Δημιουργίες Easy Bake

Δημοσιεύθηκε

Shaping the future of AI: Το ετήσιο συνέδριο του Digital World Summit Greece, στις 28 Μαΐου, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών

Shaping the future of AI: Το ετήσιο συνέδριο του Digital World Summit Greece, στις 28 Μαΐου, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών

Το Digital World Summit Greece, η εθνική πλατφόρμα διαλόγου για τη διακυβέρνηση των νέων τεχνολογιών που τελεί υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών και του

Διαβάστε περισσότερα...

Έχετε περιορισμένο χρόνο και θέλετε να φτιάξετε εύκολα και γρήγορα muffin για να γλυκάνετε την οικογένεια και τους φίλους σας; Θέλετε σπιτική πίτσα με σίγουρο αποτέλεσμα και χωρίς πολύ κόπο; Είναι Κυριακή και ξεχάσατε να πάρετε φρέσκο ψωμί;

PAN_0074

Όποια και αν είναι η περίπτωση, οι Μύλοι Αγίου Γεωργίου σας δίνουν την λύση με την νέα μοναδική σειρά προϊόντων easy bake, που περιλαμβάνει έτοιμα μείγματα με βάση το αλεύρι, για την παρασκευή προϊόντων ζύμης (γλυκά και αλμυρά). Το μυστικό της επιτυχίας των easy bake είναι η ευκολία στην προετοιμασία, γρήγορα χωρίς κόπο, με σίγουρο αποτέλεσμα κάθε φορά.

Στα super market θα βρείτε την πλήρη σειρά έτοιμων μειγμάτων Easy Bake: Muffin, Chocolate Muffin, ζύμη πίτσας και πολύσπορο ψωμί! Επίσης για λαχταριστά, σπιτικά, χριστουγεννιάτικα καλούδια, σαν της γιαγιάς μας αλλά με λιγότερο κόπο, οι Μύλοι Αγίου Γεωργίου λανσάρουν για πρώτη φορά δυο πρωτοποριακά προϊόντα, έτοιμο μείγμα Easy Bake για μελομακάρονα και έτοιμο μείγμα Easy Bake για κουραμπιέδες!
Με μόνο 3 βήματα, και όχι περισσότερα από 4 υλικά θα εκπλήξετε τους αγαπημένους σας με τις χριστουγεννιάτικες δημιουργίες σας.

Με αφορμή λοιπόν το λανσάρισμα της νέας προϊοντικής σειράς των Μύλων Αγίου Γεωργίου Easy Bake έτοιμα μείγματα ζύμης με βάση το αλεύρι, η εταιρία πραγματοποίησε μια Easy Bake ημέρα, με στόχο οι προσκεκλημένοι να τα απολαύσουν.

PAN_0293

Την παρουσίαση ανέλαβαν η food blogger Madame Ginger  και ο chef Δημήτρης Σκαρμούτσος, όπου για να δείξουν την καινοτομία των προϊόντων, εύκολα-γρήγορα-νόστιμα, ζήτησαν 6 εθελοντές από το κοινό ώστε να παρασκευάσουν επιτόπου muffin, πίτσα, ψωμί, μελομακάρονα και κουραμπιέδες και οι οποίοι ολοκλήρωσαν μέσα σε 10 λεπτά τη διαδικασία!

Στην συνέχεια, οι προσκεκλημένοι είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουν διάφορα easy bake προϊόντα σε ένα ιδιαίτερο brunch που επιμελήθηκε ο chef Δημήτρης Σκαρμούτσος στην αίθουσα galaxy στον τελευταίο όροφο του εργοστασίου της εταιρίας, μέσα σε μια όμορφη και χαλαρή ατμόσφαιρα.

Έπειτα, σε μικρές ομάδες ξεναγήθηκαν στο χώρο του μύλου και είδανε την διαδικασία της παραγωγής. Η ξενάγηση τους ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στο μουσείο Λούλη «από το σιτάρι στο ψωμί» που περιέχει την μεγαλύτερη συλλογή σφραγίδων άρτου από τον 4ο αιώνα π.Χ. καθώς και διάφορα εκθέματα που σχετίζονται με την αλυσίδα σιτάρι-αλεύρι-ψωμί.

PAN_0671

Φεύγοντας τους δόθηκε ένα easy bake kit με ότι χρειάζονται στην κουζίνα τους για προετοιμασία easy bake muffin.

Επισκεφτείτε το www.alevri.com/easybake για να γνωρίσετε τα νέα προϊόντα easy bake!

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα