Φωνητική μετάφραση από την skype, η κατάρριψη των γλωσσικών εμποδίων

Πολύ σύντομα, η Microsoft θα είναι σε θέση να παρέχει στους χρήστες του Skype άμεση φωνητική μετάφραση, σύμφωνα με ανακοίνωση από τον ίδιο τον CEO της Microsoft, Satya Nadella, σε συνέδριο στις 27 Μαΐου. Η Microsoft Research, έχει επικεντρωθεί στη μηχανική μετάφραση για περισσότερα από 10 χρόνια. Ο Eric Rudder διευθύνων σύμβουλος έρευνας και στρατηγικής της Microsoft και ο Peter Lee επικεφαλής της Microsoft Research πιστεύουν ότι η εταιρεία θα καταφέρει μέσα από αυτό το project να καταρρίψει τα γλωσσικά εμπόδια, επιτρέποντας στους ανθρώπους να συνδεθούν με τρόπους που ποτέ πριν δεν ήταν δυνατό.

Ο Μεταφραστής Skype έχει αναπτυχθεί από κοινού από τις ομάδες Skype και Microsoft Research, και συνδυάζει φωνή και IM τεχνολογίες Microsoft με βάση την αναγνώριση ομιλίας έτσι ώστε να μπορεί να παραδώσει σχεδόν σε πραγματικό χρόνο μια διαγλωσσική επικοινωνία.

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Το διαδίκτυο σε ζωντανή... μετάδοση
Next Dress code: Τι να φορέσετε αν επισκεφτείτε το Κατάρ αυτό το καλοκαίρι