Το CNN πάει στις καλύτερες παραλίες του κόσμου… και στις ελληνικές

Είναι δυνατόν να βρεις και να κατατάξεις σε λίστα τις καλύτερες παραλίες του κόσμου; Τελικά φαίνεται ότι είναι με την βοήθεια του διαδικτύου όπως υποστηρίζει σε άρθρο του το CNN. Μπορεί να μην συμφωνήσουν όλοι με την σειρά κατάταξης που δημοσιεύουμε, συνεχίζει το άρθρο, αλλά και πάλι αυτό είναι το διαδίκτυο. Το ρεπορτάζ πάντως έγινε από φίλους δημοσιογράφους και αναγνώστες που ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο, κολύμπησαν σε παραλίες και δημιούργησαν τον δικό τους οδηγό για τις καλύτερες παραλίες του πλανήτη. Η καλύτερη παραλία στον κόσμο, σύμφωνα με τη λίστα, είναι η Grande Anse Beach, La Digue Island, στις Σεϊχέλες.

Η ελληνική παρουσία που φυσικά και υπάρχει στην λίστα και μάλιστα με τέσσερις παραλίες, εκ των όποιων οι δύο στα Χανιά, είναι: στην 24η θέση η παραλία Εγκρεμνοί στη Λευκάδα, το Ναυάγιο στη Ζάκυνθο στην 32η θέση, το Μπάλος στα Χανιά στην 35η και τα Φαλάσαρνα πάλι στα Χανιά στην 100η θέση.

Εμείς επιλέξαμε για εξώφυλλο την παραλία Ναυάγιο στη Ζάκυνθο, μια διάσημη παραλία γνωστή και για τους θρύλους που υπάρχουν γύρω από το ναυαγισμένο καράβι που υπάρχει σε αυτήν.

Η καλύτερη παραλία στον κόσμο σύμφωνα με το CCN:Grande Anse Beach, La Digue Island, Seychelles, απομονωμένη και δύσκολα προσβάσιμη αποτελεί σημείο αναφοράς και must ειδικά για όσους λατρεύουν το surf.
Η καλύτερη παραλία στον κόσμο σύμφωνα με το CCN
Grande Anse Beach, La Digue Island, Seychelles
Απομονωμένη και δύσκολα προσβάσιμη αποτελεί σημείο αναφοράς
και must, ειδικά για όσους λατρεύουν το surf.

 

 

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev 5 τρόποι να δεις την δουλειά… αλλιώς
Next Για φαγητό με πρώτο πιάτο… τη θέα