Το Pepsi Challenge επιστρέφει και προκαλεί, της Εμμανουέλας Κόκκαλη

Αν δεις έναν φίλο σου να φοράει δυο μπουκάλια Pepsi MAX και να κάνει ότι πετάει, μην τον περάσεις για τρελό. Τρελός μπορεί να είσαι εσύ που δεν έχεις πάρει ακόμα μέρος στο Pepsi Challenge, στο facebook.

Το Pepsi Challenge είναι μια παγκόσμια «παράδοση» που κρατάει 40 χρόνια τώρα, πριν το Internet, τα social media, πριν ακόμα γεννηθείς πιθανότατα εσύ.

Αυτή τη φορά επανέρχεται με ένα διαφορετικό τρόπο, επικεντρώνοντας περισσότερο στην εμπειρία του χρήστη και σε όλα αυτά που πρεσβεύει η Pepsi ως brand. Με λίγα λόγια, μπαίνει περισσότερο στην ίδια σου τη ζωή και σε προκαλεί/προσκαλεί να της προσδώσεις μια πιο… Pepsi νότα.

Πιο συγκεκριμένα, η Pepsi σε προκαλεί και σε προσκαλεί να συμμετέχεις στο Pepsi MAX Challenge μέσω της σελίδας της στο facebook. Κάθε εβδομάδα, για 12 εβδομάδα, αποδέχεσαι την πρόκληση και έτσι μπορείς να κερδίσεις πλούσια δώρα- από ένα Xbox One έως και το μεγάλο δώρο: 3000 ευρώ. Μάλιστα, όσο περισσότερους φίλους σου προσκαλείς/προκαλείς να συμμετέχουν, τόσο περισσότερες συμμετοχές κερδίζεις κι εσύ.
Τα Challenges ξεκινάνε από απλά (φωτογράφισε με συγκεκριμένο τρόπο ένα κουτάκι Pepsi) μέχρι πιο σύνθετα και… fun (φόρεσε 2 μπουκάλια Pepsi στην πλάτη και κάνε ότι πετάς!).

Δέξου την πρόκληση. Βγες από τις νόρμες και κέρδισε!

YΓ. Και πάρε μια ιδέα για το τι γίνεται σε παγκόσμιο επίπεδο, εδώ:

Published by

Εμμανουέλα Κόκκαλη

Γράφει με μεγάλη χαρά κείμενα με συνταγές που η ίδια μαγείρευε καθημερινά στο σπίτι της.Ένα απόγευμα, τον Φεβρουάριο του 2010, καθώς διαβάζει ένα blog, ακολουθεί τα βήματα δημιουργίας ενός δικού της και βρίσκεται μπροστά σε μια χαρούμενη σελίδα με το όνομα Εating Αround, ένα blog φαγητού. Παράλληλα, δίνει κείμενα στο trome.gr, το lovecooking.gr και το lifezone.gr, το AthinoramaUmami.gr, το exostispress.gr και φυσικά στο Flust.gr. Μαγειρεύει επίσης στην εκπομπή Join Us του Σκαι και είναι ραδιοφωνική παραγωγός στο amagiradio.com
Prev Ποιος χρεωμένος βασιλιάς ξηγήθηκε "ωραία" στους δανειστές του; του Βαγγέλη Γεωργίου
Next Από τη Νηστεία, στο Πασχαλινό τραπέζι… της Ευαγγελίας Ζευκιλή