7ο Φεστιβάλ μελιού & προιόντων μέλισσας με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Το Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας αποτελεί τη σημαντικότερη εκδήλωση του κλάδου που γίνεται στην Ελλάδα, ενισχύοντας την εικόνα ενός σημαντικού προϊόντος.

Το Φεστιβάλ πλαισιώνεται από Επιστημονικές Ημερίδες και Συνέδρια ενημερώνοντας τους παραγωγούς για τις νέες τεχνικές και μεθόδους ενώ πρωταρχικός στόχος είναι η προβολή και η προώθηση του επώνυμου ελληνικού μελιού και των προϊόντων κυψέλης στο καταναλωτικό κοινό και στους χώρους μαζικής εστίασης.

Στο 7ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας, που διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην Αθήνα, από 4 έως 6 Δεκεμβρίου 2015, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου διέθετε το μεγαλύτερο περίπτερο φιλοξενώντας 39 παραγωγούς από τα εξής νησιά: Αμοργό, Άνδρο, Ίο, Κάλυμνο, Κάρπαθο, Κάσο, Κέα, Κύθνο, Πάρο, Ρόδο, Σίφνο και Τήνο. Στο χώρο του περιπτέρου της, επίσης, οι μικροί φίλοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δρώμενα από το διαδραστικό- διδακτικό παραμύθι «Η Μελίτα και τα μυστικά της κυψέλης».

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Κρι Κρι: και στραγγιστό γιαούρτι 2% και μέλι
Next Πολεμώντας τον τρόμο: η ΕΕ στοχεύει την Οδηγία για τα όπλα