Αστρολογικές προβλέψεις|16 εως 22 Μαρτίου, από τον Πέρρη Κρητικό

Δημοσιεύθηκε

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Παρά τη νευρικότητα  που φέρνουν οι δύσκολες όψεις της εβδομάδας, το πέρασμα της Αφροδίτης  στον Ταύρο από την Τρίτη έως και τις 11/4 υπόσχεται να δώσει οικονομικές ανάσες στους Κριούς. Η έκλειψη Ηλίου θα σας κάνει ευσυγκίνητους καθώς ένα πρόβλημα που πιθανά αφορά γνωστό σας άτομο ή μία είδηση θα αγγίξει ευαίσθητες χορδές σας και πιθανά σας λυπήσει. Οι μέρες είναι πολύ δύσκολες για τους γεννημένους 5/4 που πρέπει να προσέχουν παντού και τα πάντα.

Ταύρος

Ταύρος

Η εβδομάδα έχει πολλές αρνητικές όψεις, παρόλα αυτά το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο σας από την Τρίτη έως και τις 11/4, θα ομορφύνει την καθημερινότητα σας όπως και εσάς  τους ίδιους ενώ παράλληλα  θα προάγει σταδιακά τα επαγγελματικά σας θέλω. Η έκλειψη Ηλίου θα γαληνεύσει εσωτερικές σας ανησυχίες και θα σας κάνει πιο ικανούς να μεταφέρετε αυτήν την ηρεμία και σε δικά σας άτομα που νοιώθουν ανήσυχα γύρω από τις εξελίξεις και αβέβαια για το αύριο αυτόν τον καιρό.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Η εβδομάδα δείχνει δύσκολη λόγω των αρνητικών όψεων που παρουσιάζει στο ξεκίνημα της. Χρειάζεται να κάνετε υπομονή προκειμένου να επιτύχετε επαγγελματικά σας σχέδια. Θα πρέπει να αλλάξετε τρόπο σκέψης και τακτική και να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα προκειμένου να επωφεληθείτε οικονομικά. Οι γεννημένοι 25/5 θα πρέπει να προσέχετε τα λόγια και τις συνεργασίες σας καθώς κάποιο πρόβλημα που παρουσιάζεται εκεί σας επηρεάζει επαγγελματικά.

Καρκίνος

Καρκίνος

Παρά τις δύσκολες όψεις που παρουσιάζει η εβδομάδα, το πέρασμα της Αφροδίτης στον ταύρο από την Τρίτη έως τις 11/4 σηματοδοτεί ένα διάστημα όπου θα βελτιώσει τις ήδη υπάρχουσες φιλίες σας, θα αυξήσει την κοινωνικότητα σας φέρνοντάς  σας γνωριμίες σταθερές στο χρόνο και κάνοντάς σας να ξοδεύετε περισσότερα για τα θέλω σας και πράγματα που σας ευχαριστούν. Οι γεννημένοι 7/7 έχουν κάθε λόγο να προσέχουν παντού και τα πάντα.

Λέων

Λέων

Στην δύσκολη αυτή εβδομάδα μόνο οι γεννημένοι στις 6/8 θα έχουν την τύχη με το μέρος τους. Οι περισσότεροι θα αντιμετωπίσουν επαγγελματικές εντάσεις ή κάποιες διαφωνίες με συνεργάτες θα κορυφωθούν τις μέρες αυτές. Η έκλειψη θα χαμηλώσει τον πήχη των προσδοκιών σας προσωρινά και το πέρασμα του Ήλιου στον Κριό, θα σας επιτρέψει να δείτε από νέες οπτικές γωνίες τις καταστάσεις. Η Αφροδίτη από τον ταύρο την επόμενη εβδομάδα θα βοηθήσει ώστε να έχουν αποτέλεσμα οι μετριοπαθείς κινήσεις σας.

Παρθένος

Η εβδομάδα αυτή δεν θεωρείται εύκολη με τις αρνητικές όψεις που παρουσιάζει. Η Αφροδίτη στον ταύρο από την Τρίτη σας ανοίγει τη διάθεση για ταξιδάκια και φέρνει  ιδέες για την αντιμετώπιση κάποιου οικονομικού ζητήματος  την ίδια στιγμή που η κορύφωση του τετραγώνου Πλούτωνα – Ουρανού θα φέρει διαφωνίες και αντιπαραθέσεις με τον σύντροφο ή κάποιο άτομο του οικογενειακού χώρου. Η  παρουσία κάποιου από το φιλικό σας περιβάλλον φαίνεται να σας ηρεμεί ψυχολογικά από  εσωτερικές σας ανησυχίες.

