Φιλέτο ψαριού με μπρόκολο στο φούρνο και σάλτσα μουστάρδας, της Εμμανουέλας Κόκκαλη

Γιατί ένα πιάτο χαμηλό σε θερμίδες, μπορεί να είναι και λαχταριστό. Επίσης, νομίζω, ότι το μπρόκολο ψητό στο φούρνο με σάλτσα μουστάρδας, είναι πιο ενδιαφέρον. Για δείτε την πρότασή μου και ίσως το καταφέρετε να το τηρήσετε αυτό το »από Δευτέρα δίαιτα»!

*Ευχαριστώ θερμά και το think pig για τα custom made πιάτα! Μπορείτε κι εσείς να παραγγείλετε τα δικά σας μοναδικά πιάτα/κούπες/σουπλά, εδώ http://thinkpigdeco.weebly.com/

Published by

Εμμανουέλα Κόκκαλη

Γράφει με μεγάλη χαρά κείμενα με συνταγές που η ίδια μαγείρευε καθημερινά στο σπίτι της.Ένα απόγευμα, τον Φεβρουάριο του 2010, καθώς διαβάζει ένα blog, ακολουθεί τα βήματα δημιουργίας ενός δικού της και βρίσκεται μπροστά σε μια χαρούμενη σελίδα με το όνομα Εating Αround, ένα blog φαγητού. Παράλληλα, δίνει κείμενα στο trome.gr, το lovecooking.gr και το lifezone.gr, το AthinoramaUmami.gr, το exostispress.gr και φυσικά στο Flust.gr. Μαγειρεύει επίσης στην εκπομπή Join Us του Σκαι και είναι ραδιοφωνική παραγωγός στο amagiradio.com
Prev Φωτογραφίζοντας από το διάστημα
Next Τι μπορεί να κάνει η Ευρώπη για να βελτιώσει την κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων παγκοσμίως;

Leave a comment

Για προστασία της εργασίας μας, έχουμε απενεργοποιήση το δεξί κλικ! Αν επιθυμείτε να μοιραστείτε το περιεχόμενό μας, χρησιμοποιείστε τα κουμπιά κοινοποίησης.