2020 θα διοργανωθεί στη Ρόδο τονίζοντας ότι σε κάθε διοργάνωση σημαντικό ρόλο παίζει η ανάδειξη της κουλτούρας και του πολιτισμού της χώρας που το φιλοξενεί.

Ο κ. Κώστας Χρυσοχοίδης  Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Τουρισμού, έκανε αναφορά στο ολοκληρωμένο πλάνο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τον τουρισμό, από το 2016, το οποίο στηρίζει έμπρακτα όλες τις ιδιωτικές πρωτοβουλίες που έχουν σαν σκοπό την ανάπτυξη και ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος.

Ο κ. Κώστας Ταρασλιάς ως εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής του Δήμου Ρόδου,  δήλωσε ότι η νέα δημοτική αρχή σκοπεύει να ενισχύσει τον τουρισμό και όλες τις δραστηριότητες που θα προσφέρουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο νησί, ώστε η Ρόδος να βρει ξανά την λάμψη της μέσα από συνεργασίες σε όλους τους τομείς.

Ο κ. Γιώργος Ματσίγκος Πρόεδρος του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, τόνισε μεταξύ άλλων ότι η ποιότητα και η επιτυχία εξαρτάται από τον ανθρώπινο παράγοντα και την ειλικρινή συνεργασία μεταξύ φορέων και αρχών για την προβολή της Ρόδου μέσα από τέτοιου είδους συνέδρια.

Published by

Κατερίνα Σταματελοπούλου

Σπούδασε Marketing, Αποτελεσματική Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών (MBA), Marketing and Communication Management, Marketing Research & Social Media Analytics. Εμπνευστής και chief editor του flust.gr. Είναι Brand & Communications Strategist.
Prev To Facebook προετοιμάζεται για τις αμερικανικές εκλογές
Next Social Media: Περιορισμοί στις δημοσιεύσεις περί δίαιτας και πλαστικής χειρουργικής