Φτιάξε τη μεγαλύτερη σοκολάτα για καλό σκοπό

1474637_523310681098277_1203520818_n

Οι Σοκολάτες Υγείας Παυλίδη δημιουργoύν με τους χρήστες του διαδικτύου τη μεγαλύτερη σοκολάτα στο Internet με σκοπό να βοηθήσει συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Με ποιόν τρόπο;

Φτιάξε και πρόσθεσε το δικό σου «εικονικό» κομμάτι σοκολάτας, μοιράσου το στο Facebook και η εταιρία Παυλίδη θα προσφέρει ίση ποσότητα από Σοκολάτες Υγείας Παυλίδη στο ΜΚΟ Praksis. Για κάθε 9 κομμάτια που φτιάχνονται, θα προσφέρει μία Σοκολάτα Υγείας Παυλίδη.

H Praksis (Προγράμματα Ανάπτυξης, Κοινωνικής Στήριξης και Ιατρικής Συνεργασίας), είναι μία ανεξάρτητη Μη Κυβερνητική Οργάνωση, που έχει σαν κύριο στόχο τη δημιουργία, εφαρμογή και υλοποίηση προγραμμάτων ανθρωπιστικής και ιατρικής δράσης.
Κύριος στόχος είναι η καταπολέμηση του κοινωνικού και οικονομικού αποκλεισμού των ευπαθών κοινωνικά ομάδων και η υπεράσπιση των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων τους.

Τα προγράμματα της PRAKSIS, δε θεωρούνται «ξεκίνημα από το μηδέν», καθώς είναι «η επόμενη μέρα» προγραμμάτων που λειτουργούν από το Νοέμβριο του 1996. Προγράμματα που με βάση τα δύο Πολυϊατρεία στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη προσφέρουν εδώ και 16 χρόνια.

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Δυστυχώς, η Βασίλισσα είναι τρελή για σένα, του Βαγγέλη Γεωργίου
Next Η δικτύωση είναι δημιουργική, της Μαριλένας Καραφώτη