Το Χόλιγουντ ζωντανεύει στις αμμουδιές του Weston

O Τζακ Σπάροου, ο Χάρι Πότερ, τo Γκόλουμ, o Μπάτμαν, o Κινγκ Κονγκ και άλλοι ήρωες της μεγάλης οθόνης φιλοξενούνται στο φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Γλυπτών Άμμου και «ζωντανεύουν» στην παραλία του Weston στην Αγγλία. Το Sand Sculpture Festival έχει καθιερωθεί τα τελευταία 8 χρόνια, προσελκύοντας όλο και περισσότερους επισκέπτες που συρρέουν για να θαυμάσουν τα γιγαντιαία γλυπτά από άμμο. Κάθε χρόνο το φεστιβάλ έχει διαφορετικό θέμα, όπως παραμύθια, βυθό, παιχνίδια και φέτος τον κόσμο των αγαπημένων ταινιών του Χόλιγουντ.

H ομοιότητα των γλυπτών με τους ήρωες που απεικονίζουν είναι εκπληκτική, ιδιαίτερα λαμβάνοντας υπόψην πως δημιουργήθηκαν, από τους 20 καλλιτέχνες που συμμετέχουν, μόνο με νερό και άμμο. Ωστόσο δεν κινδυνεύουν από τη βροχή αφού ακόμη και σε περίπτωση δυνατής καταιγίδας οι καλλιτέχνες τα επισκευάζουν. Το φεστιβάλ άνοιξε τις πόρτες του στις 29 Μαρτίου και θα διαρκέσει μέχρι τέλος Σεπτέμβρη ενώ τα γλυπτά μετά το τέλος του φεστιβάλ θα ισοπεδωθούν.

37682-84847
Πειρατές της Καραΐβικής ( o Jack Sparrow & o Davy Jones)

 

Άρχοντας των Δαχτυλιδιών (Gollum)
Άρχοντας των Δαχτυλιδιών (Gollum)
H ζωή του Πι
H ζωή του Πι
Τoy Story
Τoy Story

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ένα άρθρο της Καρολίνας Νιαμονιτακη στην AV

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Published by

Κατερίνα Σταματελοπούλου

Σπούδασε Marketing, Αποτελεσματική Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών (MBA), Marketing and Communication Management, Marketing Research & Social Media Analytics. Εμπνευστής και υπεύθυνη του flust.gr. Είναι Brand & Communications Strategist.
Prev Και διηγώντας τα να κλαις ..., της Σέβης Νικολάου
Next Η ύδρευση και η αποχέτευση είναι ανθρώπινο δικαίωμα, επιμέλεια Κική Τσακίρη