Το Super Paradise της Μυκόνου πάει στη Στοκχόλμη

6065164733_44a26c6ba0_zΘέλοντας να γιορτάσουν την αύξηση πτήσεων από την Σουηδία στην Μύκονο οι διοργανωτές της 1ης τουριστικής έκθεσης Grekland Panorama, στην Στοκχόλμη, προετοιμάζουν καθημερινά πάρτι με την ομάδα του Super Paradise, κατά την διάρκεια της έκθεσης, με σκοπό να ανεβάσουν το κέφι και την θερμοκρασία στην καρδιά του χειμώνα μιας και η έκθεση θα ξεκινήσει στις 14-16 Φεβρουαρίου 2014 στο εκθεσιακό κέντρο Stockholm Globe Arenas.

Η έκθεση Grekland Panorama είναι η πρώτη αποκλειστική έκθεση για την Ελλάδα, τον τουρισμό, την γαστρονομία και τον πολιτισμό της, στην Σκανδιναβία. Είναι αξιοσημείωτο ότι κάθε χρόνο επιλέγουν την Ελλάδα για τις διακοπές τους περισσότεροι από 1,5 εκατομμύριο Σκανδιναβοί που στην πλειονότητα τους χαρακτηρίζονται ως τουρίστες με πολύ καλά ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Published by

editor

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, με θετική διάθεση, σκοπός μας είναι η έμπνευση όπως επίσης και η προβολή της νέας ελληνικής επιχειρηματικότητας.
Prev ΙΝΝOVATHENS: Καινοτομήστε με τις ιδέες σας, στην Αθήνα
Next Όχι στη σπατάλη τροφίμων για καλύτερη ζωή, από την wwf

Leave a comment

Για προστασία της εργασίας μας, έχουμε απενεργοποιήση το δεξί κλικ! Αν επιθυμείτε να μοιραστείτε το περιεχόμενό μας, χρησιμοποιείστε τα κουμπιά κοινοποίησης.