Όταν τα smart phones «κλέβουν» τις στιγμές της ζωής μας

Ένα βίντεο που ανέβηκε στο YouTube στις 22 Αυγούστου έχει ήδη ξεπεράσει τα 11.000.000 view δείχνοντας πώς είναι η ζωή και οι στιγμές μας κρατώντας πάντα στο χέρι ένα smartphone.

Πόσο έχουν επηρεάσει τις ζωές μας και τις στιγμές που μοιραζόμαστε με τους φίλους μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα; To βίντεο προσπαθεί να δείξει την αποξένωση που τελικά προκαλεί η συνεχής ενασχόληση με τα κινητά τηλέφωνα και τις εφαρμογές τους και καταφέρνει περίφημα με έναν εξαιρετικό τρόπο να προβληματίσει.

Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει και ένα σχόλιο άνδρα στο YouTube όπου αναφέρει ότι μετά από ένα μήνα χωρίς την εξάρτηση από το smartphone νιώθει πιο ελεύθερος να απολαύσει και να παρατηρήσει τα πράγματα που συμβαίνουν στην ζωή του μαζί με τους φίλους του. “Απολαμβάνω και πάλι τα φυσικά συναισθήματα” σχολιάζει.

Και κάπου εδώ η ρήση «παν μέτρον άριστον» φαίνεται να βρίσκει την θέση της…

 

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Η σκάλα της Santa Maria del Monte
Next Στην υγειά μας, της Μαριλένας Καραφώτη