Χρυσές Σφαίρες 2021: Γυναικεία υπόθεση μετά από δεκαετίες;

Χρυσές Σφαίρες 2021: Γυναικεία υπόθεση μετά από δεκαετίες;

Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τις Χρυσές Σφαίρες 2021 που θα γίνουν στις 28 Φεβρουάριου στην 78η τελετή απονομής των βραβείων. Όπως είναι αναμενόμενο λόγω της πανδημίας όλες οι εκδηλώσεις θα γίνουν σε ψηφιακή μορφή.

Όπως σε ψηφιακή εκδήλωση οι Sarah Jessica Parker και Taraji P Henson, ανακοίνωσαν τους υποψήφιους σε όλες τις κατηγορίες. Με την βιομηχανία του θεάματος να έχει υποστεί βαρύ πλήγμα οι Χρυσές σφαίρες ανοίγουν την Οσκαρική σεζόν. Ενώ, για πρώτη φορά τρεις γυναίκες σκηνοθέτες (Emerald Fennell, Chloé Zhao, Regina King) βρίσκονται υποψήφιες μετά από πολλές δεκαετίες. Ενώ στην ιστορία των βραβείων μόνο η Barbara Streisand έχει κερδίσει Χρυσή Σφαίρα για το Yentl το 1983. Για άλλη μια χρονιά το Netflix κυριαρχεί με 42 υποψηφιότητες σε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Αλλά και η Amazon έχει ενεργή παρουσία με 10 υποψηφιότητες.

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Εντυπωσιακό θέαμα από ηφαίστειο πάγου
Prev Εντυπωσιακό θέαμα από ηφαίστειο πάγου
Next Παγκόσμια ημέρα ελληνικής γλώσσας: Γιατί μαθαίνουμε ελληνικά
Παγκόσμια ημέρα ελληνικής γλώσσας: Γιατί μαθαίνουμε ελληνικά