Όλοι ίσοι, όλοι διαφορετικοί… στο Πασχαλινό Bazaar από το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α

photo

Το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.) «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» είναι ένα μη κερδοσκοπικό, Ειδικώς Αναγνωρισμένο Φιλανθρωπικό Σωματείο. Λειτουργεί ως μονάδα εξυπηρέτησης αναγκών εκπαίδευσης 65 Ατόμων στην Ηλιούπολη. Απευθύνεται σε νέους και νέες άνω των 14 ετών με νοητική υστέρηση, αυτισμό μέσης ή υψηλής λειτουργικότητας και σύνδρομο Down. Παρέχει υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής υποστήριξης ανοικτού τύπου από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό.

Bασικοί στόχοι του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. είναι η ανάπτυξη και ολοκλήρωση της προσωπικότητας των εκπαιδευομένων μας. Η κοινωνικοποίησή τους μέσω της συμμετοχής τους σε πολιτιστικές-αθλητικές δραστηριότητες και ποικίλα δρώμενα. Η ένταξη και υποστήριξή τους σε εκπαιδευτικά προγράμματα και προγράμματα προ-επαγγελματικής κατάρτισης με την συμμετοχή τους σε εξειδικευμένα εργαστήρια, καθώς και η διεκδίκηση των προϋποθέσεων εκείνων που απαιτούνται για μια φυσιολογική και αξιοπρεπή ζωή των ατόμων αυτών, των οικογενειών τους και γενικότερα των Ατόμων με Αναπηρίες.

Την Πέμπτη 3 έως και το Σάββατο 5 Απριλίου 2014 το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» διοργανώνει Πασχαλινό Bazaar στο Athens Metro Mall (Λεωφόρος Βουλιαγμένης 276, 173 43, Άγιος Δημήτριος). Στο Bazaar θα παρευρεθούν το Σάββατο στις 15:00 οι Πρωταγωνιστές από την Θεατρική παράσταση «Μπλουμ»:

Λεωνίδας Κακούρης
Ηρώ Μουκίου
Ορέστης Τρίκας
Κατερίνα Τσάβαλου

Ώρες: Ώρες καταστημάτων του Εμπορικού Κέντρου

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev 6ος Διεθνής Διαγωνισμός Πιάνου Ρόδου
Next Ανάληψη ευθυνών ή ευθυνοφοβία; της Σοφίας Χατζηχρυσαφή