Φωτο:Οι πιο όμορφες λίμνες

Φωτογραφίες από τις πιο όμορφες λίμνες του κόσμου. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Huffington post αποτυπώνεται η ομορφιά της κάθε λίμνης, η καθεμιά για διαφορετικό λόγο μιας και το φυσικό περιβάλλον και η κουλτούρα της χώρας που βρίσκονται τους προσδίδει και μια ξεχωριστή γοητεία.

Σίγουρα το Μπαλί είναι γνωστό για τις παραλίες του περισσότερο από ότι για τις λίμνες του, αλλά η ομορφιά της λίμνης Μπράταν με τον ναό του Pura Ulun Danu να καθρεφτίζεται  στα νερά της είναι ένα πολύ όμορφο θέαμα.
Σίγουρα το Μπαλί είναι γνωστό για τις παραλίες του περισσότερο από ότι για τις λίμνες του, αλλά η ομορφιά της λίμνης Μπράταν με τον ναό του Pura Ulun Danu να καθρεφτίζεται στα νερά της είναι ένα πολύ όμορφο θέαμα.
Η λίμνη της Λουκέρνης στην Ελβετία έχει μια ξεχωριστή ομορφιά από όλες τις λίμνες της χώρας των Άλπεων.
Η λίμνη της Λουκέρνης στην Ελβετία έχει μια ξεχωριστή ομορφιά από όλες τις λίμνες της χώρας των Άλπεων.

 

Το 1951 ο  Maharana Udai Singh επέλεξε να χτίσει το παλάτι του στη λίμνη Pichola, μια τεχνητή λίμνη από τον 14ο αιώνα.
Το 1951 ο Maharana Udai Singh επέλεξε να χτίσει το παλάτι του στη λίμνη Pichola, μια τεχνητή λίμνη από τον 14ο αιώνα.

 

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev George Clooney και Sandra Bullock μαζί στην ταινία «Gravity»
Next Διαγωνισμός φωτογραφίας «Η ευρωπαϊκή ιστορία»