Αστρολογικές προβλέψεις|11 έως 17 Μάιου, από τον Πέρρη Κρητικό

Δημοσιεύθηκε

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας είναι καλό να βρίσκεται περισσότερο χρόνο ηρεμίας και να έχετε επαφή μόνο με άτομα που σας ξεκουράζουν ψυχικά.  Η αντίθεση του Άρη( που από την Τρίτη περνάει στους Διδύμους) με τον Κρόνο την Παρασκευή θα σας θυμίζει ότι υπάρχουν λόγοι που δεν σας επιτρέπουν να κινηθείτε όπως θα θέλατε αυτόν τον καιρό. Το όμορφο τρίγωνο Αφροδίτης- Ποσειδώνα αλλά και η παρουσία της σελήνης στον Ταύρο  στο τέλος της εβδομάδας θα σας επιτρέψει να ολοκληρώσετε κάποιο σας σχέδιο, κάνοντας σας να νιώθετε ικανοποίηση γι’ αυτό.

Ταύρος

Ταύρος

Τις ημέρες που ακολουθούν προσπαθήστε στις συναλλαγές σας να είστε τυπικά και νομικά εντάξει. Εσείς του πρώτου δεκαήμερου θα έχετε θετικές επαφές είτε για προσωπικά είτε για επαγγελματικά θέματα.  Η δύσκολη Παρασκευή μπορεί να δώσει διάφορες αίτιες που να σας αναστατώσουν και καλό θα είναι στη διάρκεια της να κινηθείτε μόνο στα απαραίτητα. Αντίθετα το Σάββατο και η Κυριακή δείχνουν εξαιρετικές ημέρες για όλους και δίνουν σε πολλούς από εσας μικρές ευχάριστες αποδράσεις που σας ανανεώνουν.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Η αντίθεση  του Άρη από το ζώδιο σας, έναν χώρο όχι τόσο θετικό για αυτόν με τον Κρόνο, θα περιορίσει το ευμετάβλητο του χαρακτήρα σας και θα σας κάνει λιγότερο συνεργάσιμους με τον σύντροφο η τους συνεργάτες και όχι τόσο δεκτικούς στα αιτήματα των φίλων. Η Παρασκευή είναι μια μέρα που θα είσαστε ανήσυχοι και νευρικοί ενώ το Σάββατο δείχνει να είναι η καλύτερη μέρα της εβδομάδας καθώς το τρίγωνο της Αφροδιτης με τον Ποσειδώνα θα σας φέρει συναισθηματικές χάρες. Οι γεννημένοι 23/5ου  έχουν να αντιμετωπίσουν πιέσεις από προβλήματα που έχουν τη βάση τους στο παρελθόν.

Καρκίνος

Καρκίνος

To τρίγωνο   που   κάνει το Σαββάτο η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα μα και γενικά το 7ημερο θα δώσει μία αιτία συναισθηματικής χαράς στους γεννημένους από 26/6ου ως και 2/7ου.  Τρίτη ως Πέμπτη οι πιο καλές σας μέρες σε μία εβδομάδα που γενικά θα σας πάει καλά με εξαίρεση ‘ένα επαγγελματικό άγχος που θα βγάλει η αντίθεση Άρη- Κρόνου  στα τέλη της. Ο Άρης απ τους Διδύμους περνώντας στο ζώδιό σας θα βοηθήσει να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και μέσα από αυτό σε σχετικά σύντομο χρόνο να νοιώσετε πληρότητα και αναγνώριση του κόπου και των προσπαθειών σας. Απ την Παρασκευή ξεκινά και το πιο ευχάριστο 3ήμερο των ημερών που ευνοεί ταξίδια και προτρέπει πολλούς να ξεφύγουν από την πίεση μέσα από μία απόδραση που τόσο πολύ έχετε ανάγκη.

.

Λέων

Λέων

Προσοχή σε φίλους και γνωστούς που λειτουργούν παρεμβατικά στην ζωή σας διότι φαίνεται πως αν υιοθετήσετε συμβουλές τους ή τους επιτρέψετε να ανακατευτούν σε θέματα που αφορούν εσάς και τους αγαπημένους σας θα δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις  και κόντρες που μόνο ευχάριστες δεν θα είναι. Το καλό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα το Σάββατο θα φέρει ευχάριστες συζητήσεις και μετακινήσεις με ανθρώπους του στενού ή και ευρύτερου οικογενειακού περιβάλλοντος που θα φτιάξουν την ψυχολογία σας και θα ηρεμίσουν ανησυχίες σας. Οι γεννημένοι 7/8ου έχουν την τύχη με το μέρος τους σε οτιδήποτε και αν κάνουν.