Ζυγός

Η εβδομάδα δείχνει δύσκολη λόγω των αρνητικών όψεων που παρουσιάζει. Η Αφροδίτη με το πέρασμα της στον Ταύρο από την Τρίτη, σας βοηθάει να τακτοποιήσετε κληρονομικές υποθέσεις. Θέματα που αφορούν τη δουλειά φαίνεται να μη σας ευνοούν καθώς δεν τρέχει τίποτα όπως θα θέλατε. Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζεται με σύντροφο ή συνεργάτη αυτή την εβδομάδα κορυφώνεται δημιουργώντας ένταση στον χώρο του σπιτιού σας. Οι γεννημένοι 8 & 9/10 έχουν κάθε λόγο να προσέχουν παντού και τα πάντα.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Η εβδομάδα ξεκινάει δύσκολα με πολλές αρνητικές όψεις. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον ταύρο από την Τρίτη, θα κάνει τις σχέσεις σας ομορφότερες και θα βοηθήσει τις συνεργασίες σας. Το πέρασμα του ήλιου  στον κριό δείχνει πως πρέπει να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας διότι κάποια  προβλήματα που προϋπήρχαν, αυτή την εβδομάδα κορυφώνονται δημιουργώντας οικονομικά μπλοκαρίσματα.

Τοξότης

Η εβδομάδα ξεκινάει με μεγάλη νευρικότητα λόγω των αρνητικών όψεων που παρουσιάζει. Η Αφροδίτη στο χώρο του ταύρου από την Τρίτη ομορφαίνει τον επαγγελματικό σας χώρο και τις συνθήκες εργασίας σας ουσιαστικά από την επόμενη εβδομάδα  Η έκλειψη Ηλίου δείχνει ότι ένα οικονομικό θέμα θα απασχολήσει τον οικογενειακό σας χώρο. Η τύχη θα βοηθά τις μέρες αυτές τους γεννημένους 5,6/12ου  σε όλους τους τομείς ενώ ξαναφέρνει μία πρόταση από το χθες που αξίζει τον κόπο να προσέξετε.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Η εβδομάδα είναι πολύ δύσκολη λόγω των πολλών αρνητικών όψεων που έχει. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του ταύρου την Τρίτη αφυπνίζει τον αισθηματικό τομέα της ζωής σας και σας φέρνει συναισθηματικές χαρές. Παρόλα αυτά η κορύφωση του τετραγώνου πλούτωνα ουρανού φέρνει ανατρεπτικές καταστάσεις στον χώρο του σπιτιού και οι γεννημένοι 5 & 6/1 έχουν κάθε λόγο να προσέχουν παντού και τα πάντα. Η έκλειψη σας κάνει πιο συνεργάσιμους και συγκαταβατικούς προκειμένου να ηρεμίσουν τα πνεύματα στον οικογενειακό  χώρο.

Υδροχόος

 Η εβδομάδα φαίνεται δύσκολη  λόγω των αρνητικών όψεων που παρουσιάζει. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο θα ομορφαίνει τις σχέσεις σας με άτομα του  οικογενειακού σας χώρου και θα σας κάνει να θέλετε να ασχοληθείτε με το σπίτι. Τις μέρες αυτές δώστε περισσότερη  προσοχή σε οικονομικές συναλλαγές – αγορές και αποφύγετε συμφωνίες  με φίλους γιατί μπορεί να εξαπατηθείτε. Η έκλειψη Ηλίου θα κάνει τον λόγος σας  εργαλείο ώστε να προβάλετε πιο πειστικά τις απόψεις σας στους γύρω σας.

 

Ιχθείς

Η εβδομάδα έχει πολλές αρνητικές όψεις που την καθιστούν δύσκολη. Η Αφροδίτη περνά στον Ταύρο από την Τρίτη για να  βελτιώσει την επικοινωνία σας με τους κοντινούς συγγενείς και να  βοηθήσει να λυθούν κληρονομικά θέματα μεταξύ σας η και να διευθετήσετε ένα οικονομικό ζήτημα με πιο ευνοϊκό για εσάς τρόπο. Ο Ήλιος στον Κριό καθώς και η νέα σελήνη στην ακμή του 2ου σας οίκου δείχνουν μία περίοδο όπου θα πρέπει να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά – οικονομικά σας ώστε ως τις αρχές του άλλου μήνα να έχετε καλύψει τις ανάγκες σας.

.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα