Φωτογραφίες της πανσελήνου από όλο τον κόσμο

Η πιο φωτεινή πανσέληνος του χρόνου μάγεψε και έδωσε την δυνατότητα για απίστευτες φωτογραφίες από όλο τον κόσμο. Το φεγγάρι ήταν στο πλησιέστερο σημείο του με τη γη 30% φωτεινότερο από ότι συνήθως και 14% μεγαλύτερο. Και μπορεί για την πανσέληνο να έχουν γραφτεί αμέτρητοι θρύλοι και ιστορίες για λυκάνθρωπους και παράξενα φυσικά φαινόμενα όπως και την επίδραση που έχει στα ζώδια, όμως ήταν ένας πολύ καλός λόγος για να υψωθεί το βλέμμα στον ουρανό και να απολαύσει το θέαμα.

Οι φωτογράφοι του time φωτογράφισαν το ολόγιομο φεγγάρι σε όλα τα μέρη του κόσμου και βέβαια ανάμεσα στις φωτογραφίες υπάρχει και η πανσέληνος όπως αποθανατίστηκε στο Σούνιο. Στη φώτο του εξωφύλλου τουρίστες θαυμάζουν τη θέα της πανσελήνου σε κτίρια της Σιγκαπούρη.

Η πανσέληνος στην Μαδρίτη
Η πανσέληνος στην Μαδρίτη
Στο Μανχάταν την ώρα που ένα αεροπλάνο περνά μπροστά από το φεγγάρι
Στο Μανχάταν την ώρα που ένα αεροπλάνο περνά μπροστά από το φεγγάρι
Το φεγγάρι στο Σούνιο σε μια μαγευτική φωτογραφία
Στο Σούνιο το φεγγάρι σε μια μαγευτική φωτογραφία

 

 

 

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Η πολιτική ουσία της αλλαγής, της Χριστίνας Καλογεροπούλου
Next Βόλτα στο διάστημα… με τραίνο