Φυσική ομορφιά

Το πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε σωστά το πρόσωπο μας για να διατηρείτε η λάμψη και η φρεσκάδα στο δέρμα μας,διαβάζουμε στο vogue

5 βασικοί κανόνες που θα μας βοηθήσουν:

1) Πίνοντας φρέσκους χυμούς,τρώγοντας φρέσκα φρούτα, κάθε μέρα και όχι στο κάπνισμα!

2) Καθαρίζοντας καλά κάθε βράδυ το πρόσωπο, είτε με καθαριστική λοσιόν, είτε με ειδικό σαπούνι.

3) Μια ή δυο φορές την εβδομάδα  βάζουμε μια μάσκα φρούτων και λουλουδιών,  που θα αφαιρέσει τα ανθυγιεινά κύτταρα,αφήνοντας λαμπερό το δέρμα.

4) Μετά από μια πτήση, βάλτε το πρόσωπο και το σώμα σας στον ατμό με ένα ζεστό ντους. Θα χαλαρώσετε και θα σας ενυδατώσει. Σιγουρευτείτε ότι χρησιμοποιείτε μια ενυδατική μάσκα.

5) Όταν ξυπνάτε το πρωί, βρέξτε ένα βαμβάκι με τσάι και πιέστε απαλά στα μάτια σας. Θα σας αναζωογονήσει για να ξεκινήσετε την μέρα σας.

Φέτος υποστηρίζουμε το minimalism trend για φυσική ομορφιά!

 

Published by

Κατερίνα Σταματελοπούλου

Σπούδασε Marketing, Αποτελεσματική Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών (MBA), και Marketing and Communication Management. Εμπνευστής και υπεύθυνη του flust.gr. Είναι Social Media Strategist και Managing Director στην εταιρία Nettings Destination Management Company
Prev Καλή Χρονιά από το flust
Next Επιχείρηση διάσωσης του όστρακου ναυτίλος

Leave a comment

Για προστασία της εργασίας μας, έχουμε απενεργοποιήση το δεξί κλικ! Αν επιθυμείτε να μοιραστείτε το περιεχόμενό μας, χρησιμοποιείστε τα κουμπιά κοινοποίησης.