Το time επέλεξε καλύτερο φωτογράφο της χρονιάς τον Άγγελο Τζωρτζίνη

Παρότι οι φωτογραφίες τους μπορεί να φτάσουν και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές του πλανήτη ή να γίνουν πρωτοσέλιδα καταγράφοντας σημαντικά γεγονότα με τον φακό τους, τα ονόματα τους συνήθως γράφονται με μικρά γράμματα.

[metaslider id=22394]

Το time πέρυσι βράβευσε σαν καλύτερο φωτογράφο τον  Μπουλέντ Kilic. Φέτος η επιλογή ήταν δύσκολη μιας και τα γεγονότα ήταν πολλά και πολλοί φωτογράφοι τα κατέγραψαν με εξαιρετικό τρόπο, όμως το time λόγω και της προσφυγικής κρίσης, τελικά επέλεξε τον Άγγελο Τζωρτζίνη ως τον καλύτερο φωτογράφο του 2015.

Ο Άγγελος Τζωρτζίνης είναι 31 χρονών γεννήθηκε στο Αιγάλεω σε μια φτωχή γειτονιά. Ψάχνοντας για διέξοδο  το 2006, γράφτηκε στην Ακαδημία Δημιουργικής Φωτογραφίας στην Αθήνα, όπου κατάλαβε ότι η κάμερα θα μπορούσε να είναι η διαδρομή. Όπως είπε στο time στόχος του είναι ο κόσμος να βλέπει τις φωτογραφίες του και να καταλαβαίνει τι σημαίνουν για αυτόν.

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Το προφίλ της εβδομάδας 7 έως 13 Δεκ 2015, από τον Πέρρη Κρητικό
Next Δημιουργίες Easy Bake