Φώτο: O Nicky Bay φωτογραφίζει πολύχρωμα «πλάσματα»

Μπορεί για τους περισσότερους οι αράχνες να είναι απλά απωθητικά έντομα, όμως o φωτογράφος Nicky Bay τα φωτογράφισε από την «όμορφη» πλευρά τους και ομολογουμένως στις φωτογραφίες δείχνουν πολύχρωμα και πολύ όμορφα πλάσματα. Όπως έγραψε στο blog του “Κρατήστε και μία επιφύλαξη για αυτά τα μικρά πλάσματα, γιατί θα μπορούσαν να είναι ακριβώς δίπλα σας ακόμη και στο σπίτι σας.” Ο Bay τράβηξε τις περισσότερες φωτογραφίες στην Σιγκαπούρη και ονόμασε το άλμπουμ «αστική ζούγκλα».

Βλέποντας πάντως τις φωτογραφίες και την οπτική του φωτογράφου για τις αράχνες, ίσως ξεπεράσουμε τον φόβο και την αηδία που μας προκαλούν γενικά και τις δούμε με άλλο «μάτι»… άλλωστε βρίσκονται και αυτές στη «ζούγκλα» του σπιτιού μας. Περισσότερες φωτογραφίες εδώ

Δημοσιεύθηκε από

editor

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, με θετική διάθεση, σκοπός μας είναι η έμπνευση όπως επίσης και η προβολή της νέας ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *