3ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους του Eurochannel,από την Επιτροπή Νέων του Σπιτιού της Ευρώπης στη Ρόδο

Με θέμα την αγάπη σε όλες της εκφάνσεις της όπως έρωτας, αγάπη για την τέχνη, αγάπη για την πατρίδα, αγάπη για τη ζωή κλπ, 54 ταινίες μικρού μήκους από όλες τις περιοχές της Ευρώπης θα προβληθούν στην Ρόδο, στα πλαίσια του 3ου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους του Eurochannel. Οικοδεσπότης η Επιτροπή Νέων του Σπιτιού της Ευρώπης στη Ρόδο που μετά τις ΗΠΑ, την Αργεντινή, την Πορτογαλία, την Κολομβία, το Μεξικό, τη Βραζιλία, κ.α. φιλοξενεί μια μοναδική συλλογή ταινιών. Ένα μαγικό ταξίδι στον σύγχρονο Ευρωπαϊκό Κινηματογράφο, με ταινίες στην πρωτότυπη εκδοχή τους, στην πρωτότυπη γλώσσα τους, με αγγλικό υποτιτλισμό. Πρεμιέρα την Τετάρτη 3 Απριλίου στις 20:00 και κάθε μέρα την ίδια ώρα έως 10 Απριλίου, στο Κινηματοθέατρο Παλλάς.

Published by

Κατερίνα Σταματελοπούλου

Σπούδασε Λογιστική - Marketing, Αποτελεσματική Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών (Mini MBA) στο πρόγραμμα elearning του Πανεπιστημίου Αιγαίου, και Marketing and Communication Management στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εμπνευστής και υπεύθυνη του flust.gr. Είναι social media marketer και δραστηριοποιείται στο Digital Marketing & Communication Management
Prev “Γλιγωρεύσετε”, H προφητεία του Καποδίστρια, του Βαγγέλη Γεωργίου
Next My Samos, επιμέλεια Κική Τσακίρη

Leave a comment

Για προστασία της εργασίας μας, έχουμε απενεργοποιήση το δεξί κλικ! Αν επιθυμείτε να μοιραστείτε το περιεχόμενό μας, χρησιμοποιείστε τα κουμπιά κοινοποίησης.