Φορέστε το και λερωθείτε άφοβα

bea32149aa9335639d4d7c4c738c8f11_large

Φορέστε το αγαπημένο σας μπλουζάκι και μην πανικοβληθείτε αν τρώγοντας το λερώσετε με κόκα κόλα μιλκ σεικ κόκκινο κρασί η με οτιδήποτε άλλο. Αυτό τουλάχιστον μας εγγυάται ένα ς φοιτητής από το San Francisco ο Patel που δημιούργησε ένα κανονικό μπλουζάκι με ενσωματωμένη την νανοτεχνολογία στις ίνες του χωρίς κανέναν απολύτως ερεθισμό στο δέρμα.

Μετά την δοκιμή της μεθόδου του , ο φοιτητής δημιούργησε μια σελίδα σχετικά με την εφεύρεση με το όνομα Silic, στην ιστοσελίδα Kickstarter, και με τη μέθοδο του crowdfunding κατάφερε να μαζέψει £ 12.250 πριν ακόμα από το τέλος της εκστρατείας που λήγει 26 Ιανουαρίου. Τα μπλουζάκια αναμένεται να κυκλοφορήσουν στο εμπόριο τον Μάιο στην τιμή των £ 30.

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Έρευνα: Πόσοι έλληνες δεν γνωρίζουν το internet;
Next #food4good : νόστιμη γιορτή αγάπης, της Εμμανουέλας Κόκκαλη