Παρθένος

Κόντρες και νευρικότητα με ανθρώπους της οικογένεια σας θα φέρει η αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο που θα επηρεάσουν αρνητικά το κλίμα του σπιτιού. Με το τρίγωνο Αφροδίτης- Ποσειδώνα δώστε προσοχή στις ιδέες φίλων ή συνεργατών γιατί εκεί μέσα θα μπορούσε να κρύβετε η λύση σε κάποιο πρόβλημα σας. Οι γεννημένοι 25/8ου πιέζονται από προβλήματα του παρελθόντος που χρειάζονται ρεαλιστική προσέγγιση ενώ εσείς του τελευταίου δεκαήμερου έχετε να περιμένετε θετικές εξελίξεις σε ζητήματα που έχουν να κάνουν είτε με ένα νομικό θέμα είτε με  τα ταξίδια ή θέματα σπουδών. Η Τρίτη και η Τετάρτη οι καλύτερες μέρες να βάλετε σε τάξη σχέσεις και συνεργασίες.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα οι γεννημένοι από 23 έως 27/9ου έχουν να περιμένουν θετικές εξελίξεις σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών ενώ για τους πολλούς η αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο  θα μπλοκάρει κινήσεις που αφορούν  υπογραφές, συμβόλαια,  ταξίδια, σπουδές. Το τρίγωνο της Αφροδίτης που είναι κυβερνήτη σας με τον Ποσειδώνα το Σάββατο, πιθανότατα να φέρει κάποιο εξτρά έσοδο που δεν περιμένατε όχι απαραίτητα από τον χώρο της δουλείας σας και να σας ανεβάσει την διάθεση. Οι γεννημένοι 4,5,6/10ου ευνοούνται  σε θέματα που έχουν να κάνουν με σπουδές, ταξίδια και νομικής φύσεως θέματα ενώ οι 8,9,10,11και 12 /10ου θα πρέπει να προσέχουν τις συνεργασίες  τους καθώς θα μπορούσαν από δικό τους ίσως λάθος να χαλάσουν οριστικά μία επωφελή σχέση.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Αυτή η εβδομάδα φαίνεται να σας κάνει όσο ευέλικτους μα και όσο δυναμικούς χρειάζεται προκειμένου να διεκδικήσετε τα δίκαια σας  και γενικά αυτά που σας ανήκουν που θα μπορούσαν να μην  είναι μόνο υλικά. Το καλό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα βοηθήσει στο κλείσιμο κάποιας συμφωνίας και σε οτιδήποτε έχει να κάνει με συμβόλαια και υπογραφές αφού θα βοηθήσει να τρέξουν αβίαστα οι διαδικασίες,  κάτι που για εσάς θα αποτελέσει μεγάλη συναισθηματική χαρά καθώς θα γαληνεύσει εσωτερικές ανησυχίες και φόβους σας. Οι γεννημένοι 2/11ου διανύουν μια πολύ γόνιμη περίοδο που η φαντασία τους βοηθά σε οτιδήποτε και αν κάνουν. Οι 28/10ου ως και 1η 11ου θα πάρετε μία συναισθηματική χαρά τις μέρες αυτές…

Τοξότης

Το πέρασμα του Άρη στους Διδύμους σηματοδοτεί ένα διάστημα που οι απέναντι σας δεν θα είναι όσο δεκτικοί θέλετε στα αιτήματα σας ενώ η αντίθεση που θα κάνει με τον Κρόνο θα φέρει  Το τρίγωνο Αφροδίτης- Ποσειδώνα θα φέρει κάποια εύνοια στα οικονομικά σας πιθανότατα από άτομα της οικογένειας.  Η Τρίτη και η Τετάρτη είναι καλές μέρες να ασχοληθείτε με τον χώρο του σπιτιού και την οικογένεια. Οι γεννημένοι 25/11ου εξακολουθούν να είναι πιεσμένοι από ευθύνες που τους έχουν ανατεθεί ενώ οι 6/12ου έχουν εύνοια σε οτιδήποτε και αν κάνουν.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

H εβδομάδα χαρακτηρίζεται από το πέρασμα του Άρη στους Διδύμους και την αντίθεση του με τον Κρόνο που σε εσάς φέρνει αντιδράσεις και κόντρες στον χώρο της δουλειάς κάτι που αναστατώνει το κλίμα και στο χώρο του σπιτιού και σας βαραίνει ψυχολογικά. Η Τρίτη και η Τετάρτη είναι μέρες που ευνοούν τις συζητήσεις και τις μετακινήσεις σας ενώ το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα σας χαρίσει ένα ωραίο Σαββατοκύριακο παρέα με ανθρώπους που αγαπάτε. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο έχουν να περιμένουν κάποιου είδους συναισθηματική χαρά ενώ οι 6/1ου θα πρέπει να προσέχουν παντού και τα πάντα.

Υδροχόος

Ευχάριστα ξεκινά η εβδομάδα για τους γεννημένους 21 έως 24/1ου  που έχουν να περιμένουν θετικά  μηνύματα, προσκλήσεις και συναισθηματικές χαρές ενώ προσοχή πρέπει να δείξετε οι υπόλοιποι σε λογία και παρεμβολές τρίτων που θα μπορούσαν να βλάψουν τις σχέσεις σας με ανθρώπους της καρδιάς  σας. Η Τρίτη και η Τετάρτη είναι οι καλύτερες μέρες να ασχοληθείτε με την τακτοποίηση των οικονομικών σας ενώ θετικό για τα επαγγελματικό-οικονομικά σας δείχνει και το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα το Σάββατο. Την Κυριακή είναι καλή μέρα να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια.

 

Ιχθείς

Η Τρίτη και η Τέταρτη είναι καλές μέρες να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα θέλω σας ενώ αντίθετα  νευρικότητα και εντάσεις στο χώρο τους σπιτιού φέρνει η αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο την Παρασκευή, πιθανόν για κάποιο οικονομικό ζήτημα. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα το Σάββατο θα σας δώσει συναισθηματικές χάρες κάθε μορφής κάνοντας το Σαββατοκύριακο ιδανικό για να ασχοληθείτε με τον χώρο του σπιτιού και την οικογένεια.  Οι  γεννημένοι 21/2ου είναι οι πιο πιεσμένο απ’ όλους ενώ οι 28/2 θα έχουν αποδοτική έμπνευση σε ότι και αν κάνουν.

 

.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα