Αστρολογικές προβλέψεις|26 Ιανουαρίου έως 1η Φεβρουαρίου 2015, από τον Πέρρη Κρητικό

Δημοσιεύθηκε

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Κάθε μέρα που θα περνά από την Τρίτη και μετά, η Αφροδίτη με το πέρασμά της στους Ιχθείς  θα σας κάνει περισσότερο ευαίσθητους και ευσυγκίνητους καθώς αυτό το διάστημα σας καλεί να ανταποδώσετε την προσοχή και τα συναισθήματα που κάποιοι σας παρέχουν για να μην θεωρηθείτε αγνώμονες.  Οι φίλοι θα είναι κοντά σας και δεν θα σας λείψουν ούτε η παρέα ούτε οι προσκλήσεις ιδιαίτερα εσάς του1ου 10ημέρου.  Το Σαββατοκύριακο δείχνει ιδανικό για οικογενειακές  συγκεντρώσεις  με εξαίρεση εσάς της 3,δ4 Απριλίου που το πρωινό της Κυριακής θα έχετε κακή διάθεση και ένταση από τον οικογενειακό σας χώρο

Ταύρος

Ταύρος

Το θετικό για τις κοινωνικές και τις φιλικές σας σχέσεις πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα ανεβάσει σταδιακά την διάθεσή σας ενώ η εποχή εξακολουθεί να βοηθά τις επαγγελματικές σας προσπάθειες. Τρίτη και Τετάρτη δείχνουν ιδανικές για εσάς και για κάποιες διορθωτικές κινήσεις που ίσως επιχειρήσετε αυτές τις μέρες ενώ το Σαββατοκύριακο δίνει σε πολλούς μία μικρή μετακίνηση- επίσκεψη που θα σας ξεκουράσει. Θετικό ρόλο της μέρες αυτές μπορεί να παίξει η γνώμη ή η παρέμβαση ενός φιλικού σας ατόμου σε ένα θέμα που σας αφορά άμεσα.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Τα γεγονότα και οι εξελίξεις  αναγκάζουν πολλούς να αλλάξουν προγράμματα  και οι μέρες αυτές  δείχνουν να ευνοούν τα νέα  σχέδιά των γεννημένων 28/5ου ως και 3/6ου Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα σας επιτρέψει να φανείτε περισσότερο μέσα από ένα σας έργο ή να φανερώσετε ένα συναίσθημα ή μία σας φιλοδοξία. Σε κάθε περίπτωση εχθρός σας αυτόν τον καιρό είναι μόνο η υπερβολή και η υπεροψία με την οποία αυτήν την εποχή αντιμετωπίζετε πολλές καταστάσεις. Πέμπτη και Παρασκευή δώστε χρόνο από τον χρόνο σας σε αυτούς που αγαπάτε και το Σαββατοκύριακο ρυθμίστε όσα δεν προλάβατε μέσα στην εβδομάδα.

Καρκίνος

Καρκίνος

Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα σας χαρίσει ένα συναισθηματικό καλοκαίρι μες τον χειμώνα ενώ θα δώσει στους Καρκίνους αιτία και έμπνευση ώστε να μπορούν να ξεπερνούν τις όποιες δυσκολίες τους. Αυτές τις μέρες  μπορείτε να κάνετε σημαντικές συμφωνίες και να περάσετε τις απόψεις σας ενώ αν είστε μόνοι μπορείτε να βρεθείτε απέναντι σε κάτι που έχει τα προσόντα να σας εντυπωσιάσει.  Εσείς του Ιουνίου  αν  εκμεταλλευτείτε σωστά  την εβδομάδα θα γεμίσετε εμπειρίες διάθεση, ιδέες και θα νοιώσετε όσοι προσπαθείτε για κάτι  είστε πια πολύ κοντά στην κατάκτηση του. Ακόμα θα  έχετε σημαντικές επαφές τόσο επαγγελματικού όσο και συναισθηματικού χαρακτήρα.

Λέων

Λέων

Οι μέρες αναγκάζουν τους περισσότερους να αναπροσαρμόσετε τα δεδομένα σας στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται  σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας.  Περνώντας από την Τρίτη η Αφροδίτη στους Ιχθείς τα συναισθήματα γίνονται έντονα κτητικά και σε πολλές περιπτώσεις προβληματίζουν τις σχέσεις. Σε μία περίοδο που σας κάνει προσωρινά να χάνετε βασικές από τις ιδιότητες που χαρακτηρίζουν την φύση σας θα νοιώθετε αρκετά ευάλωτοι και αυτό θα φαίνετε στην σπασμωδικότητα των λόγων και των κινήσεών σας. Ωστόσο οι μέρες δίνουν τύχη και ευκαιρίες κάθε μορφής στους 11,12/8ου

Παρθένος

Από αυτήν την εβδομάδα και ως τις 20/2ου  περνώντας  η Αφροδίτη στους Ιχθείς θα σας βοηθήσει  να βρείτε έναν πιο ευέλικτο και διπλωματικό τρόπο από αυτόν της αντιπαράθεσης για να ηρεμήσετε σχέσεις ή συνεργασίες που παρουσιάζουν ένταση. Είναι σημαντικό να αποφεύγετε τις υπερβολές και να μην πεισματώνετε και αποκτάτε εμμονές απέναντι σε όσα δεν είναι απόλυτα στο δικό σας χέρι να εξελιχθούν. Επαγγελματικά το διάστημα βοηθά σε διορθωτικές κινήσεις. Τρίτη και Τετάρτη οι πιο καλές μέρες για όλους.

Ζυγός

Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα δημιουργήσει ένα πιο φιλικό  και ζεστό κλίμα στον επαγγελματικό σας χώρο και θα δώσει νέα πνοή και ενδιαφέρον στις προσπάθειές σας μαζί με μία αναγνώριση που σας είναι απαραίτητη για να νοιώθετε πάντα ορεξάτοι. Ακόμα το διάστημα είναι ιδανικό για να κάνετε μικρές προσπάθειες βελτίωσης της φυσικής σας κατάστασης και να καλυτερέψετε την υγεία σας. Θετικοί οι απολογισμοί των γεννημένων το α 10ήμερο  καθώς και συναισθηματικά οι μέρες δίνουν  ευχάριστα μηνύματα επιστροφές ατόμων του χθες  και συγκινήσεις. Πέμπτη και Παρασκευή οι πιο καλές σας ημέρες.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Οι μέρες αυτές ανεβάζουν ψυχολογικά τους Σκορπιούς καθώς πληθαίνουν τα ευχάριστα μηνύματα που παίρνετε από άτομα που μπορούν να έχουν σημαντικούς ρόλους στην ζωή σας. Η Αφροδίτη περνώντας στους Ιχθείς υπόσχετε καλύτερες συναισθηματικά μέρες για όλους. Καλυτέρευση των σχέσεων σας και για κάποιους μόνους – μόνες του χώρου αυξάνει την πιθανότητα να κάνουν μία αξιόλογη και πολλά υποσχόμενη γνωριμία αυτόν τον καιρό και μέχρι τις 20/2ου  που θα βρίσκετε στον χώρο του έρωτα του 5ου σας δηλαδή οίκου. Το Σαββατοκύριακο δείχνει το πιο καλό 2ήμερο της εβδομάδας για όλους . Τύχη θα έχουν τις μέρες αυτές οι γεννημένοι  ως και 29/10ου.

Τοξότης

Περνώντας η Αφροδίτη στους Ιχθείς θα σας δώσει χρόνο και την διάθεση να ασχοληθείτε πολύ με το χώρο ζωής σας να φτιάξετε πράγματα για εσάς να κάνετε σχέδια και να καλυτερέψετε τις σχέσεις σας με τους κοντινούς σας ανθρώπους. Σε κάποιες περιπτώσεις μία τέτοια διέλευση μπορεί να φέρει ένα νέο άτομο στον χώρο σας να γεννήσει την επιθυμία μία συγκατοίκησης ή και να δημιουργήσει αιτίες για πολλές ζεστές οικογενειακού τύπου συγκεντρώσεις. Η τύχη τις μέρες αυτές χτυπά ξανά την πόρτα της ζωής των γεννημένων 10και 11/12ου μέσα από μία πρόταση ή ένα κέρδος.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Ευέλικτοι και πρακτικοί μπορείτε τώρα να ακούτε τα πάντα και να προσαρμόζεστε εύκολα σε νέα δεδομένα. Αυτό κάνει πιο εύκολες τις επαφές σας και αυξάνει τις διαπραγματευτικές σας ικανότητες. Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθείς ανοίγει την πόρτα σε μία περίοδο με πολλές ευχάριστες επαφές μετακινήσεις αλλά και βοηθά να γίνουν πιο ζεστές οι σχέσεις σας με συγγενικά σας άτομα που έχετε χωρίς αιτία απομακρυνθεί τον τελευταίο καιρό. Οι μέρες βοηθούν και σε κάποιες επαγγελματικές και οικονομικές αναπροσαρμογές. Τρίτη και Τετάρτη δείχνουν πιο ευνοϊκές για όλους.

Υδροχόος

Ευτυχώς για εσάς και την οικονομία σας η Αφροδίτη περνά στους Ιχθείς και θα βρει τρόπο να σας δώσει αν όχι πολλά όσα χρειάζεστε για να κάνετε πολλά από όσα θέλετε από άποψη αγορών όμως αυξάνει και την κτητικότητα σας  σε ότι αφορά την συναισθηματική σας ζωή. Η τύχη αυτές τις μέρες είναι με το μέρος των γεννημένων 27και 28 Ιανουαρίου σε όλους τους τομείς και οι 17,18/2ου ως την Τρίτη θα έχετε μία ειδική αιτία χαράς.  Πέμπτη και Παρασκευή είναι το πιο καλό 2ήμερο της εβδομάδας για όλους. Το Σαββατοκύριακο με  υποχρεώσεις κοινωνικού ή οικογενειακού χαρακτήρα που δεν μπορείτε και δεν πρέπει να αποφύγετε.

 

Ιχθείς

Το πέρασμα από την Τρίτη της Αφροδίτης στο ζώδιό σας είναι ότι πιο πολύ χρειάζεται αυτήν την εποχή η ζωή σας καθώς ο πλανήτης της αρμονίας θα καταφέρει να βρει τρόπους για να δώσει ως τις  20 /2ου που διαρκεί το πέρασμά του μία ξεχωριστή αιτία χαράς στον κάθε έναν ξεχωριστά ώστε να καλύψει μια βασική συναισθηματική του ανάγκη. Πολύ τυχεροί τις μέρες αυτές οι γεννημένοι τον Φεβρουάριο σε όλους τους τομείς Υπέροχο κάνει η Σελήνη από τον Καρκίνο το Σαββατοκύριακο για όλους.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα