Όχι άλλα τεράστια resort hotels, στην Καραϊβική

flickr.com @ A Lion's Heart

Κρυμμένα ανάμεσα στα πολλά και μεγάλα resort της Καραϊβικής υπάρχουν και κάποια ξενοδοχεία με διαφορετική προσέγγιση και είναι μοναδικά, προσωπικά και ξεχωριστά μπουτίκ- ξενοδοχεία. Φιλόξενα με χαλαρή διάθεση και φιλικά προς το περιβάλλον, αυτά τα ξενοδοχεία είναι μερικά από τα καλύτερα της περιοχής, προσφέροντας εξατομικευμένες υπηρεσίες, πολυτέλεια και πραγματικά χαλαρωτική ατμόσφαιρα, σε αντίθεση με τα τεράστια all-inclusive resort, σημειώνει σε άρθρο της η huffingtonpost.com με πληροφορίες απο το τουριστικό site oyster.com.

Η εποχή των τεράστιων απρόσωπων  ξενοδοχείων φαίνεται πως δίνει την θέση της σε μικρά ξενοδοχεία μπουτίκ, με ιδιαίτερο χαρακτήρα, που μπορούν να προσφέρουν στον επισκέπτη μια οικειότητα σε συνδυασμό με πολυτέλεια και πιο προσωπικές παροχές υπηρεσιών.

Με 21 δωμάτια μόνο, το  GoldenEye είναι με σιγουριά το πιο μοντέρνο και πιο πολυτελές θέρετρο της Τζαμάικα. Είναι επίσης το νησί του συγγραφέα  Ian Fleming,  στο οποίο ο συγγραφέας έγραψε  14 από τα μυθιστορήματα του James Bond. δραστηριότητες του εργοταξίου.
Με 21 δωμάτια μόνο, το GoldenEye είναι με σιγουριά το πιο μοντέρνο και πιο πολυτελές θέρετρο της Τζαμάικα. Είναι επίσης το νησί του συγγραφέα Ian Fleming, στο οποίο ο συγγραφέας έγραψε 14 από τα μυθιστορήματα του James Bond.
Αναμφίβολα ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία στο St. Barts, με 15 βίλες το  Ξενοδοχείο Le Toiny διαθέτει μια παριζιάνικη ατμόσφαιρα, και βρίσκεται μέσα σε 28 καταπράσινα στρέμματα από φυσικούς λόφους και παραλία. Οι ιδιωτικές βίλες είναι  άνετες και πλήρως εξοπλισμένες η καθεμία με ιδιωτική πισίνα υπερχείλισης και με απίστευτη θέα. Το γαλλικό εστιατόριο που διαθέτει είναι από τα διασημότερα γεγονός που προσελκύει προσωπικότητες από όλο τον κόσμο.
Αναμφίβολα ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία στο St. Barts. Με 15 βίλες το Ξενοδοχείο Le Toiny διαθέτει μια παριζιάνικη ατμόσφαιρα, και βρίσκεται μέσα σε 28 καταπράσινα στρέμματα από φυσικούς λόφους και παραλία. Οι ιδιωτικές βίλες είναι άνετες και πλήρως εξοπλισμένες η καθεμία με ιδιωτική πισίνα υπερχείλισης και με απίστευτη θέα. Το γαλλικό εστιατόριο που διαθέτει είναι από τα διασημότερα γεγονός που προσελκύει προσωπικότητες από όλο τον κόσμο.
Για αυτούς που αναζητούν ηρεμία και γαλήνη Zoetry Agua είναι το ιδανικό ξενοδοχείο. Απομονωμένο και με 53 δωμάτια βρίσκεται  μια ώρα από το αεροδρόμιο αλλά δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεται ένα εκατομμύριο μίλια από Πούντα Κάνα όπου βρίσκονται τα mega-resorts. Αποτελείται από σουίτες με  απομονωμένες βεράντες, καθώς και ιδιωτικές πισίνες, ότι πρέπει για  χαλαρωτικές αποδράσεις. Για το λόγο αυτό άλλωστε το Agua είναι ίσως ένα από τα καλύτερα σημεία για μήνα του μέλιτος στην Καραϊβική.
Για αυτούς που αναζητούν ηρεμία και γαλήνη το Zoetry Agua είναι το ιδανικό ξενοδοχείο. Απομονωμένο και με 53 δωμάτια βρίσκεται μια ώρα από το αεροδρόμιο αλλά δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεται ένα εκατομμύριο μίλια από το Πούντα Κάνα όπου βρίσκονται τα mega-resorts. Αποτελείται από σουίτες με απομονωμένες βεράντες, καθώς και ιδιωτικές πισίνες, ότι πρέπει για χαλαρωτικές αποδράσεις. Για το λόγο αυτό άλλωστε το Agua είναι ίσως ένα από τα καλύτερα σημεία για μήνα του μέλιτος στην Καραϊβική.

 

 

 

 

 

 

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev MARE NOSTRUM: Η ημερίδα που έγινε θεσμός!, της Μαγδαληνής Τσουρδιού
Next Γυναίκα στη Σαουδική Αραβία