Το Φεστιβάλ των Νέων Καλλιτεχνών στη Σάμο

flust.gr-art

Με σκοπό να προβάλλουν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της Σάμου, η Χιόνα Ξανθοπούλου-Schwarz και ο δρ. Kurt Schwarz ίδρυσαν το Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών (Samos Young Artists Festival). Νέοι μουσικοί από όλο τον κόσμο προσκαλούνται στη Σάμο για δύο εβδομάδες του Αυγούστου για να δώσουν συναυλίες στο αρχαίο θέατρο της Σάμου στο πλαίσιο του φεστιβάλ

Οι συναυλίες πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 7 έως 13 Αυγ 2014 στις 8:30 μ.μ. στο παλιό υπαίθριο θέατρο του Πυθαγορείου. Φέτος θα παρουσιαστεί η παράσταση «οι γυναίκες της Τροιάς» βασισμένο στο έργο του Ευριπίδη, τις «Τρωάδες». Το έργο θα παρουσιαστεί στη σύγχρονη ελληνική, τουρκική και γερμανική γλώσσα ταυτόχρονα, στο αρχαίο θέατρο Πυθαγορείου, σε τρεις βραδιές στις 16, 17,18 Αυγούστου. Μια διαφορετική θεατρική παράσταση με τρεις διαφορετικούς πολιτισμούς….

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Βραβείο LUX 2014: Ταινίες που προωθούν τον ευρωπαϊκό κινηματογράφο
Next Όταν θέλει η νύφη και ο γαμπρός… κάνουνε ένα βίντεο τρελό