Φωτεινά χρώματα… εξωτικές γεύσεις, της Εμμανουέλας Κόκκαλη

Άτιτλο

Από εδώ και πέρα, θα σας δείχνω μόνο χρωματιστά και χαρούμενα πιάτα. Άνοιξη παντού, στις γεύσεις και τα αρώματα. Απολαύστε ένα νόστιμο βιντεάκι από το Joy, με μια εξωτική συνταγή, μυρωδάτη, λαχταριστή, πικάντικη. Ενώ οι φακές αποτελούν το κύριο υλικό μας, αυτό που κλέβει την παράσταση, θεωρώ ότι είναι το αβοκάντο. Μια υπέροχη τροφή, με μεγάλη διατροφική αξία και ξεχωριστή γεύση. Προσέξτε, όταν καθαρίζετε το αβοκάντο, να κρατάτε το πρασινωπό χρώμα που βρίσκεται ακριβώς κάτω από τη φλούδα του, γιατί εκεί βρίσκονται συγκεντρωμένα όλα τα αντιοξειδωτικά στοιχεία. Βάλτε το σε σαλάτες, σε πουρέδες λαχανικών, σε φρουτοσαλάτες, σε διάφορα ντιπ και απολαύστε το φωτεινό του χρώμα και την εξωτική γεύση του.

Σαλάτα με φακές και αβοκάντο

 

Published by

Εμμανουέλα Κόκκαλη

Γράφει με μεγάλη χαρά κείμενα με συνταγές που η ίδια μαγείρευε καθημερινά στο σπίτι της.Ένα απόγευμα, τον Φεβρουάριο του 2010, καθώς διαβάζει ένα blog, ακολουθεί τα βήματα δημιουργίας ενός δικού της και βρίσκεται μπροστά σε μια χαρούμενη σελίδα με το όνομα Εating Αround, ένα blog φαγητού. Παράλληλα, δίνει κείμενα στο trome.gr, το lovecooking.gr και το lifezone.gr, το AthinoramaUmami.gr, το exostispress.gr και φυσικά στο Flust.gr. Μαγειρεύει επίσης στην εκπομπή Join Us του Σκαι και είναι ραδιοφωνική παραγωγός στο amagiradio.com
Prev Elisa Ferreira: Κάποιες τράπεζες είναι μεγαλύτερες από τα κράτη μέλη
Next Τι φοβούνται οι άνθρωποι; της Αναστασίας Κορινθίου