Όλος ο κόσμος online από το facebook

Από το Μεξικό όπου βρισκόταν καλεσμένος από τον δισεκατομμυριούχο Carlos Slim, o Mark Zuckerberg δήλωσε ότι το facebook σκοπεύει να δαπανήσει δισεκατομμύρια δολάρια με στόχο να φέρει το διαδίκτυο σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι το Facebook έχει να δαπανήσει δισεκατομμύρια δολάρια κατά την επόμενη δεκαετία για να συμβεί αυτό, πιστεύω ότι μακροπρόθεσμα θα αποδειχτεί ωφέλιμο για την εταιρεία αλλά και για τον κόσμο.”

Περίπου 3 δισεκατομμύρια άνθρωποι θα έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο από το τέλος του 2014, σύμφωνα με τη Διεθνή Ένωση Τηλεπικοινωνιών και από αυτούς το 1,3 δισεκατομμύρια άνθρωποι, χρησιμοποιούν το Facebook.

Πιστεύω ότι … όταν όλοι είναι στο διαδίκτυο οι επιχειρήσεις και οι οικονομίες θα είναι καλύτερες” δήλωσε ο ισχυρός άντρας του facebook

REUTERS/EDGARD GARRIDO
REUTERS/EDGARD GARRIDO

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Πάντα την Κυριακή..., της Εμμανουέλας Κόκκαλη
Next Κινηματογραφικοί διώκτες του Τζακ Αντεροβγάλτη, του Βαγγέλη Γεωργίου