Ωραία η ζωή! της Εμμανουέλας Κόκκαλη

Ήμασταν μόνο 3 μέρες στο νέο σπίτι, όταν χτύπησε η πόρτα. Και ήταν η Ελένη Πετρουλάκη! Όχι η ίδια δηλαδή, ένα πακέτο από εκείνη και την Μαρινόπουλος Α.Ε. με το μήνυμα ”η ζωή είναι ωραία”!

Συμβολικό το πρώτο δώρο του νέου σπιτιού. Νόστιμο, υγιεινό και αισιόδοξο! Γάλα καρύδας, τριμμένο ινδοκάρυδο, μπανάνα και lime μαζί με μια συνταγή για smoothie χορταστικό και θρεπτικό που μας δίνει ενέργεια μετά από μια κουραστική ημέρα ή στο διάλειμμά μας από τη δουλειά.

Στο νέο portal www.zoiorea.gr υλοποιείται μια μοναδική καμπάνια ενημέρωσης για μια ζωή ωραία! Με σημείο αναφοράς τις τρεις θεματικές ενότητες: διατροφή, ομορφιά, άθληση, μπορούμε να συγκεντρώσουμε χρήσιμα ”μυστικά ευτυχίας” και να τα υιοθετήσουμε εύκολα στην καθημερινότητα.

Η καταξιωμένη fitness instructor, επαγγελματίας και μητέρα, αλλά και μια ομάδα έμπειρων επιστημονικών συνεργατών, μέσα από το zoiorea.gr μας βοηθούν να ανακαλύψουμε τα ωραία της ζωής!

Εμένα, αμέσως μόλις παρέλαβα το πακέτο, μου έφτιαξαν τη διάθεση και με έστειλαν αμέσως κουζίνα για να φτιάξω ένα εναλλακτικό κέικ με τα καλούδια τους. Το απόγευμα θα πηγαίναμε στον 5ο να γνωρίσουμε το νέο μας διαχειριστή. Με άδεια χέρια θα πήγαινε η Εμμανουέλα η Κόκκαλη; Ποτέ!!

Βρήκα το απίθανο κέικ της Sugar Buzz  και χτυπήσαμε την πόρτα με το ταψάκι στο χέρι! Μοναδική γεύση, ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, χαμηλή σε θερμίδες και νηστίσιμη!

Published by

Εμμανουέλα Κόκκαλη

Γράφει με μεγάλη χαρά κείμενα με συνταγές που η ίδια μαγείρευε καθημερινά στο σπίτι της.Ένα απόγευμα, τον Φεβρουάριο του 2010, καθώς διαβάζει ένα blog, ακολουθεί τα βήματα δημιουργίας ενός δικού της και βρίσκεται μπροστά σε μια χαρούμενη σελίδα με το όνομα Εating Αround, ένα blog φαγητού. Παράλληλα, δίνει κείμενα στο trome.gr, το lovecooking.gr και το lifezone.gr, το AthinoramaUmami.gr, το exostispress.gr και φυσικά στο Flust.gr. Μαγειρεύει επίσης στην εκπομπή Join Us του Σκαι και είναι ραδιοφωνική παραγωγός στο amagiradio.com
Prev Χωρίς καφεΐνη αλλά για τους λάτρεις του καφέ, από την NESPRESSO
Next SOPHIA: Μια εταιρεία πολιτιστικής επιχειρηματικότητας, της Κατερίνας Σταματελοπούλου