«Όλα τα ΝΑΙ του κόσμου»: Μια συναυλία στην Τεχνόπολις κατά των ναρκωτικών

Παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών την Τέταρτη 26 Ιουνίου  και το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) η Μονάδα Απεξάρτησης 18 ΑΝΩ και η «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, διοργανώνουν μεγάλη συναυλία αφύπνισης κατά των ναρκωτικών και των εξαρτήσεων. Στη συναυλία που θα ξεκινήσει στις 21:00, συμμετέχουν αλφαβητικά και αφιλοκερδώς οι: Θανάσης Αλευράς, Ηρώ, Θέμης Καραμουρατίδης, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Φιλοθέη Μωρίκη, Onirama, Τάνια Τσανακλίδου και Μιχάλης Χατζηγιάννης. Επίσης Μαζί τους και τα συγκροτήματα των προγραμμάτων απεξάρτησης: ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ και 18 ΑΝΩ.Σκοπός της συναυλίας η ενίσχυση των προγραμμάτων απεξάρτησης.

O τίτλος της συναυλίας είναι εμπνευσμένος από το cd «Όλα τα ΝΑΙ του κόσμου» της Ηρώς στο οποίο συμμετέχουν και άλλοι γνωστοί τραγουδιστές και ηθοποιοί.To cd βασίζεται στα βιβλία «Όλα τα Ναι του κόσμου» και «Δε μ’ αγαπάς, μ’ αγαπάς»από τις Εκδόσεις Καστανιώτη, της συγγραφέως και καθηγήτριας Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Φωτεινής Τσαλίκογλου. Με βάση τα βιβλία δημιουργήθηκαν 11 τραγούδια και 8 κείμενα που υπάρχουν στο cd, ενώ όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του, θα διατεθούν στο Σωματείο «Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος» και στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων «ΚΕ.Θ.Ε.Α.».

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Ζήσε την κάθε στιγμή, της Αναστασίας Κορινθίου
Next Η πολιτική ουσία της αλλαγής, της Χριστίνας Καλογεροπούλου