Φεστιβάλ γεύσεων, made in Greece

Από τις 12-14 Απριλίου στην Τεχνόπολη, 100 μικροί παραγωγοί από όλη την Ελλάδα παρουσιάζουν τα εξαιρετικά προϊόντα μαζί με μια διάσημη ομάδα σεφ και γευσιγνωστών, σε μια γιορτή της ελληνικής γεύσης: Tο 1ο Φεστιβάλ «Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις»

Η ελληνική κουζίνα και τα ελληνικά προιόντα πρωταγωνιστές σε μια έκθεση εδεσμάτων και γεύσεων από τους καλύτερους παραγωγούς.Η ανάδειξη της ελληνικής γαστρονομίας από τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, είναι πρωταρχικός στόχος μιας και είναι ένας από τους κύριους λόγους που οι ξένοι τουρίστες επισκέπτονται την Ελλάδα. Ένας επιπλέον λόγος είναι η προοπτική που δίνει ο κλάδος στην επιχειρηματικότητα και στην δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Στο φεστιβάλ γεύσεων συμμετέχουν μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας. Το «Etrusco» από την Κέρκυρα (το καλύτερο εστιατόριο της Ελλάδας για το 2013), ο «Μαυρίκος» από τη Ρόδο, η «Σελήνη» από τη Σαντορίνη και ο «Θωμάς» από τη Φλώρινα.

Μια βόλτα λοιπόν στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων για να ανακαλύψετε γεύσεις σε ένα γαστριμαργικό φεστιβάλ made in Greece.

Eλλάδα Γιορτή Γεύσεις. Στις 12, 13 και 14 Απριλίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι.
Παρασκευή 4 μ.μ.-9 μ.μ.
Σάββατο και Κυριακή 10 π.μ.-9 μ.μ.

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Κούρεμα... στις ειδικές συνθήκες, της Μαγδαληνής Τσουρδιού
Next Το άρωμα, η Μέρκελ και ο κριτικός αρωμάτων Luca Turin