Φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας με διαστημική λάμψη

Το Φεστιβάλ Βενετίας το αρχαιότερο Φεστιβάλ Κινηματογράφου άνοιξε τις πύλες του με τους αστέρες να φωτογραφίζονται στο κόκκινο χαλί του. Ως ένα από τα πιο αναγνωρισμένου κύρους κινηματογραφικά φεστιβάλ, αποτελεί μέρος της φημισμένης Μπιενάλε της Βενετίας. Στο νησί Λίντο κάθε χρόνο στα τέλη Σεπτέμβρη στο ιστορικό Palazzo del Cinema γίνονται οι προβολές των ταινιών με έπαθλο τον Χρυσό Λέοντα που απονέμεται στην καλύτερη ταινία του φεστιβάλ.

Φέτος την παράσταση ήδη έχουν κλέψει ο George Clooney και η Sandra Bullock με την παρουσία τους στο φεστιβάλ για την καινούργια τους ταινία “Gravity”. Η νέα ταινία σε σκηνοθεσία Αλφόνσο Κουαρόν, άνοιξε το φετινό φεστιβάλ. Η Sandra Bullock και ο George Clooney υποδύονται δύο Αμερικανούς αστροναύτες που μετά από ένα ατύχημα βρίσκονται έξω από το διαστημικό τους σκάφος προσπαθώντας να επιβιώσουν. Ο σκηνοθέτης στη συνέντευξη τύπου δήλωσε ότι προσπάθησε να φτιάξει την ταινία με ρεαλισμό αλλά όχι σαν ένα ντοκιμαντέρ ζητώντας βοήθεια και συμβουλές από αστροναύτες καθώς και από εμπειρογνώμονες..

Όσον αφορά την ελληνική συμμετοχή ο Αλέξανδρος Αβρανάς θα διεκδικήσει το Χρυσό Λιιοντάρι με την ταινία “Miss Violence”.

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Martin Luther King: 50 χρόνια από την ομιλία του κατά του ρατσισμού
Next Στην Ευρώπη τα χρέη, στην Συρία ο πόλεμος, του Μιχάλη Παπαμιχαήλ