Δείπνο με προφύλαξη-ο καθένας στο δικό του φανάρι
Δείπνο με προφύλαξη- ο καθένας στο δικό του φανάρι

Δημοσιεύθηκε

Φανάρι και δείπνο σε εστιατόριο… Πως θα σας φαινότανε σε βραδινή έξοδο να δειπνήσετε μέσα σε ένα φανάρι; Για την ακρίβεια μέσα σε ένα Ιαπωνικό φανάρι!

Η πανδημία και τα μέτρα προφύλαξης έχουν φέρει νέους τρόπους ακόμα και στα εστιατόρια. Έτσι ένα ξενοδοχείο στην Ιαπωνία προσφέρει στους πελάτες του εστιατορίου του δείπνο μέσα σε φανάρια  chochin.

Τα ιαπωνικά φανάρια απλά αιωρούνται πάνω από το κεφάλι κάθε πελάτη κατά τη διάρκεια του γεύματος. Έτσι μπορεί να μιλάει άνετα με τους υπόλοιπους της παρέας και νιώθει προστατευμένος από την Covid-19. Μια ιδέα που δίνει τη δυνατότητα στις παρέες να νιώθουν ασφαλείς και δίνει μια άλλη αισθητική στις νέες συνθήκες…

Το ξενοδοχείο Hoshinoya Tokyo επέλεξε φανάρια Kojima Shoten,που είναι από τις πιο παλιές εταιρίες φαναριών στο Κιότο. Χαρακτηριστικό τους είναι ότι διαχύουν ατμοσφαιρικό φως που όσο και να πεις ταιριάζει πάντα σε ένα δείπνο.  Ενώ έχει φροντίσει να ανανεώνει τον αέρα του χώρου πολύ παραπάνω από ό,τι προβλέπει η νομοθεσία.

Δύο χρόνια πανδημίας και ατελείωτες έρευνες για το πως εξαπλώνεται ο ιός πλέον οι επαγγελματίες βρίσκουν έξυπνους τρόπους προφύλαξης…

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα